"Бути мною " - Анна Хеглунд. Ваше мнение о книге.

Если книга нравится и её стоит купить, то почему?

Если не нравится. Вопрос тот же - почему?

 

12 коментарів

  • Listra 7 квітня 2018, 00:20 1

    Я збиралася її придбати, але потім побачила примітивізм малюнків, і це мене зупинило. Мені вони нагадали Васю Обломова з його котами. Скажімо так, мене нагадування про буремні 90-ті одвернуло від книги намертво. В мені такі малюнки навіюють думки про агресію, жлобкуватих хлопців з цигарками та тараньку на газеті. Тема піднята в книзі актуальна для підлітків. Але не куплю, хоча малюнки статевих органів мене не напрягають, мене напрягає стиль ілюстрцій кинижки в цілому.

  • ul222 7 квітня 2018, 08:00

    А на эту тему что-то заслуживающее внимания попадалось?

  • Kosmonatka 7 квітня 2018, 08:31

    На тему чого?
    Про дорослішання дівчаток чудова книга "Ты здесь. Бог? Это я, Маргарет».

  • Kosmonatka 7 квітня 2018, 08:29

    Двоякі почуття. Книга чесна і потрібна сучасному підліткові жіночої статі. Але малюнки - НІ. І не тому, що там піхва в дзеркалі.
    З анотації:
    "Похмурі ілюстрації, створені самою письменницею, правдиві, та водночас - викривлені. Хоча, можливо, через призму підліткового погляду світ саме такий - непривітний і дещо спотворений, бо в тобі вихор нових запитань і почуттів."
    Саме тому не можна так. Підліток і так бачить себе ніби в кривому темному дзеркалі і відчуває безліч дивних почуттів, включаючи сором та вину. Подібні ілюстрації лише підтверджують його бачення в цей нелегкий період. Моя думка.

  • ul222 7 квітня 2018, 09:13

    Ситуация в книжном магазине, которую пришлось наблюдать.
    Зашли девочка подросток лет четырнадцати и её отец. Девочка сразу спросила у продавца именно эту книгу. Купили. Удалось несколько минут поговорить с отцом девочки. Оказалось книга, самостоятельный выбор подростка. Она где-то о ней слышала и пришла в магазин специально за этой книгой. Хотя, по утверждению отца, к чтению вообще пристрастия не имеет. Может быть "у них" другое видение на подачу подобной информации?

  • Kosmonatka 7 квітня 2018, 16:07

    "У них" - звісно.
    Я б теж купила би в 14 років. Якби було таке тоді. І особливо - якби подача відповідала моїм "поглядам" в той час. Ми ж зараз обговорюємо думки дорослих.

  • ul222 7 квітня 2018, 16:49

    +

  • umberto 7 квітня 2018, 10:15

    Я її хотіла купити, коли вона тільки вийшла, але тоді мене зупинила ціна (зараз ця ціна вже так не вражає))).

  • 1 коментар
  • umberto 7 квітня 2018, 12:40 1

    Я не схильна до табуювання статевої теми і в книзі немає нічого такого, про що б підліток не думав. Просто в часи мого підліткового віку воно і залишалося на рівні думок. Ця книга не дає відповідей, просто показує, що в такий спосіб думають всі і досліджують своє тіло всі, і це не погано і не брудно.

  • ul222 7 квітня 2018, 13:00

    Спасибо

  • Kosmonatka 7 квітня 2018, 16:08

    Умберто, ++++

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу