А ви готові до подорожі?

Сьогодні хочу розповісти вам про новинку від видавництва Ранок, а саме – разом з вами вирушити до дивовижного світу тварин! 

Книга з перших сторінок викликає невимовний інтерес! Великий подарунковий формат, яскраві ілюстрації (доречі, надруковані на переробленому папері, виготовленому в Україні!).

Отже, перед нами відкриваються нові види істот та можливість досліджувати ще невідомі нам місцевості. Неперевершені краєвиди різних куточків планети та неймовірні уміння тварин маскуватися серед рослин, каміння, водоростей та навіть пустельних пісків. 

За допомогою мапи всередині книжки ми можемо відстежити маршрут своєї подорожі, ознайомитися з унікальними істотами кожного куточку світу.

Ви тільки подивіться - тварини всюди! Головна фішка книги - на кожній сторінці потрібно не тільки знайти тварин, але й дізнатися їх особливості, важливі факти та порахувати. А якщо виникли складнощі – на допомогу прийдуть відповіді в кінці книги.Зараз ми в мангровому лісі, а через хвилину вже у африканській савані… А яким буде наступний пункт нашої експедиції: гаряча пустеля або великий бар’єрний риф – вірішувати вам! 

Кількість сторінок - 64 Формат, см - 24,5х34,0

4 коментарі

  • Kosmonatka 25 травня 2018, 01:18

    Це ж просто круть для малих природолюбів! Дякую!

  • Zlatka_Ranok 25 травня 2018, 08:50 1

    Я Вам скажу, навіть дорослі в захваті! Сама не могла відірватися :)

  • Kosmonatka 25 травня 2018, 09:29 2

    Та це ж я прикриваюсь малими природолюбами)

  • galaxy_ 25 травня 2018, 10:24 1

    Клас!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу