Без темы

Травень радує нас теплом та можливістю відпочинку на природі. Тому хочу показати книги про дбайливе ставлення до природи і охорону довкілля, а також трохи про сортування та переробку сміття. 

1. Я відважний мандрівник / Я допитливий турист 

Розмальовки-домальовки із завданнями, присвячені темі відпочинку на природі.

2. Охрана планеты. Энциклопедия Дисней 

Энциклопедия составлена в сотрудничестве с научными консультантами - профессорами Бристольского и Гарвардского университетов и Королевского Колледжа, и многими другими консультантами-экспертами.

3. Спасти лес / Зберегти ліс

«Екокнига» — це справжній посібник із порятунку планети! З нею діти навчаться оберігати ліси, дбати про тварин і рослини, економити ресурси. Щоб виконати завдання, треба пройти справжній квест: зібрати данні про ліс, розвинути суперздібності та ознайомитися з екопам’ятками. Після успішного виконання завдань юний дослідник стане найкращим екогероєм в історії!

4. Три «П»: повторне використання, помірність, переробка

Повторне використання, помірність, переробка — три важливі означення на літеру «П», які навчають, що ми можемо зробити, аби зменшити забруднення довкілля. Три «П» — хороший спосіб зробити нашу планету чудовим місцем для життя. А книга підкаже, як це здійснити.

5. Чудесная планета. Твоя первая энциклопедия

Очень содержательная энциклопедия об устройстве планеты, погодных явлениях, климате и многом другом.

Усім вдалого дня і гарної погоди!

9 коментарів

  • Oksana_Kh 8 травня 2018, 14:59

    Яка цікава підбірка! В нас на цю тему ще є Азбука екології та польська книга з віконцями про переробку сміття))

  • 3 коментаря
  • Kosmonatka 12 травня 2018, 09:24

    Чому це не актуально, ще й зовсім? Ми розділяємо сміття: окремо - скло, окремо - пляшки, окремо - папір. В такому вигляді виносимо. Папір та картон зв'язані й в картонній коробці. Пластик та скло - в пакетах. Є люди, які приходять вибирати скло/пластик/папір із сміття, щоб віднести до пункту прийому. Постійно говоримо про те, як важливо розділяти сміття для подальшої переробки. Батарейки, лампочки - все теж окремо, в сецконтейнери. Зрозуміло, що зручніше все вкидувати в один сміттєвий пакет. Але точно не по причині неактуальності. Просто в нас нема вимог до цього, і ніхто не заморочується.

  • Gnomiki 12 травня 2018, 11:12 1

    У нас, у Харкові, для збору птастику втановлюють спеціальні контейнери. А от для скла, на жаль, ні.
    Але це крапля в морі. Коли дивишся, приміром, хоч би книжку "Як ми з татом будували човен" або якусь зарубіжну енциклопедію в картинках про "смітники" - щоразу дивуєшся. Автомобільні шини - окремо, дошки - окремо, одяг - окремо, алюмінієві бляшанки, старі матраци, побутова техніка - все розсортоване!

  • Kosmonatka 12 травня 2018, 12:03

    Ага, бо там вимоги)) Але і ми можемо! Саме тому такі книги потрібні дітям.
    А ще так важко дивитись ,коли твої ж сусіди ідуть попереду, їдять морозиво і кидають обгортки((. Блін ,це ж наш Дім, наше місто! Ну капець((. ой, болюча тема.

  • Svetik_K 8 травня 2018, 15:27 1

    Ух, крутая подборка ) можно цены?

  • Коментар видалено

  • Kosmonatka 12 травня 2018, 09:17

    Махаонівська ,певно, щонайкраща! (хоча "Ранок" давно у віші). От якби ще укр була...

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу