Наші книги за останній тиждень

Останні дні - тиждень читали саме ці книги. Я вирішила, що всі книги, які купую, треба одразу читати, бо потім руки не доходять до них, бо з'являються інші нові.

І хоч огляди на них вже були, хочу і я написати враження від книг.

"Винни и Вильбур. Веселые приключения ведьмочки Винни" изд. Вилли Винки

В цю книгу увійшло 8 історій про відьмочку і книга є другою збіркою. Перша збірка їде до мене :blush: не змогла в Бібліоніч пройти повз. За цю книгу велика подяка Віталії, у якої я купила книгу))

Коли Наташа робила огляд цієї книги я не одразу зрозуміла про ілюстрації, коли вона писала, що вони відрізняються від першої збірки. І таки це так. В цій другій збірці ілюстрації меньш кольорові. Але мене це не засмучує, бо всерівно вони чудові. Книгу купувала заради них :joy:

Різні кумедні історії, про винахідливу відьмочку з моторчиком в одному місці і про її кота, у якого голова обертом від її нескінченних ідей. Чесно признаюсь, трішки язик ламала від деяких словечок і книга читається не дуже легко (по вимові), але в цілому історії кумедні і позитивні і цікаві. Ну а малюнки розглядати - одне задоволення! Ну дуже вони в моєму стилі, просто не могла не закохатися у ці книги! 

Роберт слухав не дуже уважно, поки не можу сказати, що у нього це любов з першого погляду, але трохи слухав, тому не покидає мене надія, що розчитаємось ще..

Книга підійде на вік 3-8р. в залежності від дитини. 

"Скарб на Бузиновому острові" вид Махаон

 

В той час як з'явилась збірка, то я майже зібрала колекцію окремими книгами. Не вистачає 1 книги))

Про ці книги багато говорити не потрібна, багато хто їх знає, має...

Гарні і добрі історії про 2 друзів і їх пригоди. Книги підійдуть для першого читання. 

І хоч я вічно у пошуках цих книг, але Роберт не розділяє мого ентузіазму. Не дуже уважно слухає, нейтральний до цих книг(( хоча я завжди книгам даю навіть не другий шанс, а третій і четвертий і п'ятий :laughing:  і вірю, що якщо зараз не пішло, то піде потім))

"Моя перша книжка. Слова" вид. Перо

Якщо ви дивуєтесь, чому це я показую таку малючкову книгу, яка розрахована на вік 1-3р., то відповім так.. Роберт по сьогоднішній день обожнює різноманітні книги-картонки для найменших. Чому? Не знаю, не можу відповісти :laughing: але книгу купила, бо з'явилась якась ностальгія, бо така книга була у старшого сина в 2р і він і я її обожнювали. Ми по ній вчили всі основні слова-поняття, також вчились розмовляти, і у Еріка гарно виходило. І так як будь яке слово, сказане Робертом у нас на вагу золота, то вирішила її взяти, а вдруг буде так само гарно називати предмети. І я не прогадала, Роберт книгу полюбив одразу! Книга гідна уваги, хоч і невеличка, але для малюків в самий раз. І не тільки для малюків....:joy::joy:

"Як полюбити павученя" вид. Час майстрів

Ця книга нещодавно була в огляді, але вирішила показати її і написати, бо викликала у нас неоднозначне враження..

По перше - моє враження. В окремій книзі, що у нас була, там був павучок якщо я не помиляюсь - хлопчик. Тут дівчинка Леле. Самі ілюстрації якось не допомагають думати, що то є дівчинка, вот хлопчик для мене і все тут:laughing: і вот саме слово "павучинка" ну розстріляйте мене, але мені вуха страшенно ріже, ну знущання якесь над перекладом, не звучить мені ніяк...

Ну це мабуть те, що не сподобалось. В іншому все нормально. Історії гарні, добрі з неймовірними ілюстраціями. Вот для мене книга цікава в першу чергу ілюстраціями. 

А зараз напишу враження Роберта від книги. Маючи окрему книгу про павучка Роберт її не слухав і не дивився, хоча тот формат мені особисто більше подобається, (формату ~А4), а тут книжка невеличка квадратна. Але це все діло смаку. Так ось, цю книгу одразу як прийшла, я почала читати і Роберту вона дійсно сподобалась! Потім він сам мені носив її читати, і це мене тішить звісно. Але питання, чому та окрема книга йому не пішла?  Хоча звісно тут збірка, більше малюнків, помітила, що свійські тварини йому в ній подобаються))

Тому оцінка від мене 4 а від Роберта 5:blush:

"Історія космосу" вид. Артбукс

Теж був огляд і навіть негативні відгуки про книгу. Я напишу так, я не є великим спеціалістом в астрономії і мої знання в рамках стандартних уявлень про космос ще зі школи. Книга дитяча, розрахована напевно на дитину від 5(4)р і на молодшого школяра. У мене такий школяр є і вот саме для нього книга цілком підходяща. Він прочитав, десь щось перепитав і просто склав своє уявлення про космос. А більш точні і глибші поняття він буде вивчати потім, у школі. У нас предмет Астрономія був у 10 класі. Зараз не знаю у якому. Але та дитина, яка зацікавиться астрономією, то і буде сама глибше її досліджувати. В цій книзі просто етапи розвитку в 2 словах. 

А вот малюнки просто чудові, дуже нам подобаються!

Я однозначно буду збирати цю серію книг. Сподіваюсь нові книги будуть найближчим часом з'являтись!:blush:

Сподіваюсь мій огляд комусь був корисним! :blush:

35 коментарів

  • Naomy 19 травня 2018, 17:16

    Класс! Отличные книги! Спасибо за отзыв!
    Я как раз тоже подготовила фото книг про космос и про историю жизни на земле из этой же серии. Теперь, наверное, уже не буду выкладывать, чтобы не повторяться.))

  • natasha_kb 19 травня 2018, 17:23

    Если вы уже сделали обзор, то не отказывайтесь от него. Покажите 2 книги из серии. У меня солянка из разных книг, а у вас обзор книг серии . Никто же не обидится, если вы их тоже покажете

  • natasha_kb 19 травня 2018, 17:28

    А ещё это будет ваш отзыв про книги, кроме картинок важно ещё мнение и впечатление от книги

  • Kukuzya 21 травня 2018, 14:37

    Обязательно сделайте обзор. В каждом обзоре личные впечатления другого человека, они часто отличаются. У меня было такое, что обращала внимание на книгу, только прочитав третий обзор

  • Mama_Ollya 19 травня 2018, 17:31

    Ага, вот кто меня опередил с Винни)) И как впечатления?

  • 5 коментарів
  • natasha_kb 20 травня 2018, 13:16

    Жёлтая очень крутая! Уверенна, вам понравится :blush:

  • Oli4ka 20 травня 2018, 14:44

    Девочки, а где сейчас на нее скидка?

  • natasha_kb 20 травня 2018, 16:46

    На лабиринте: https://www.labirint.ru/search/Ведьмочка Винн/?stype=0
    Но я покупала по немного большей скидке, максимальная скидка что можно ухватить 30% я брала под -25%

  • de_la_Fere 19 травня 2018, 17:34

    Спасибо ,Наташ!Отличный обзор :heart_eyes:. Вот когда получишь первую часть ведьмочки ,прочитаешь - жду твое мнение.
    Я делала обзор второй части не читая ещё. Ох... Ты права на счет язв сломать! И смысл пошловат и очень большое внимание бруса и посвящено. От меня оценка второй части - 2. Первой 5+ ,то же и у Миши. Если бы не сраанивала с первой ,наверное она бы мне куда больше понравилась. Поэтому я очень рада ;что первая к тебе едет:wink:. А я все таки в ближайшем будущем хочу заказать третюю :joy::joy::wink:! Потому что книги все таки мега - супер!

  • 4 коментаря
  • natasha_kb 19 травня 2018, 20:00

    Первая часть уже у Оксаны, вот Куннас подкачал, долго едет, потому жду чтобы вместе отправила. А третью часть не так давно заказала, потому ждать ещё минимум 1 неделю, но скорее всего дольше. У меня у самой руки трусятся, так жду эти книги :joy: и третья часть по иллюстрациям такая же как первая :blush: она такая вся мальчуковая :heart_eyes:

  • de_la_Fere 19 травня 2018, 20:14

    Не напоминай за Куннаса:cry::cry::cry::cry:. До сих пор не купила Веселые машинки и Собачью колевалу:cry::cry::cry:. Вот когда осталось несколько книг - расслабилась и выкупаю другое:cry:. Про пёсью горку (3 книги) молчу. Эту серию наверное не буду брать вообще.

  • natasha_kb 20 травня 2018, 11:13

    И я машинки до сих пор не купила :joy: давно смотрю, но всегда что то другое находится... Вчера психанула и заказала новогоднюю книгу Куннаса, так как скидка на книги сейчас, очень долго думала какую взять. Решила, что перед новым годом буду меньше покупать, вместо 3 останется 2 купить. А вот машинки опять проигнорила. Ещё летняя нравится и про Робин Гуда, а остальные уже не так.. Вот Песья горка не впечатлила меня сильно, те собаки мне менее нравятся, чем другие истории. Летняя хоть и с собаками, но она яркая и красочная, потому ее рассматриваю

  • de_la_Fere 19 травня 2018, 17:38

    И на счёт "паучинки" согласна ,нуоткуда такое нелепое слово? Нам в принципе понравилась. Миша теперь стесняеться бояться пауков :joy::joy:, и при каждого спрашивает :это Фуфу ?Или Художник ?-ему очень понравился паук дядя - художник.

  • natasha_kb 19 травня 2018, 18:19

    Аж бесит это слово :joy: но это я придираюсь, а Роберту на ура! Мне тиражи паучков тоже ооооочень нравятся, сама задаюсь вопросом, когда вспоминаю пауков, какой персонаж к нему относится :joy: мне тетя африканка ещё нравится

  • Kukuzya 21 травня 2018, 14:41

    Кстати, художник МирО, или МИро? Как ударение ставить? А то я раз так, раз так читаю :joy:

  • Allohka 19 травня 2018, 17:42

    Дякую за огляд! Сину також Валько не пішов, як я його не читала, не показувала супер малюнки, геть не дивиться на ню.А пачучинка Леле як на мене дійсно дивно, коли читаю, то якось не йде мені оте Леле) Перша книга дійсно краща, там і папір зовсім інший і формат. Але малюнки затьмарюють все що не дуже довподоби. Кожного разу як беру книгу до рук дивуюся як люди можуть так гарно малювати) Сину байдуже, що то вже дівчинка і з задоволенням слухає , а це головне)

  • natasha_kb 19 травня 2018, 18:20

    Схожі смаки на книги у наших дітей))) і наше мамське відношення до них :joy:
    Головне щоб дітям подобалось, а ми вже якось переживемо якісь невідповідності :blush:

  • miros_ya 20 травня 2018, 11:05

    Нууууу. Про формат Павученяти не можна говорити «невеличкий», все таки. Він менший за перше видання, але 205х245 - це зоооовсім не є невеличким :stuck_out_tongue_closed_eyes:

    Зображення
  • natasha_kb 20 травня 2018, 11:31

    Мені у порівнянні з першою книгою, там малюнки більші і гармонічніше вписуються в книгу, а в цій все трохи стисло, але це лише мої враження.. є звичайно куди більш меньші книги

  • Oksana_Kh 20 травня 2018, 11:13

    Дякую за огляд!!! Завжди цікаво не лише подивитись розгортки, а й почитати враження дити і мами))) твої огляди завжди корисні))

  • natasha_kb 20 травня 2018, 11:33

    Дякую Оксанко! Тому і писала огляд, що хоч можу написати враження від книг, бо читали їх)) бо є ж такі огляди, що тільки отримав, але ще не читав і одразу хочеться поділитися радістю з іншими, тому огляди різні бувають :laughing:

  • Oksana_Kh 20 травня 2018, 12:34

    Це точно - всі огляди потрібні))

  • Katya_Solo 20 травня 2018, 14:31

    Така вийшла різноманітна купка у тебе)) Всі книжечки гарненькі, а відьмочка взагалі крута, чекаю вже огляд на інші частини:wink: Може все таки і я одну пізніше прикуплю, мені червона сподобалась:grin::grin:

  • natasha_kb 20 травня 2018, 16:48

    Ну ти ж мене знаєш, огляд буде із купою фото :joy::joy::joy::joy: мусиш хоча б 1 книгу взяти :joy: а червона йде трохи дешевшою ніж перші 2
    І таки так, книжкова солянка в мене вийшла :joy:

  • Agness 21 травня 2018, 14:04

    Дуже гарний і інформативний огляд))) Наталю,в тебе справді дуже цікаві огляди)))

  • Kukuzya 21 травня 2018, 14:35

    Дуже чудові книги. Я все збираюсь теж огляди написати про останнє придбане, але часу бракує... Про павучка я через ту "павучинку" і ще дещо вибрала таки російський варіант, а український подарувала. Російський переклад навіть для мене легше читається. Але, мушу сказати, мій старший син зараз надає перевагу павучкові навіть перед Людиною-павуком і Велет-грушкою. Не дивлячись на те, що павучка звуть "Фу-фу" :)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу