Смілива і сучасна серія книг від Рідної мови

Дуже цікавою видалась нова збірка про пригоди в чарівному лісі. Я гортала сторінки сайту видавництва і натрапила на серію "Наука в коміксах".

Опис з сайту:

Ця книжка розвіює чари таємничості і водночас розганяє хмари вульгарщини, якими віддавна оповитий секс. Добрий порадник майже з усіх питань людської сексуальності. Дуже інформативний і смішний. Просвітить і старих досвідчених зубрів, і початківців. Тут є про бджілок та про рибок, але є й набагато глибше проникнення в тему. Що ми знаємо, як воно діє, що й чому ми при цьому відчуваємо, і як робити, щоб було тільки добре й не доводилося після приємного плакати. Кохання, шлюб, випадкові зв’язки, безпечний секс — усе описано дотепно та з науковою достовірністю. Авторський задум утілено в одному з найпопулярніших книжкових жанрів — коміксі.

Також є історія і філософія:

8 коментарів

  • natasha_kb 2 травня 2018, 21:03

    Я ці книги постійно в Ашані бачу, до 200грн. Але як на мене, вони розраховані на старших школярів, студентів можливо. Хоча серія досить цікава

  • Коментар видалено

  • miros_ya 2 травня 2018, 22:25

    Багато відгуків можна почитати на рос видання https://www.labirint.ru/authors/156553/

  • Alisande 2 травня 2018, 23:17

    Моїй старшій (вона в шостому класі) дуууже сподобався перший том коміксів про всесвітню історію, прямо в захваті була, зараз чекаємо на другий ;) Про філософію читала, що скоріше на студентів орієнтована, тому поки не купували.

  • Listra 3 травня 2018, 00:19

    мені було б цікаво послухати живі відгуки, бо Алгебра мені категорично не сподобалась, думаю куди б прилаштувати. Секс мені не радила знана книжкова гуру, і не виходячи з пуританського складу характеру, а просто "ні до чого". В питаннях книжок я їй довіряю повністтю

  • Oksana_Kh 3 травня 2018, 09:55

    А можна поцікавитись, хто це знана книжкова гуру?)))

  • Listra 3 травня 2018, 11:00

    її немає на Кашалоті))) але в сегменті дитячої книги вона працює досить тривалий час, я можу їй довіряти

  • Oksana_Kh 3 травня 2018, 11:12

    Зрозуміло)) дякую!

  • Zizi_s 3 травня 2018, 15:29

    Тоже в очереди покупок эти книги Всемирная и История.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу