Пригоди Тома Сойєра. Махаон

Нещодавно створювала тему-обговорення, якого саме Тома Сойєра варто купити. Книг на укр.мові нажаль було дуууже мало, тому вибір був обмежений. І саме Том Сойєр у виконанні Інгпена якось якісно вирізнявся на фоні інших. Але щось мені було не те в ньому. І після чудового відгуку на цю книгу, я зважилася взяти саме її. І я абсолютно не прогадала. Дівчата, книга просто шикарна!!! :heart_eyes: Це моя любов з першого погляду і дотику, коли взяла її в руки! Те що не подобалось в іллюстраціях, зараз дуууже подобається. Я словами не можу описати своїх відчуттів, мені хочеться танцювати від радості і захоплення книгою! 

В цих іллюстраціях Том саме такий, яким повинен бути, якийсь справжній, самобутній... 

Ілюстрації, які здавались похмурими, зараз я дивлюсь на них якось по іншому, вони ніби дійсно відтворюють чудово ту епоху, так у відгуку мені написали, і я абсолютно погоджуюсь із цим! Є звісно  сурові лиця, якісь безжальні, а є ніжні і теплі. Ці якісь напівтона у малюнках на перший погляд непомітні, але якщо придивитись уважніше, то ілюстрації чудово передають емоції, настрої, навіть окремо від тексту.

А друге що вразило - текст, вот не очікувала, що він такий класний! Я прочитала перші глави і зрозуміла, що книга достойна! Написана пречудово, зрозуміло і хоч я знаю, що Ерік буде мене перепитували, що означає те або інше слово (не тому що багато незнайомих слів в цілому, а тому що вони особисто йому незнайомі), але книга ну просто має йому сподобатись. 

Трохи сухих відомостей: 296с., папір офсетний, цупкий і приємний на дотик, не білосніжний, але якраз під цю жовту гамму кодьорів добре підходить. Кожна глава гарно оформлена і з невеличким малюнком на початку глави. Книга 2016 року.

Ілюстрації не на всіх сторінках. Є ілюстрації на повний розворот, але їх  не так багато. Найбільше малих ілюстрації, таких як на початку глави (на пів сторінки або менше) і є ще трохи ілюстрації на сторінку.

Книга пречудово підійде на подарунок для молодшого (середнього) школяра! Це дууууже класний може бути подарунок! 

Я зараз реально запалилась ідеєю зібрати колекцію книг від Махаона з іл. Інгпена. :blush:

Далі фото:

Книгу звісно я не читала усю, сюжет переказувати не буду)))))) але можу привести фрагменти фото з текстом (на початку книги) якщо комусь цікаво:

Книгу на укр.мові не так легко знайти, але можливо)) У мене було кілька сайтів у закладах, планувала вкластися у бюджет до 300грн, так і вийшло. Бо ціну до 300 треба буде пошукати, а за 300 є більший вибір. Моя коштує 250грн, купувала на сайті nosorog.net не знаю, чи ще є там) а на інших сайтах, де писало, що є в наявності, насправді не було, тобто пошукати трохи доведеться) 

28 коментарів

  • Solovyova_Irina 27 березня 2018, 13:09

    Классная книга.
    В Ашане они есть до 200 грн. Вчера алису купили, правда на русском, но были и на укр..

  • natasha_kb 27 березня 2018, 13:36

    Так, в Ашані Інгпена бачила, не пам'ятаю чи саме Тома, але інші бували, але мені в Ашан в звичайні дні проблематично вибратись, а зараз, коли малий хворий вже другий тиждень, то взагалі нереально(( відволікаюсь від сумних думок купівлею хороших книг, це моя віддушина, тому поки тільки в інтернеті. Але дякую, що нагадали за Ашан, інші дійсно можна там купити) ця мені з доставкою в 300 обійшлася, в Ашані дешевше звісно буде..

  • TassZ 27 березня 2018, 14:50

    Класні ілюстрації! Вибачте що не по темі питання-Ірина, а не бачили чи є в Ашан така книга? В інеті ніде немає... а перевидання не знаю коли буде

  • TassZ 27 березня 2018, 14:52

    Зображення
  • Kosmonatka 27 березня 2018, 13:22

    Синій фон, синій фон!!!!))))))
    Ооо, так класно, що книга сподобалась! Це ж найголовніше!
    Що, вживу краще, ніж в мережі?

  • 7 коментарів
  • Kosmonatka 27 березня 2018, 17:41

    В нас нема нічого Інгпена, якщо я не помиляюсь. Хоча з чого б мені помилятись?))
    Тю ,а Роберт?)) Роберт точно не переріс))
    Якщо чесно, моя думка така, що і Пен, і Аліса - 8+.Ну, якщо Пен і 6-7+, то Аліса - точно 8-10+. Аби лише Ерік признав, бо ж головна героїня - дівчинка)). Це скорочений варіант ви переросли хіба.

  • natasha_kb 27 березня 2018, 18:38

    Про Алісу - дивна книга, мені вона була цікава, інтригуюча, но за Еріка не впевнена на всі 100, але це ж класика жанру, мусимо її читати))) а от про Пітера Пена, якось рівно відношусь до цієї книги і не знаю, чи зацінить Ерік, особливо після слабака. Та й взагалі, після слабака, будь яка книга здається більш дитячою :joy:

  • Kosmonatka 27 березня 2018, 21:15

    заінтригувала)) Буду в Ашані - полистаю того слабака, щоб хоч зрозуміти, що за звір такий)) Якщо всякі пени - то фігня проти нього)
    Пітера Пена я й сама не читала ніколи. Ото лише мульт бачили.

  • JuliaAmalia 27 березня 2018, 13:36

    Поздравляю! Люблю ингпена нежно:heart_eyes:есть много книг с его иллюстрациями)

  • 1 коментар
  • JuliaAmalia 27 березня 2018, 18:52

    Так их Ира все показывала, почти)

  • natasha_kb 27 березня 2018, 22:37 1

    Ну покажи еще и ты))) никто не считает повторный обзор или нет :joy: мои все книги тоже когда то были в обзорах, а я все равно их делаю))))

  • JuliaAmalia 27 березня 2018, 22:52

    Ок, найду время, обязательно сделаю)

  • Iryna_pk 27 березня 2018, 13:49

    От не дуже любила в дитинстві Тома Соєра, була б у мене книжечка з такими ілюстраціями, то може він би мені більше подобався). Дякую, що показали

  • natasha_kb 27 березня 2018, 18:35

    А я навпаки полюбила Тома і іншу книгу, про Гекельбері Фінна, я була вражена ними, тому дуууже захотіла старшому її купити)

  • Ronnie 27 березня 2018, 18:25

    Вітаю :wink:

  • natasha_kb 27 березня 2018, 18:33

    Ой, дякую! Тільки завдяки вам! :kissing_heart:
    Вот реально ваш відгук надихнув мене купити саме цю книгу і тепер вас чудово розумію, книга дуже достойна!

  • Katya_Solo 27 березня 2018, 18:59

    Класна ця серія книг з Інгпеном, але ну от особисто для мене чогось не вистачає в ілюстраціях щоб передати всю ту атмосферу. Можливо просто я ще з дитинста після прочитання створила в голові інший образ і цей йому не підходить:blush::blush:Але я безмежно рада за тебе, що ти знайшла своє:kissing_heart:

  • natasha_kb 27 березня 2018, 22:39

    Класна класна серія, тепер я спокійно не зможу спати :joy: ти ж знаєш :laughing:

  • Alisande 27 березня 2018, 20:57

    Вітаю зі знахідкою! Я мати-єхидна, моя дитина Тома Сойєра читала в електронному вигляді з читалки :)

  • natasha_kb 27 березня 2018, 22:39

    Головне, що прочитали))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу