Фанові книжки для читання дітям

Хочу показати вам три веселі книжки)

Одразу скажу, що вони досить специфічні, але мають право на існування)

«Абетка монстрів»

На сторінках книги оселились кумедні монстрики (дуже схожі на стікіз із Сільпо J).

Злий маг хотів всім нашкодити та взяв і опустив до пекучого котла Буквар, і з нього вийшли монстрики на кожну літеру ) Малюку пропонується познайомитись із ними та прочитати коротенькі віршики.  Завершується історія відьмою, яка не знала літер, але зліпилиа монстриків, які знайомлять із цифрами J

Дуже гарні ілюстрації сподобаються і малюкам і батькам. А ми тут розважались читаючи і знаходячи монстриків-колег по літерах з прізвищ)) деякі навіть були схожі на оригінал ))

____________________________________________________________________

«Принцеса, яка гикнула»

Одної ночі принцеса лягла спати, але не на неї напала гикавка. Що тільки не робили аби їй допомогти: лякали Розі, побігала вона сходами, рахувала рибок. Але так нічого і не допомагало.

Ця книга є веселою пригодницькою небилицею про те, як найшвидше позбутись гикавки. І книжка сподобається дівчаткам точно)

___________________________________________________________________

«Цяточка Петри»

Ми так і не змогли вирішити хто є Петра: леопард , гепард чи собака))) Але вона такая мила, що байдуже, ким би вона не була)

Історія Петри навчить малюка цінувати свободу вибору і давати друзям простір, відпускати їх, якщо вони більше не хочуть дружити.

Одного ранку Петра прокинулась дуже хворою і почовгала до ваної. Там вона ледь не зомліла побачивши, що у неї чогось бракує. А саме Цяточки! Їх залишилось лише 999.

Свою цяточку вона побачила біля вікна, коли та так хотіла втекти. Спочатку Петра не відпускала Цяточку, але врешті-решт зрозуміла, що силою її не втримати. І стали вони жити окремо одне від одного. Але однієї весни Цяточка повернулась до Петри! І так вона зрозуміла, що не треба тримати когось силою, а краще відпустити і воно повернеться.

Класна повчальна історія з добрими ілюстраціями)

4 коментаря

  • kusik 7 березня 2018, 18:26 1

    Классные книжки

  • Kosmonatka 8 березня 2018, 21:39

    Другу і третю вперше бачу, дуже сподобались! Дякую!
    Можу сказати, що Петра - точно не гепард). нема чорних "слідів від сліз", і хвіст не в смужку. Але так сподобалась, що ми, певно, придбаємо)

  • Zlatka_Ranok 12 березня 2018, 15:10

    так,вона дуже класна)

  • Anna1711 12 березня 2018, 16:53

    Сьогоднi в нас оселились монстри)) Ми в захватi, дякую Вам за огляд!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу