Ромео и Джульетта

Нужна помощь зала ! Дочь очень интересуется этим произведением, кучу вопросов, хочет прочитать книгу. Ей 9 лет, есть ли книга с хорошими иллюстрациями, может быть адаптированная на этот возраст ? Купила ей билеты на спекталь, но всё-таки считаю, что нужно прочесть произведение перед этим, но боюсь, что будет тяжеловат для неё Шекспир, поэтому ищу соответствующую книгу. Буду рада,если кто поможет. 

8 коментарів

  • miros_ya 2 травня 2018, 13:57

    Я б почитала разом із нею повну версію. Беручи монологи в свої руки, можливо.
    У 9 років, справді, може бути важко самій осягнути весь текст, а разом, коли Ви читатимете непоспішаючи, зупиняючись, іноді й повторюючись, якщо треба - то має дуже сподобатися, тим більше, якщо вже і така цікавість до твору.

  • Vira_Melnic 2 травня 2018, 13:59

    у нас есть адаптированная с красивыми иллюстрациями от издательства «Прудкий равлик», на украинском. Недорогая, покупала в Книгарне Є.

  • 2 коментаря
  • Vira_Melnic 2 травня 2018, 14:09

    Я у школі читала Шекспіра в українському перекладі, повні версії творів. Сподіваюся, що то був поганий переклад, бо мені геть нічого не сподобалося. ))))) Нехай син ознайомиться хоч з адаптацією, бо повністю, мабуть, не виникне бажання.

  • miros_ya 2 травня 2018, 14:12

    Ромео і Джульєтту в 8му класі читають за програмою.
    Я читала після школи одразу, рос мовою, мені дуже сподобалось, я кілька томів перечитала.
    І ось надавно читала з сином укр мовою. Хочу ще :)

  • Vira_Melnic 2 травня 2018, 15:26

    я в сьомому, здається. В нас була шкільна вистава, я була Ромео (грали лише дівчата). )))))) Але власне твір не вразив тоді(((

  • JuliaAmalia 3 травня 2018, 12:39

    Моя коронная роль в универе))) эх... Ностальжи

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу