Мишачий дім Сема і Джулії. ВСЛ

Огляд цієї книги був, і не один, але напишу наші враження.

Не розумію тільки одного, чому ця книга не з'явилась у нас раніше? Чомусь я на неї дивилась спокійно і не дуже й то хотіла. Але після того, як її показали, здається на книжковому конкурсі, я її трохи краще запам'ятала і вирішила, що треба дати книзі шанс. Можливо саме тому пишу свій відгук-огляд, може після нього теж 1 людина захоче таки книгу купити :joy:

Це дуже яскравий, деталізований і справжній Мишачий всесвіт! Вражає просто як це можливо було придумати і реалізувати таку красу! Настільки це приголомшливо все дивиться, що бракує просто слів! 

Роберту книга теж дуже сподобалась! Зараз він підсів на Домишки і цю, носиться з цими 2 пів дня, переглядає і слухає)))

Ну і розповідь теж написана гарно і цікаво, дійсно поринаєш у той справжній мишиний рай! 

Дивіться (ще раз) самі :joy::joy::joy:

7 коментарів

  • de_la_Fere 16 червня 2018, 16:30 1

    Наташ ,те же вопросы:smiley:. Почему у нас этой книги не было раньше?! Может потому что мамы "в поисках капитана Гранта Раритетовича?"
    И моему книга очень понравилась! И истории понравились ,хоть их и ругали на Лабе. Про оформление и сказать нечего - восторг. В общем книга достойнейшая .

  • 1 коментар
  • natasha_kb 16 червня 2018, 17:40

    Смотрю, что на обе действительно люди какие то придирчивые :joy: Мне истории тоже отлично! Как раз описывают невероятную картинку. Очень довольна покупкой!

  • natasha_kb 16 червня 2018, 17:40

    *лабе

  • Kosmonatka 16 червня 2018, 18:44

    Теж дивує, чому на лобі можуть бути якісь негативні відгуки? Наша книга від ВСЛ точно шикарна! Після неї в нас навіть будиночок з'явився

  • Iryna_pk 16 червня 2018, 22:34

    "Можливо саме тому пишу свій відгук-огляд, може після нього теж 1 людина захоче таки книгу купити". Як в воду дивилися))) Раніше завжди спокійно проходила повз, не дуже приваблювала обкладинка і до наповнення не приглядалась, але тепер...)))

  • Zabava_028 18 червня 2018, 21:40

    Дуже затишна книжечка. Брали в бібліотеці, тепер і собі треба таку.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу