БУКМОБ і від нас

Фото з телефону,  але як є і від душі.  

Відбирали із шестирічним сином. Правда,  він нагріб з півсотні книг,  але то таке). 

1. Яна Гранковська.  У нас - "Казки-джатаки" та ілюстрації в "Улюблених віршах-2". В "УВ-3" вона теж є. Її ілюстрації в джатаках - велике здивування і враження старшого сина. Він просто сідав з книгою і вдивлявся в кожну,  наче вирізьблену з дерева,  деталь. І запитував: "Як?  Як це зроблено?  Це малюнки?? ". Казки теж чудові,  шкода лише,  що мало(.

2. Марина Михайлошина. Вона ж ілюструвала й Дитячий кобзар. В кого є - той впізнає стиль. У нас - "Баламутинки", ВСЛ та "Країна Ніландія", Свічадо.

На днях читали "Баламутинки", діти не могли відірватись від малюнків,  хоча ростуть з ними років три,  не менше. Хотілось фоткати кожну сторінку).  Мистецтво,  осяяне даром. 

3. Дядя Коля Воронцов. Ванін хіт намба ван,  хоч він про це й не задумується. З книгами,  проілюстрованими Воронцовим,  синок лягає і встає. Прості, оригінальні  і дуже смішні,  вони попадають прямо в дитяче серце,  яке бажає веселощів. Однозначно найдитячіші малюнки. Як нині кажуть: інтерактивні. Дядя Коля #лав. Він грається зі своїм читачем на сторінках книг,  діти від цього у захваті. Однозначно мав бути на першому місці,  але в нас тут не хіт-парад,  а просто підбірка). 

 

4. Група ілюстраторів у книгах від Юсборн. Одна з найулюбленіших серій сина, теж з ними ночує, самостійно читає і подругу зависає над малюнками. Колись я недооцінювала ці книги,  зараз розумію,  що їх важко переоцінити. Дуже якісна і така потрібна дитяча попса. Окремо виділяю "Піратські історії", малюнки в ній найбільше  подобаються сину,  і в них є окремий автор - Лео Бродлі.

5. Жили собі кролики.

Їх вже десятки разів оглядали,  тому лише два фото - чисто символічно,  бо не можна ж зовсім без!  Кроликів діти дуже-дуже люблять. Саме через малюнки. Бо хіба можна уявити цих кроликів без малюнків?) 

Дуже дякую за увагу,  за чудовий букмоб і просто шикардосні огляди учасників! Дитячі ілюстровані книги - це душа,  багатство і пам'ять на десятиліття. Це мистецтво,  на якому ростуть діти. І велика насолода - додатково поринути в них завдяки цій темі. 

 

55 коментарів

  • Kukuzya 30 травня 2018, 03:55 1

    Просто читала й насолоджувалась. Дякую! Всі книги чудові, і багато з них нам ще не знайомі.

  • 2 коментаря
  • Kosmonatka 30 травня 2018, 08:37

    це точно)

  • nnaattt 30 травня 2018, 11:35

    Сколько сыну лет?

  • Kosmonatka 30 травня 2018, 12:16

    6

  • Svetlana_Ya 30 травня 2018, 05:18

    Щось мені здається, що моя дівчинка зацінить дядю Колю!)))) шикарний огляд, дякую!!
    А от про кроликів: ми, певно, єдині з дочкою, хто до них абсолютно рівно дихає..всі в клубі показують і всім подобається, а вона навіть слухати про них не захотіла, не те, що роздивлятись!((( і в мене до них такі самі почуття... дуже дивно)))
    А дядю Колю важко знайти, чи він загальнодоступний? (піду вивчати це питання)))) дякую за наводку!))

  • Kosmonatka 30 травня 2018, 08:03

    Дякую Вам, Світланко!
    Ой, ви ще досі з ним не знайомі?)) Відчуття, що не лише діти в захопленні від нього, а й він сам отримує велике задоволення від своєї гри з дітьми на сторінках книг. А коли людина щось робить із задоволенням, результат завжди гарний. На момент купівлі кожної книги вони були загальнодоступними, останню брали рік тому. Єдине, що кіт Помпон був колись серією, на той момент майже розпроданою. Я більше й не шукала.
    Періодично люди пишуть, що кролики "не зайшли". І це нормально, кожному своє. Ви точно не страждаєте від дефіциту гарних і красивих книг))). Я сама до них дуже довго була рівна, тому брали першу на спробу досить пізно, в 5 старшого. Через історію про потяг (це вже для меншого). Ще кажуть, що важливо почати з "правильної" книги. Може й так. Є більш динамічні історії, є спокійніші. Але знають їх в першу чергу через ці малюнки. Вані дуже зайшли, він любить все таке, з кроликами, мишками, котиками. Тут все діти вирішують, пішло - добре, не пішло - підемо далі).

  • Svetlana_Ya 31 травня 2018, 05:07

    Дядю Колю я бачила, але зацікавив чомусь тільки зараз)) і навіть знаю чому! Тому що дуже смачно Ви їх описали і показали!))) трошки пошукала, звичайно не так, як наші феї)), веселі історії є, але майже 600грн, азбука 300, ну і найдешевші миші 95. Їх і взяла на пробу))) а от Помпон не попався зовсім..
    Подивлюсь, як зайде(але чомусь впевнена, що як по маслу зайде:joy:), то будемо вже шукати:)

  • Kosmonatka 31 травня 2018, 15:07

    Ох ти ж капєц! Я Веселі історії замовляла чи з Лабу, чи з майшопу через посередника. Ціна була біля 200 грн. Там і трішки Помпона є вкінці - типу знайомства. Історії про вреднючих дорослих мені не дуже сподобались. Вірші Остера пішли на ура. ну і ще в книзі є казка Чуковського "Цар Пузан" у виконанні Воронцова.
    Миші чудові!

  • Julia2326 30 травня 2018, 06:52

    Дуже гарні ілюстратори!!!)))Розділяє всі ваші вподобання ☺особливо книги від Юсборн!а піратські історії як на 8 років?і 50 найкумедніших?яку з них першою прикупити??:blush:

  • Kosmonatka 30 травня 2018, 08:13

    Дякую, Юля!
    На 8? Обидві) "50 кумедних", може, доведеться трохи пошукати, але вона того варта. Хлопчики оцінять!

  • Julia2326 30 травня 2018, 09:49

    Дякую! Так і думала!))піду пошукаю!!)))

  • JuliaAmalia 30 травня 2018, 07:30

    О!!!! Наташа!!! Какая :heart_eyes:!!! Хм... а у нас вовсе нет Дяди Коли( хотя на 1000 и 1 мышь посматриваю давно, надо исправлять ситуацию) Спасибо за обзор !!!
    И, как мне нравится твой стиль написания, ещё и на укр.языке:thumbsup:

  • Kosmonatka 30 травня 2018, 08:23

    Ой, дуже дякую, Юль). Не знала, що вийде, вперше публікувала огляд з телефону, вночі, і одразу пішла спати. Аж зараз зайшла перевіряти. Не було часу гратися з фотоапаратом(. Шкода, що якість ілюстрацій істотно втрачається. Але добре, що хоч все опублікувалось).
    "1000 і 1 " - хотіла написати, що це в нас улюблена, потім подумала: а як же Ааазбука, Помпон? Та таки "1000 и 1 мышь", в дуеті з Усачовим, найулюбленіша. Якою б не була книга, в ній Воронцов грає основну роль, "веде", автор тексту - наздоганяє). Тут зібрались разом котячо-мишачий автор і веселий котячо-мишачий художник). І вийшло класно.

  • babyzone 30 травня 2018, 08:05

    Дядя Коля Воронцов - своеобразная изюминка. Очень понравились иллюстрации, ну прямо хлопчячие рисунки. Не удивительно, что он у вас в фаворе. От его Азбука уже давно стала хитом.

  • Kosmonatka 30 травня 2018, 08:28

    Це точно). І за що не візьметься - за власну книгу чи ілюстрування інших авторів, то все класно! Азбуку вважаю найкращою з усіх азбук, які доводилось бачити. В нас вона сильно затаскана. По ній старший до двох років вивчив усі літери, воно само так вийшло. В грі. І от зараз, в 6, може посидіти з нею, згадуючи старі добрі малюковські часи).

  • Karolina 30 травня 2018, 08:48

    шикарный обзор) прямо ваш стиль.....))))
    да а про Воронцова как то и подзабыли)

  • 3 коментаря
  • Kosmonatka 30 травня 2018, 09:41

    У вас таке все ніжне, тендітне, повітряне! А у Воронцова - чоткі жарти)). Нічого?)

  • Karolina 30 травня 2018, 10:03

    у нас разное все при разное. И Ингпен, и Сутеев, и Ломаев, и т.п. все должно быть) вернее желательно))))

  • Kosmonatka 30 травня 2018, 10:44

    а, ну точно)))
    Ну ми Воронцова радимо)

  • Ulyana 30 травня 2018, 09:08

    сын выбрал очень круто, есть мамин вкус, ну а ты написала так что перечитать не раз хочется, спасибо

  • Kosmonatka 30 травня 2018, 09:39

    Добру частину з того, що він вибрав, придбано по наводкам самазнаєшкого)). Джатаки і КМ-івська попса, наприклад). Джатаки взагалі дуже класні, радію, що ми - любителі). Такою Індію ще ніхто не показував)

  • Ulyana 30 травня 2018, 09:41

    олень часами б смотрела, юзборн мы на нем сейчас и мне так нравится и сыну

  • Kosmonatka 30 травня 2018, 10:45

    Так от ти який, індійський олень))
    Да, КМ - молодці з цією серією! Є на різний вік. Ми в дорогу постійно беремо.

  • Listra 30 травня 2018, 09:25 1

    Юзборн дуже люблю, страждаю, що не купила Піратські історії - мала виросла, мама теж наче запізно)

  • Kosmonatka 30 травня 2018, 09:48 1

    Піратські дуже класні, так. Але зараз багато усього, вибір великий! Що тішить)

  • natasha_kb 30 травня 2018, 09:30

    Чудовий огляд!!! Я теж хотіла взяти дядю Колю в свій огляд, бо тащусь від його малювання. Правда у нас 3 книги із серії, а хотілось би різних книг)))
    Огляд без кроликів неможливий, вони такі мімімі))) шкода що мої поки не оцінили, але все буде... з часом
    Дуже гарні у вас смаки, бо для тебе тема малювання близька, тому такий шикарний вибір!
    Цілую вас!!!

  • Kosmonatka 30 травня 2018, 09:59

    Скажи, Натусь! Дядя Коля не міг не полюбитись)) особливо мамі хлопчиків! Ти нас розумієш). В нас воно якось само назбиралось. Не те щоб прицільно збирала, чи що. Просто бачила книгу і розуміла, що Вані піде, аж гай зашумить.
    В нас Ваня влюбляється в усе, що дівчатка) А в кроликах є крілички). То для нього окраса і цінність цих книг). Не мала часу глянути всі букмоби, може, вже показували кроликів, але ми не могли без них.
    Я, скоріше, споглядач, який милується). Дякую тобі))
    І я вас!

  • Agness 30 травня 2018, 09:35

    Який класний огляд,справді від душі))) і собі хочеться зробити...

  • Kosmonatka 30 травня 2018, 09:59

    Дякую)) Робіть ,аякже!!

  • Oksana_Kh 30 травня 2018, 09:45

    Все прям дуже-дуже класне))) і подача такааа - особлива))) дякую за позитивні емоції з самого ранку)))

  • Kosmonatka 30 травня 2018, 10:50

    Оксанко)) Дякую тобі) От ще знайду хвильку все переглянути)

  • miros_ya 30 травня 2018, 09:50

    Яка я рада бачити тебе ітвій огляд !!! :) Насолоджуюсь
    Дякую!

  • Kosmonatka 30 травня 2018, 10:50

    Дякую, Мирославо)))))

  • de_la_Fere 30 травня 2018, 09:53

    Море удовольствия!!! Восхитительный обзор!
    У нас тоже такая азбука - наверное самая лучшая на свете :smile:,по крайней мере самая веселая !
    Посмотрела рано утром и вернулась еще раз насладиться - спасибо и :clap::clap::clap:

  • Kosmonatka 30 травня 2018, 10:50

    Дякую!)))
    Згідна, нам теж ця азбука - щонайкраща). Вона активна ,це найголовніше. дитина грається в букви, не помічаючи цього. Воронцов - геній.

  • KMKM1 30 травня 2018, 13:02

    Респект за обзор.

  • Kosmonatka 30 травня 2018, 13:41

    )))дяк))

  • Mama_Ollya 30 травня 2018, 13:30

    Дякую за чудовий допис. Наталко, люба моя, будь ласка, пиши ще)) будь ласочка))

  • Kosmonatka 31 травня 2018, 15:11

    Олюш)) Прийнято) Буду)
    Дякую тобі!)

  • Irina_33 30 травня 2018, 14:55

    Дякую!!! Баламутинки класнючі! чарівні просто малюнки! ми читали зимою Ніландію,то навіть менший(було 3р тоді) слухав уважно)
    І взяла декілька в свої бажання))))Я щось дек.разів дивилась ті Піратські історії-і все щось стримувало
    Гарного читання!

  • Kosmonatka 30 травня 2018, 17:33

    Піратські дуже хороші для хлопчика, гарні й цікаві. Але там є всякі зомбі)
    Дякую! І Вам!

  • Annuchka 30 травня 2018, 19:10

    Вже тричі передивилась Ваш огляд. І не можу зрозуміти, чому я все проходила мимо Баламутинок, а "Казки-джатаки" для мене взагалі стали відкриттям. Чому я їх раніше не бачила?

  • Kosmonatka 31 травня 2018, 15:10

    Дякую!
    О, повз "Баламутинок" не можна проходити! Зараз це рідкісна книга) І дуже-дуже красива! Обидві дуже гарні, так. Наші, рідненькі, книжечки, і так пречудово проілюстровані.

  • Katya_Solo 30 травня 2018, 19:53

    Ммм мадам у вас чудовий смак, таке все смачненьке:grin::grin: Книги від КМ також любимо, саме думала приступити до Піратських історій. Дякую за дуже змістовний і красивий огляд:grinning::grinning:

  • Kosmonatka 31 травня 2018, 15:09

    Катрусь, дякую)) Та звичайний смак)) Просто зараз вибір великий.А я книги від КМ не любила раніше. А зараз, навпаки, дуже люблю) Після Дивовижних історій для хлопчиків.

  • Irina_ilovebooks 1 червня 2018, 13:53

    Ти мене випередила з Михайлошиною! Правда Баламутників не маємо, але іншу планувала показати з Ніландією) Дуже класний огляд, на одному диханні прочитався) і ще юсборновських збірок тепер нам треба :joy:дякую!)

  • 1 коментар
  • Irina_ilovebooks 2 червня 2018, 00:10

    Хочу про чарівників! А що там в тих Надобраніч? Молодша хворіє...дуже надіюсь завтра буде краще і зможу пофоткати) у мене нічого незвичайного не буде, думаю навіть непопулярна підбірка буде, але мої самі-самі)

  • Kosmonatka 2 червня 2018, 00:13

    Ох, виліковуйтесь! Це зачекає.
    Там теж чарівні казки. На Якабу гарно видно.
    https://www.yakaboo.ua/ua/kazki-na-dobranich.html#big-image-3757633
    Та ну) Ми відбирали не за популярністю, не та тема)

  • Irina_ilovebooks 2 червня 2018, 00:42

    Дякую) ух ти, нам вона треба!!!) І де ж її тепер шукати?!!)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу