Комікс-моб

Позбирала по засікам. Хоча першою думкою було: "Та хіба в нас є комікси? Ну,  Смурфи там, ну, Тінтін, та й усе".

Журнал "Том і Джеррі" - як перший класичний комікс в житті дитини). В нас їх багато, бо самі журнали хороші і дешеві, читаємо з 3-4-х років. Але комікси в них... В стилі "Ба-бах!" і без грама моралі. А дитина любить, досі перечитує). Взагалі шукає по дитячим журналам все, що в стилі коміксів. На днях замовла на сайті стосик "Пізнайка", перечитав усе про Живчика й Мульти-табс

---------------------------------------

Найзачитаніший комікс від Основ: "Джунглі в долині Мумі-тролів". Ідеал на 5-6 років. При всій своїй лінькуватості до читання Іван цей комікс читає сам і дуже часто. Після нього ми взялись і на ура подужали перший том муміків. Далі не читаємо лише по моїй вині - чесно стомилась, тексту там тьма).

-------------------------------------

Другий ідеал на 5-6 років - комікси від "Ірбіс", особливо про Смурфиків.  Смурфних у нас лише два. І вони пре-пре-пречудові. Більше того, їх любить навіть молодший чотирирічка.Серія "Джеронімо Стілтон" - на 6+. Ми почали в 5, було важкувато. Зараз саме те і теж на ура. Але Смурфів переплюнути взагалі важко. Шкода, що нас не читає це видавництво, дуже хочеться їм подякувати за такі чудові книги гарної якості. І, здається, вже робила колись огляд, але буквально пару сторінок дял наочності вставлю.---------------------------------------

Така тоненька книжка під гордою назвою: "Комікси для маленьких винахідників". Більш схоже на розвиваючий журнал в дусі ТРІЗ.

-------------------------------------

Відома серія коміксів  від "Грані-т". У нас їх багатенько, півтора десятка. Не скажу, що всі подобаються. На любителя. Є хороші, є не дуже мені. Дитина відноситься не так серйозно, читає всі. Малюнки і тексти в них різного ступеня краси та складності). Для самостійного читання ідеально, але краще вибірково.

----------------------------

Букіністичні "історичні" комікси. Дуже славні. Ще не читали. зарано, але не за горами той день).

---------------------------

Наостанок - "Приключения Тинтина". Здається, його теж уже показувала.  Класний, гарний, великий комікс. Мені його порадила мама нашого ровесника ще в 5 років, сказавши, що вони серію чи не з 4-х читають.  Тому ми тоді його і прочитали,  одного разу, коли дитині не спалось. Читала п'яте через десяте, великі шматки пояснювала, пропускала або розповідала своїми словами. Тексту багато, читається довго. Вся книга - одна історія із дуже заплутаним сюжетом. Величезна кількість слів та термінів, значення яких постійно треба пояснювати, і не все поясниш в цьому віці. Точно не на 4-5-6. Може, 8+. Хоча я б сказала, 10+ (наші восьмирічні родичі ще не здужали б точно, а вони незлецькі читаки). Але книга дуже сподобалась, тема Тінтіна була основною ще довго, сюжетом проникся. Недаремно не спали). Далі вона лежить на виріст, за декілька років як знайдеться.

Із бажаних коміксів: на черзі інші Смурфи та Стілтони. Перевірені та хітові книги. Дуже хочу якось дотягнути руки та придбати про кота Кєшу (російською). Ну і Гільду ж треба.

Ось і все! Дякую за увагу та за те, що показуєте свої коміксні красоти!

44 коментарі

  • Ulyana 21 червня 2018, 22:39

    вот мумиков надо... запамятовала. Классно ты написала и Тин Тин кажется тоже он сейчас стоит дорогущих денег, береги его)

  • 3 коментарі
  • Ulyana 21 червня 2018, 22:51

    я тебе могу на барахолке мульйон смурфов набрать, какая то серия была их разнообразие

  • Kosmonatka 21 червня 2018, 22:53

    Прикольно, якщо надибаються

  • Ulyana 21 червня 2018, 22:56

    вме время их вижу... и думаю вот классные по гривне шо не классно

  • Kaseta 21 червня 2018, 23:23

    Дякую! Дуже цікаво!!!) Тепер хочу муміків)) всю серію Джеронімо вже давно хочу) Смурфи-то всі є, хоч Смурфетка мене якось здивувала)))

  • 12 коментарів
  • umberto 22 червня 2018, 10:20 1

    Ого, дякую за такі деталі. Страшенно дратує нав'язування подібних стереотипів впринципі, а це ж щей для дітей...

  • Kaseta 22 червня 2018, 10:22

    будь ласка, так-так, саме такі думки.

  • Kosmonatka 22 червня 2018, 10:41 1

    Я сприймаю стереотипність, яку можна обговорити і на її прикладі показати дитині, що це не є правильно. Тому що від усього не сховаєшся і не вбережеш. Краща оборона - наступ) Тут мені не сподобалось(. Забагато усього разом. Хіба якщо дитина дуже захоче, тоді візьмемо і балакатимемо.
    Недавно читали книгу "Першокласні історії" від Богдану. Там відносини між учнем і вчителем показані дуже дивно - суворе "начальство" без натяку на прояви дружби. Кпини за помилки. Нав'язування ярликів. Такі самі відносини в парі "вчитель-директор". От де навіть пояснити толком не зуміла, що в житті не завжди так, і так - це не добре.

  • de_la_Fere 21 червня 2018, 23:36 1

    Для человека, который еще не получил на руки, свои первые комиксы сегодня открылась (обрушилась) целая вселенная неизведанного и страшно интересного волшебства. Комиксы меня никогда до сегодняшнего дня не вдохновляет так. Как новичку мне не осилить за раз всю показанную Вами красоту.
    Огромное спасибо за обзор ,за отзывы. Как раз не знала с каких Муми бы начать. :smile:

  • Kosmonatka 22 червня 2018, 00:12

    У нас, може, не зовсім той рівень, що Вам треба)) Все просте-доступне. Але точно що комікси - це цілий світ. Шкода, що муміків лише одна книга така.

  • JuliaAmalia 21 червня 2018, 23:40

    Ооооого!!! Смурфов хочу!!! Наташа, где брали?

  • Kosmonatka 22 червня 2018, 00:11

    Смурфів? У Гномиків. І зараз їх 4, здається.

  • natasha_kb 22 червня 2018, 00:19

    Натусь, справжні скарби! Вот чесно, ти мене вразила! По перше - багацько всього, я у нас нарила лише 1 книгу, і та на англ :joy:, а тут очі розбігаються..
    По друге - реально дуже цікаві, і про смурфів круть і про Джеронімо, та й інші теж класні!
    Я теж ніколи особливо то не цікавилась коміксами, бачу що зря...
    Вот зараз подумала так, шалено хотіла б новий комікси, який чи то вже вийшов, чи тільки має... " Княжа воля" про хом'яків, вот якби ще ним хтось хвастанув, то було б круто)

  • Kosmonatka 22 червня 2018, 00:30

    Пішла дивитись "Княжу волю", бо зрозуміла, що не знаю зовсім. Така прикольна! Треба Вані показати.
    Воно якось саме назбиралось. Тінтін півтора року тому - для проби жанру, був першим. Далі були Смурфи і Джеронімо, бо дитина підросла, побачила і попросила, і бо мульт. Муміків папа купив, бо сам любить. Ірбіс насправді класнючі книги випускає! ми вже і читати давали, і на подарунки купували, за проханням батьків. Такі вони усі класні!

  • Karolina 22 червня 2018, 10:03

    Наташа, половину из твоего обзора в хотелки) Ещё потом вернусь и ещё раз просмотрю! Класс! Оч интересные)))) Действительно когда не знаешь, и тут такая лавина неопознанного, то теряешься))))
    Спасибо огромное за обзор !!)))

  • Kosmonatka 22 червня 2018, 14:18

    А хто тему підкинув? Тобі дякую)

  • nastojashaja 22 червня 2018, 13:56

    Наталя, у вас така різноманітна та цікава підбірка!
    Пам'ятаю ваші минулорічні огляди про Смурфів, вони ще тоді привернули мою увагу) З цієї підбірки найбільше вразив комікс про Мумі-тролів!

  • Kosmonatka 22 червня 2018, 14:17

    О, дякую)) Я не дуже вдало роблю огляди, але люблю КК)

  • nastojashaja 22 червня 2018, 14:26

    Я в кінці минулого року тільки прийшла на КК, то вашу огляди одні із тих, які мені більше всього запам'яталися. Частина книг для найменших та на різдвяно-новорічну тему була куплена після ваших оглядів)

  • Kosmonatka 22 червня 2018, 14:37

    Дуже приємно))) Ох як я люблю різдвяно-новорічні теми)))

  • Dak0ta 22 червня 2018, 13:59

    ох ну наконец-то и наши начали хорошие комиксы делать и переводить, но жаль конечно, что все в основном детское так, что приходится читать мангу))

  • Kosmonatka 22 червня 2018, 14:16

    Особисто в нас немає дорослих коміксів. Знаю, що вийшла Воля, і ще щось, і Марвел, здається, мав бути.

  • Dak0ta 22 червня 2018, 14:37 1

    я тут покопалась и даже на такое попала однако))

    Зображення
  • Kosmonatka 22 червня 2018, 14:42

    ну от)))

  • OlhaD_SP 22 червня 2018, 17:03

    Цікаво!!!

  • Kukuzya 22 червня 2018, 17:36

    Нічого собі у Вас коміксобібліотека :thumbsup:

  • Kosmonatka 22 червня 2018, 18:02

    Та ніби й ні) Ніхто спеціально не збирав. А коли робиш огляд - то й справді)

  • Antyk 23 червня 2018, 13:41

    Дякую за огляд! Зацікавили комікси про Джеронімо Стілтона. Які комікси від "Грані-т" найбільше сподобались?

  • Oksana_Kh 2 липня 2018, 14:49

    Дуже класна підбірка))) у нас дещо таке ж є) найкраще Смурфики пішли поки)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу