Просто чудові книжечки)

Завдяки книжковому конкурсу я захопилася "На добраніч, Норі" і одразу кинулася її шукати). Спасибі за її чудові огляди в КК!

І ось тільки що (прямо таки гаряча! від нетерплячки побачити і потримати в руках, відкривалася прямо на пошті:blush:) в нашому домі з'явилась ця чудова книжка. На жаль, поки мама прибігла до дому з новинкою, донечка вже заснула. Та це нічого, почитаємо як положено перед сном ввечорі)

В ось друга книжечка була куплена на книжковому ярмарку перед Новим роком. На конкурс вона не потрапила, так як ми її ще не читали, замалі) Але розглянути і почитати її варто точно!

"Щеня на ім'я Не дам!" З серії Виховання казкою видавництва Торсінг 2017 року

Книжечка в м'якій тоненькій обкладинці, формат досить великий. Я захопилася цими неймовірно красивими, наче живими ілюстраціями! Тексту на сторінках не багато, читається легко.

Казочка розповідає нам як маленький жадібний песик, якого через давність прозвали Не дам, змінився. Чудова повчальна історія.

Раджу її обов'язково почитати! Дякую за увагу!

5 коментарів

  • Oljla 20 березня 2018, 15:39

    О-о-о,про Не дам-у нас в фаворитах,читаем каждый вечер перед сном,очень полюбилась доченьке.Хотя когда ее купила,она ее просто полистала и все...Но прошло пару месяцев и вуаля))))Что еще раз доказывает,что всему свое время)))

  • valusenka 22 березня 2018, 09:32

    Ввиду громаднейшей любви к кошкам, прямо таки обожание, Нори прочитана была на ура)
    А вот после мама получила почти ожидаемую реакцию, видимо такой еще наш возраст остается: дикий плач в темноте, так как забрала книжку и уложила спать, а мы ну никак не насмотрелись, не додержали Нори в руках, что в принципе можно было продолжать делать до самого утра :)

  • HoAnna 22 березня 2018, 09:43

    Норі - це хіт! У нас теж, звичайно, була улюбленою книгою в 2,5-3р. На жаль, Не дам у нас не було... Може в 4 роки ще не запізно?..

  • valusenka 22 березня 2018, 10:03

    нам 1,8 книжки гортати обожнюємо, тому з ними дуже важко розстатися)
    думаю в 4 можна Не дам почитати. В цьому віці багато дітей ще не люблять ділитися іграшками

  • HoAnna 22 березня 2018, 10:19

    :) дякую!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу