Мама Му и ворон. Мама Му на санках. Властелин Мира

От знаєте, коли дууууже сильно чогось хочеш, дуже довго ганяєшся за ним, можливий різний ісход. Інколи перестаєш те хотіти (але це аж ніяк не мій випадок :joy:), іноді, коли отримуєш бажане, читаєш і розумієш, що бажання володіти цією книгою виявилось значно більшим і бажаним, ніж радість від прочитаного. Ніби і не розчарування але все рівно щось не те.... А іноді ця книга, вот на 100-1000% виправдала всі твої найпотаємніші бажання :heart_eyes: Ось саме цей третій варіант стався зі сною. І мова йде про книги про Маму Му, які ми отримали в подарунок від чудової і дуже чуйної людини - Космонатки (героїв люди мають знати в лице) :kissing_heart:

Хоча ні, напевно тут навіть доречний 4 варіант подій, коли очікуєш, що книга дуууже класна, і хочеш її, але всерівно не маєш повного уявлення про неї. А коли отримуєш її, то розумієш, що вона ще крутіша, ніж ти думав :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Сподіваюсь я гарно описала власні враження про ці книги :joy:

Це просто взрив бомбезний! Я пищу від задоволення, яке отримую під час  читання. В книгах на стільки гарно і чітко продумані персонажі, які ну просто не можуть не викликати неспинну посмішку, яка з мого обличчя просто не злазила :laughing: Цей гумор, він такий легкий і в кожній деталі, описі, ніби книга пронизана ним повністю. І персонаж корови і ворона ну реально дууууже сильно мені імпонують, кожен з них цікавий по своєму. І є навіть певна мудрість в висказуваннях корови, вона може бути ледь помітною, але саме це дуууже подобається і підкуповує! 

Дівчата, що тут говорити, це напевно найкрутіші книги за останній час та й взагалі)))) вот "мої" вони, повністю....

Роберту читала, повільно, коли він виходив з кімнати, я зупинялась, потім продовжувала, він трохи слухав, але не весь час. Але! я точно знаю, що вони йому підуть, бо він таке любить, та й корівка теж у нього серед улюблених персонажів, а така юморна корова нікого не залишить байдужим! (повторююсь :joy:)

Ця корівка така безшабашна :laughing: і легка у своїй філософії, і як там по тексту вона казала: " що це не я тяжка, це сніг занадто легкий..", ось така вона і є легка, мрійлива, безтурботна...:blush::heart_eyes:

І ще одна книга-подарунок "Властелин мира". Саме її ми прочитали першою, бо Роберт її взяв у руки і дав читати і сидів і гарно слухав))))

Книга реально, як раніше Наталі писала, що вона таки справжній хлопчачий мастхев, вот дійсно так і є! Навіть важко описати, але вона дійсно дуууже цікава, насичена і пригодницька! 

Тепер шукаю 1 ч, яка називається "Большой изумруд", якщо хтось продає, пишіть в особисті)) 

Книгу цю прочитали на одному диханні :blush: 

Ну а хто, як не Вульф, може так гарно намалювати і відтворити всі ті події і тих персонажів :heart_eyes:

А ще у мене склалось враження, що я - переможець у конкурсі, бо подарунки мої ну просто нереально круті, як вважаєте? :laughing:

Натусь, ти дійсно дуууже сильно ощасливила нашу сім'ю і такі вчинки не залишаються "безнаказанними" :yum::laughing: 

26 коментарів

  • Kosmonatka 2 квітня 2018, 01:57

    Лице прийшло радіти з тобою!) А де емоційне аніме?))) Пандочки там тощо)).
    От ти пізня пташка)) Думала, лише я тут така))
    Бліін, треба з тобою щось відсвяткувати, я обожнюю твоє вміння радіти!))) Наталь, ти ж просто енерджайзер-зарядка! Почитаєш тебе - і півдня ходиш з розтягнутим в посмішку писком).
    Підозрювала, що вам піде корова, бо вона таки крута своєю оригінальністю та ламанням усіх можливих рамок!))
    А Роберт росте!! Раніше він не слухав такі довгі тексти, здається?
    Ти так класно описала різні варіанти ісходів при отриманні книг ,я залипла. В мене буває, що хочу, потім перехочу, і досить часто. Буває, захочу щось гарненьке, а потім розумію, що навряд воно викличе фанатизм, а захотіла саме через бажання мати книгу, володіти нею, як ото ти написала теж. В таких випадках намагаюсь перехотіти)) Вдається легко. Але останнім часом теж часто відчуваю оте, коли книга перевершує очікування. Може, ми просто понавчались шукати та придбавати оте саме?)) Те, що найкраще. Виробили чуйку, чи що. Бо раніше більше було спроб намацати "своє", те, що піде дітям. Я сама з себе в шоці, коли виходжу з Ашану з однією книгою в руках. А взимку в Книгарні Є теж довго шукала, рилась, нічого не вибрала... Так чоловік завернув, каже, що настрою ж не буде святкового, ти шо! (Різдво було). То я взяла "8 дітей та грузовик", давно хотіла від Махаону почати серію українською, діти дуже люблять. А так кудись той фанатизм і дівся вже. Бо багато на черзі читати, і все товсте, тут встигати б прочитувати.
    Ну мені твій огляд найкращий, і це щиро та без усілякого. Було багато прекрасних оглядів, але я падка не лише на гарні книги, а ще й на естетику (прозорі камінчики, квіточки, фон кольору найкращого прозорого плеса берегів Іспанії... одним словом - сорока))

  • 2 коментаря
  • Kosmonatka 2 квітня 2018, 15:56

    КК - рушійна та созідатєльна сила!!
    Я сама угораю з неї та ворона))) він такий в шоці завжди: "Мама Му, ты же корова!!! Какие качели, какой велосипед??? ")))

  • Kosmonatka 2 квітня 2018, 15:57

    Гг) от в кого завжди гарно виходить, то це в тебе)) в мене вже стільки назбиралось на огляди! А я то хрестиком вишиваю, то з дітьми гуляю (образно все)))

  • natasha_kb 2 квітня 2018, 23:30

    Хрестиком вишиваєш і з дітьми, то є круто))))
    А стосовно того, як Роб слухає великі тексти, то от сьогодні дочитала маму Му зимову і він гарно сидів і слухав, я довольна як слон))) але таки да, так як я звикла "взяв книгу - сів - прочитав - закінчив" зараз не завжди працює, читаємо поки слухає, а коли знову захоче, продовжую читати.

  • miros_ya 2 квітня 2018, 07:15

    Большой изумруд, хоч і з тими ж поганцями, але... ніжніша чи що :))) Напевно тому, що Властелін більш урбаністичний: міста, роботи, бомби, Москва.

  • natasha_kb 2 квітня 2018, 13:02

    Ще б його знайти :laughing:

  • Ulyana 2 квітня 2018, 09:11 2

    Мама му не вся классная,есть веселее есть зануднее истории. Но ты потом не жалуйся что нельзя купить, дала рекламу теперь на мама му охота у многих)

  • Kukuzya 2 квітня 2018, 09:23

    О да :joy:. Я бы без Наташи и Юли на ту маму Му и не посмотрела бы, наверное. А теперь тоже хочуууу

  • natasha_kb 2 квітня 2018, 13:03

    Ну я же не могла не показать эти книги :joy: отсюда и реклама

  • de_la_Fere 2 квітня 2018, 10:41

    Опять с Вашей помощью решился вопрос про Мама Му :smile:. Куплю и нам!

  • natasha_kb 2 квітня 2018, 13:04

    Эти книги - заразная штука :joy:

  • Listra 2 квітня 2018, 10:50

    мама Му була і МОЄЮ) книгою, ми підсадили на неї багатьох своїх друзів у всій час

  • natasha_kb 2 квітня 2018, 13:06

    Серед моїх друзів нема таких книгоманів, тому поки конкуренції нема. Та й раніше на щастя була можливість їх купити, а зараз хочу не хоч їх, а знайти нереально :joy:

  • Annaki 2 квітня 2018, 11:12

    :)) гарна корівонька:)) але видно в мен до неї поки імунітет:joy:
    Про продаж Ізумруда пишіть мені другій в особисті:))))

  • natasha_kb 2 квітня 2018, 13:09

    Імунітет це добре :joy: вот і в мене іноді він буває на книги, які дуууже багатьом подобаються, я таким моментам так радію, що можу уберегти свій бюджет, н- д книги анімаліум, ботанікум, Дженкінс, під землею всл, вот ніби всі люблять їх, а я до них спокійна, і діти мої тим паче, у нас такі не дуже йдуть

  • Oksana_Kh 2 квітня 2018, 15:16

    Дуже гарний огляд! І фото, і враження))) В мене до цієї корови імунітет поки не видали українською))) а якщо видадуть, то прийдеться і нам спробувати, що то таке))))

  • 2 коментаря
  • natasha_kb 2 квітня 2018, 23:33

    Дівчата, так чому б нам не написати колективного (індивідуального) листа у вид. Богдан, щоб разом до Петсона видали і маму Му, га???? Наталі, ти ж гарно пишеш, ми тебе підтримаємо, як на це дивишся? Зрозуміло, що навіть якщо вони цього не зроблять, то хоча б будуть знати, що попит є, а це не мало важно!

  • Kosmonatka 3 квітня 2018, 17:58

    Дівчатка! Дякую, це приємно) Але в мене є краща пропозиція! Пишемо на сторінці Богдану в ФБ і кожен плюсується! Хай побачать ,скільки є бажаючих, о!

  • natasha_kb 3 квітня 2018, 18:11

    Підтримую!

  • Katya_Solo 2 квітня 2018, 21:41

    Круті книги і "чокнута" на всю голову корова, що може бути краще:grin::grin::grin:

  • natasha_kb 2 квітня 2018, 23:33

    Ой, корівка шалена, нереально подобається мені :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

  • Kosmonatka 3 квітня 2018, 17:58

    Ой, вона, навпаки ,правильна! )) Як на мене)) Така мирна, спокійна і дуже допитлива. А як гарно вміє надавити на потрібні ричаги свого друга Ворона?)))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу