Большое летнее приключение. Воришки из лисьего леса

З великим нетерпінням я чекала на ці книги і нарешті дочекалась! +2 дуже бажані хотєлочки мої :blush: 

"Большое летнее приключение" із серії Сказки Лисьего леса, изд. Качели, Брайан и Синтия Патерсон

Книга збірка, яка включає в себе 3 історії (які йдуть і окремими тонкими книгами): Сокровище Лисьего Леса, Регата  Лисьего Леса, Заколдованная долина

Ці книги для мене просто чарівні, казкові витвори мистецтва! На сторінках книги ми знайомилися з деякими мешканцями Лисячого  лісу. Та головні герої : зайчик Ру, їжачок Віллі та мишка Харві. 

Збірку ми ще не читали, прочитали лише тонку книну.

Погляньте на цю красу, в ці книги неможливо не закохатися: 

"Воришки из Лисьего Леса" изд. Качели

Ця історія не входить у збірки, тому її потрібно купувати окремо, що я і зробила! 

Дуже гарна і добра розповідь про те, як троє друзів відправились із містером Груффі (борсуком, у якого є магазинчик із найсмачніший лимонадом у Лисячому лісі) у невеличку подорож. Друзі мали допомогти йому прибратись у фургоні, після чого вони мали ще й розслідувати загадкове пограбування у крамниці містера Груффі, бо вкрали звідти їх улюблений лимонад і овочі.

Коли вони на потязі приїхали в назначене місце, одразу взялись за роботу! Книга вчить дітей, що допомагати у прибиранні - гарна справа, хоч іноді тяжко буває, або ж ліньки, але це потрібно робити! Потім слідував відпочинок на морі. Ще більше захотілось мені на море, книга навіює чудовий літній настрій :blush:

Потім друзі вирішили вирушити у невеличку подорож до маяка, де за легендою мешкають привиди. Вони взяли човна, пливли і сталась біда, човен почав протікати і їм довелось плисти до маяка. 

Ну і як ви думаєте, що трапилось далі? ...

А далі на маяку вони знайшли злодіїв, які обікрали містера Груффі, це були криси-контробандисти. 

В той час містер Груффі переживав за звіряток, де вони поділись і вирушив на їх пошуки разом із капітаном Оттером на його кораблі. Друзів швидко знайшли і вони поділились знахідкою вкраденого . Але поки вони грузили ті ящики на борт корабля, криси це помітили і підпливали до них на човні. Потім коли всі були на борту, крім лякливого їжачка Віллі, який так і не зміг гарно заскочити на корабель і впав у воду. Тут показано гарний приклад, як друзі не залишають його, а приходять на допомогу, бо не можна залишати друзів у біді. І таким чином вони відпливають, але криси хочуть їм завадити, але їм не вдається, їх човен з пробоїною і вони стрибають у воду. Але так як криси гарно вміють плавати, то ніхто не потонув і все добре закінчилось, на цьому автор також робить акцент, що хоч вони і поганці, але ніхто не заслуговує на смерть. 

Якщо чесно, думала що ці книги прекрасні в першу чергу саме ілюстраціями, а текст, як часто то буває, може і підхрамувати. Тут моє велике здивування. І малюнки і сама розповідь просто чудові!!!! 

Вот реально всім дуже рекомендую ці книги. Я від них у захваті!!!

Роберт слухав і сам роздивлятися малюнки, тому книга нам сподобалась!

Мені залишилось купити ще одну зимову збірку і одну тонку книгу, яка теж не ввійшла у збірки і це буде повний комплект історій Лисячого лісу! Пречудові!!! :heart:

33 коментарі

  • Naomy 1 липня 2018, 14:24 1

    Иллюстрации действительно бесподобны! А текст мне вообще не зашел. Купила только Воришек из Лисьего леса и на этом остановилась. Полное разочарование.
    Но картинки можно разглядывать часами, это правда!

  • natasha_kb 2 липня 2018, 13:26

    А нам как раз супер книга пошла, для меня важный показатель, когда ребенок слушает, что я читаю))))) а эту он слушал

  • Antyk 1 липня 2018, 14:49

    Клас! Шикарні книжечки! Такі добрі історії та затишні ілюстрації

  • natasha_kb 2 липня 2018, 13:28

    Так, слово "затишні" дуже вдале, це просто звичайні добрі історії для дітей, в них нема чогось дуже насиченого, фантастичного, але прості добрі істини закладені, мені це дуже імпонує!

  • Ulyana 1 липня 2018, 15:03

    Да и мы любим, благодаря Инне открылись глаза, и текст и картинки на высоте, ежевичная поляна скучновата на фоне этой серии

  • 3 коментарі
  • Ulyana 1 липня 2018, 17:25

    У нас была про мышку, которая потерялась, когда она наконец дошла домой я выдохнула с облегчением, да рисунки прекрасны, а лисий как детективчики к тому же, может девочкам больше подойдёт, хотя я взяла лисий по рекомендации Инны, а у нее девочка:blush:

  • Katya_Solo 1 липня 2018, 17:40

    ой я думаю такі книги підійдуть усім і хлопчикам і дівчинкам, від 0 до 99:joy::joy::joy:

  • natasha_kb 2 липня 2018, 13:29

    Ці книги дуже класні, а єживічну поляну у мене в планах купити, потім і для себе зможу їх порівняти, я ж падка до гарно-мімішних малюнків :joy: всі це знають :joy:

  • Katya_Solo 1 липня 2018, 15:15

    Наталі вітаю! Знаю як ти їх хотіла і чекала, згідна вони шикарні, ілюстрації взагалі нереальні, це те що я люблю:blush: Так як є вже збірка Ежевичной поляни і я від неї у захваті то і ці планую зібрати:grin::grin:

  • natasha_kb 2 липня 2018, 13:31

    Ще б ти не знала :joy: коли я постійно про це говорю тобі :joy::joy::joy: але таки да, ці 2 були мега хотєлки у мене, щаслива, що вже тримаю їх в руках, ці книги в мене займають особливе місце!

  • de_la_Fere 1 липня 2018, 15:45

    Поздравляю ! Очень рада ,что Вам книга понравилась ,это очень здорово ,когда не просто покупаешь хотелочку,а и ребенку идет на ура.

  • 5 коментарів
  • ElenaPre 5 липня 2018, 15:18

    Ой девочки в воришках такой ляпище, я читала читала не могла понять что смущает , потом поняла, теперь не знаю заказывать остальные или нет, Саша как-то спокойно на этих героев отреагировала.

  • Naomy 5 липня 2018, 16:27

    что за ляпище-то?

  • ElenaPre 5 липня 2018, 17:08

    Ну друзья вышли утром, встретили крыс, проговорился ежик про секрет, крысы побежали дядюшку грабить, когда друзья пришли к дядюшке выяснилось, что крысы напали на его дом еще вчера то есть, до того как узнали о секрете, хотя по идее сделали это потому что ежик проговорился, или я что-то не так поняла)))

  • valusenka 1 липня 2018, 15:59

    Які гарні! Тепер теж буду хотіти:joy:

  • natasha_kb 2 липня 2018, 13:34

    Це справді гарна хотєлка))

  • Annuchka 1 липня 2018, 16:00

    Вітаю з чудовим придбанням)). Мені ця серія подобається не менше Ежевичной поляни. Єдине, дочці майже 3, їй ще трохи зарано. Почали читати і відклали, задовгий сюжет і багато треба пояснити. А я прочитала з задоволенням, текст динамічний, ілюстрації чудові. Правда у нас лише 2 книги - "Приключение в лисьем лесу" і "Волшебные санки", але серія сподобалася і буду потрохи купувати й інші.

  • natasha_kb 2 липня 2018, 13:36

    Вот абсолютно згідна з кожним словом! На книгах пише вік 0+ але тексти не дуже короткі і не кожна мала дитина зможе то дослухати, як на мене від 3років.
    Цю серію книг я обов'язково мушу повністю зібрати, перші 2 дуже потішили, тому сміливо інші доберу

  • Agness 1 липня 2018, 16:24 1

    Дуже гарні ілюстраціі,дуже:blush: буду надіятися,що українською мовою,колись видадуть)

  • Oksana_Kh 1 липня 2018, 16:38 2

    І я приєднуюсь до Ваших надій про укрпїнське видання)))
    Чудові книжечки)))

  • natasha_kb 2 липня 2018, 13:38

    Ех, і я б на укр хотіла б..... Треба і далі складати списки книг, які б ми хотіли на укр, і писати колективного листа всім видавництвам, нехай призадумуються..

  • BARLUN 1 липня 2018, 17:14

    Поддавшись многочисленным упоминаниям и хвалебным отзывам, не удержалась и тоже заказа парочку книг из этой серии. Но мои еще в пути. Буду надеяться, что и моим понравятся))

  • natasha_kb 2 липня 2018, 13:39

    И я надеюсь, что вам понравятся! Я счастливая, что нам они пошли, я на эти книги возлагала большие надежды..

  • nastojashaja 2 липня 2018, 09:52

    Розділяю твій захват від книг Патерсонів! Теж замовляла весною два збірники "Большое летнее приключение" и "Чудеса в зимнем лесу". Не знала, що є окремі книги, які не увійшли до збірок. Обов'язково замовлю собі при можливості.

  • natasha_kb 2 липня 2018, 13:40

    Приємно чути, що вони так сильно подобаються ще комусь крім мене)))) у мене то ж захват! Прості, добрі, милі і неймовірно мімішні

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу