Розпочато передпродаж книжки «Око вовка» Даніеля Пеннака

Розпочато передпродаж книжки «Око вовка» Даніеля Пеннака!

Придбати книжку за акційною ціною 90 грн (повна вартість — 110 грн) можна буде з 22 по 30 травня 2018 на сайті Видавництва:

http://chasmaistriv.com.ua/catalog/480/5219/

Отримати замовлену книжку ви можете після 5 червня поштою або з 31 травня по 3 червня особисто на стенді видавництва «Час майстрів» на фестивалі "Книжковий Арсенал — 2018" у Києві.

Деніель Пеннак — видатний французький письменник, сценарист, автор першої Декларації прав читача (її було сформульовано в есе «Як роман»).

Свого часу Пеннак був найбільш "продаваним" письменником у Франції, його книжки здобули італійську премію Il Premio Grinzane Cavour, британську Marsh Award for Children's Literature in Translation, французьку Prix Théophraste-Renaudot; мультфільм за його сценарієм відзначений премією "Сезар".

Повість «Око вовка» ("L’Oeil du loup") екранізовано у Франції, перекладено англійською, німецькою, російською, іспанською, італійською... І нарешті українською мовою!

 

Полярний вовк із паризького зоопарку вже понад десять років дивиться на все, що відбувається навколо, лише одним оком. Якось до його клітки приходить хлопчик-сирота. І навіть в одному вовчому оці він читає біль і страждання. Хлопчикові не байдужа доля полярного вовка, тож він теж заплющує одне око і починає розповідати історії: сумні, веселі, захопливі… такі, що відкривають полярному вовкові нові грані світу і ставлять перед ним питання, над якими він раніше не замислювався.

5 коментарів

  • miros_ya 23 травня 2018, 08:27 1

    Дякую!
    Маю "Як роман".
    Обов'язково куплю новинку!

  • Katya_Solo 23 травня 2018, 08:29

    Цікава і красива книга. Підкажіть на який вік вона іде?

  • Katerina_Kulyk 23 травня 2018, 08:37

    залежить від читача))) я думаю мінімум з 8

  • miros_ya 23 травня 2018, 08:47 1

    От, на Лабі можна відгуки почитати https://www.labirint.ru/reviews/goods/473049/

  • Katya_Solo 23 травня 2018, 15:27

    дякую Миросю почитала нам ще рано).але книга зрозуміла що має глибокий зміст

  • Коментар видалено

  • Коментар видалено

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу