Допоможіть - Шацькі озера

Всім привіт. Дівчатка я знаю, що Ви все знаєте)))

 

Давно вже хотіла поїхати на Шацькі озера, але для мене озеро то болото - болотом і купа комарів.  І от кума підбиває поїхати з дітьми, мол веселіше разом, чисте повітря, сосновий ліс, немає спеки як на морі, чиста і мілка водичка для діток, вони в нас віком - 1,3,5 років і відповідно 4 дорослих . Правда вона теж там ще не була. Але ж я підозрюю, що не всі озера там облаштовані для відпочинку з дітьми і для людей, які в халабуді без зручностей спати уже не хочуть.

Отже можливо хтось відпочивав там і може щось порадити, і вказати на певні особливості чи мінуси, на які варто звертати увагу.

Ось декілька критеріїв,які цікавлять саме мене

- будиночок чи  два номери ,   за адекватну ціну ( не більше 600 грн за добу з родини на 4 і на 3 чоловік), в якому є окремий туалет і душ, і хоч малесенька кухонька, або кухня окремо

- обовязково недалеко (до 30 зв ходьби) супермаркет, базар, аптека

- мілке озеро з чистим пляжем

- кафешки зі смачною їжею по некосмічних цінінах

- недалеко ліс для прогулянок 

 

Тому велике прохання, всі хто був - пишіть де конкретно відпочивали, приблизно ціни і що сподобалось чи несподобалось. Надіюсь цінами ми не порушимо правила клубу, а даний пост допоможе мені і всім бажаючим наважитись на подорож до озер ))))))

  

 

Темы: Відпочинок з дітьми

34 коментаря

  • OksanKa 13 червня 2018, 11:48

    Отдыхаем там 2 лета уже, в этом году тоже может поедем. Ездим на озеро Свитязь, там домики и номера любой кошелек, от бараков до нормальных отелей, дворы у них очень красивые, все в цветах. Большой рынок, есть развлечения, кафе. Вода очень чистая, озеро мелкое. Люди приветливые и отзывчивые. Нам очень нравится, минусов нет для меня.

  • 6 коментарів
  • GreenRose 13 червня 2018, 12:39

    круто, така ціна і обстановка мені підходить)))
    Дякую!!! Гарного Вам відпочинку!!!

  • Espkras 13 червня 2018, 22:24

    В селі є кафе Альфа,там ціни лояльні і дуже смачно

  • Espkras 13 червня 2018, 22:25

    Альф

  • Riina 13 червня 2018, 12:00

    Їдемо цього року втретє. Село Мельники. Житло далеко від озера, їздили машиною. Просто вході повноцінна невелика кухня, двері в ванну і одну кімнату. На другому поверсі дві кімнати і кондиціонер, що охолоджує обидва поверхи. В кожній кімнаті двоспальне і односпальне ліжко. Є додатковий матрац. На вулиці батут, багато діток в дворі, мангали коло кожної кімнати, бесідки і кілька качелей. Дизайн мінімалістичний. Ціна 1200 за добу. Магазинчик в 5 хвилинах пішки.
    Пляж. Пісок, вода мілка, чиста. Можна відійти від пляжу, лягти між сосен над самою водою. Мені там подобається! Відпочиваємо там з дочкою, потім їдемо закордон самі ))

  • 6 коментарів
  • GreenRose 13 червня 2018, 13:21

    з погодою теж важко вгадати, коли чоловікові відпустку дадуть - тоді й можна поїхати((((

  • Riina 13 червня 2018, 13:30

    в Шацьк так не варто їхати :( в дощ там немає що робити. Минулого року багато знайомих розчарувались в такому відпочинку. Ми поїхали якраз на 5 днів між дощами. Це не море на півдні України, де багато сонячних днів.

  • GreenRose 13 червня 2018, 13:53

    нажаль у всіх така робота, що відпустки ще на початку літа всі розписані уже!!!

  • K_Zet 13 червня 2018, 12:01

    Я была на песочном в пансионате срибница. Очень понравилось все

  • GreenRose 13 червня 2018, 13:07

    Дякую, подивлюсь.

  • GreenRose 13 червня 2018, 13:07

    а в серпні там ще можна купатись?

  • OksanKa 13 червня 2018, 15:04

    Конечно можно. Там вообще погода очень переменчивая, за день 4 раза может поменяться, дождь быстро проходит, даже с пляжей никто не уходит.

  • Natali2909 13 червня 2018, 18:16

    Припасіться засобами від комарів. В цьому році їх дуууууже багато.

  • GreenRose 13 червня 2018, 18:51

    Дякую)

  • vobasok 13 червня 2018, 20:52

    Не люблю Шацьк.Була двічі,обидва рази не сподобалось.
    Переваги:мені близько їхати,4год і я на місці мілководді,для дитина супер
    Недоліки:комарі жахіття,озеро ніби й чисте,але неодноразово спостерігала як в озері в спеку "купаються" корови і собаки (зі сторони с.Світязь),неадекватні люди миють голову шампунем,важливо-дорога жахлива

  • muzik 13 червня 2018, 22:49

    были дважды. больше понравилось на базе люцыфер. идти к морю минут 10. но тогда не было повара на базе. поэтому с едой было напряжно, хотя была женщина которая носила обеды.
    аптеки рядом нету, надо ехать в шацк. с погодой лотерея. один год повезло было тепло, второй год купались только раз. холодно было. озеро в самом шацке как на меня грязное. туда я точно не поеду больше. а вот возле пансионата шацкие озера почище.
    были последний раз 2 года назад.

  • Maryana32 13 червня 2018, 22:56

    Гряда:магазини,кафешки, дискотеки,дорого.село Світязь:приватний сектор,магазини,вихід на "дикий" пляж,людей там порівняно мало.село Світязь з виходом на центральний пляж:приватний сектор,бази,кафешки,базар,магазини,багато людей на пляжі,надувні гірки,негри для фото ходять:joy: на порядок дорожче,ніж в самому селі

  • Guilty 13 червня 2018, 22:58

    И я послушаю :ear::ear::ear:

  • Super_girl 14 червня 2018, 01:44

    Тоже послушаю, хочется в этом году и воздухом подышать и покупаться

  • Klara27 14 червня 2018, 09:58

    Від нас їхати годину.ми дуже любимо Світязь.і відпочиваю я там вже років 15.кожне літо,хоч на паро днів
    Водичка супер для дітей те що треба. На деякий пляжах є біла глина.люди мажуться
    .в тому році їздили в село подалі від метушні і всяких розваг типу лабірінтів і атракціонів від дітей.було супер.село,ліс і озеро.де був чистий великий пляж і батут безкоштовний для дітей.комарі так були,але і у в місті їх багато,тому нам не привикати.якщо хочеться розваг то це гряда!!!на гряді хвойних прекрасний ліс.гряда то моя любов!!!якщо так щоб все для дітей то це головна турбаза або куток рибака там є все для дітей,там не буде коли сумувати.+магазини,кафе,дискотеки

  • Klara27 14 червня 2018, 10:03

    +380 98 670 6708 дуже приємна жінка,здає комнату під ключ чисті ,з новими матрацами і постілью.туалет і душова кабіна ,кухня з всією необхідною посудою на 3 комнати.великий двір,є де дітям розігнатися,і загорожений ставок де можна безкоштовно по рибалити.ми були минулого літа.лишились задоволені!

  • te_elena 18 червня 2018, 10:07

    Ми були я чол.дитина,більше не поїдем із міркувань ціна якість.в сезон номер на самому березі сввтязі нам кошт.1000 грн ледве сторгувались за 900 їсти сама не хотіла варити,шукали 2 кафе,в одному жіночка готувала в напівпідвальному приміщенні,ми 2 раза отруїлись.була ще цивільне кафе,но ціни недешеві,і їжа одноманітна.якось перебились.озеро мілке,дорослому щоб скупатись треба йти 200 м.ми так ніразу і до шли ,навіть по пояс не дошли,так похляпались)) комарі не напрягали.
    Дорога з тернополя була годин 8-9 .один зі спогадів поплили на човнику,на острівоктам хоч я за 4 дні наплавалась!
    Чоловік сказав,чого їхати в таку даль,платити сумашедші гроші,а відчуття те саме,як на будь якому іншому озері в києвській обл?.Краще вже на море зганяти,ціни ті самі,але там хоч солона вода,виходиш,зовсім по іншому чебе почуваєш! Наш вердикт,якби ці озера були 2-3-год їзди,то так.В нашому випадку марні гроші.
    Може був корисний відзив

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу