Наші книжечки на англійській

Похвастаюсь і я своїми січневими придбаннями) Майже всі книги куплені в минулому місяці, крім "Miss Moppet and the mouse" видавництва Теза.

Думаю, майже всі знайомі з Повітряними рибками і Медом для мами видавництва Абабагаламага на українській мові, тут були огляди цих прекрасних книг. Також дуже чудові і кумедні історії містять в собі книжечки від письменниці Judith Kerr. Вони гарні, з яскравими ілюстраціями, дуже милі і цікаві. 

А починали ми читати, вірніше спочатку слухати і розбирати текст, фрази, слова ось з цієї - Miss Moppet and the mouse. Вона не має кольорових картинок, але мені одразу сподобалось, що майже всі слова винесені на другу сторінку розвороту, підкріплені ілюстрацією цього слова. Вся історія має повторонння одних і тих самих фраз, що має неабияке значення для початкового вивчення мови, розібрав їх спочатку - вже на третій сторінці дитина вловлює смисл без додаткових пояснень.

 

Ще хочу показати декілька розворотів "У королівстві англійських казок". Дуже сподобалась, яскрава, цікава, до книжечки додається диск із озвученими казками носієм мови.

Містить 9 казок, після яких йдуть завдання на закріплення.

 

Вкінці книжечки є переклад казок і малюнки для вирізання.

 

20 коментарів

  • Sanechka 13 лютого 2018, 14:56

    Классные, это вы по интернету покупали тли офлайн?

  • Sanechka 13 лютого 2018, 14:56

    Или)

  • possibly 13 лютого 2018, 16:10

    По интернету, кроме "У королівстві англійських казок", последнюю купила в книжном магазине, увидела случайно, прочла еще там одну историю про котика, который собирался путешествовать вокруг мира и набрал неподъемный чемодан вещей, а в конце понял, что ему все это не нужно, ведь у него есть такая прекрасная шубка, подходящая под любую погоду. Тогда я поняла - то, что надо, беру)

  • Kukuzya 13 лютого 2018, 15:06

    Дуже дякую за огляд! Підкажіть, з якого віку Ви почали читати англійською? Зараз дитина вже слухає англійською і розуміє без перекладу? Додатково ще як мову вивчали, паралельно з читанням?

  • 10 коментарів
  • possibly 13 лютого 2018, 18:17

    ахаха)) про чіпи не чула) колись мріяла, щоб перед сном вдягнув навушники, спиш, а воно само вчиться, проснувся і все вже знаєш))

  • Kukuzya 13 лютого 2018, 18:22

    Ага, а ще перед екзамени в універі нам казали, що треба вночі відкрити вікно, крикнути "шара прийди!" і лягати спати :joy: :joy: :joy: Тільки чомусь до тих, хто лягає, спати, та шара так і не приходила :joy: :joy:

  • possibly 13 лютого 2018, 18:24

    точно!)) і головне, щоб ніхто не відповів, а то не прийде) а потім зачьотку не можна відкривати до самого екзамену, а то шару випустиш)))

  • Коментар видалено

  • Irina_ilovebooks 13 лютого 2018, 16:31 1

    Дякую! Нарешті хтось показав цю серію Тези) сподобалась дуже. Треба брати)

  • possibly 13 лютого 2018, 17:10

    Будь ласка :) Та книжечка, що в мене, на рівень Starter A1. В ній три історії: About Three Hungry Bunnies, Snip and Snap and The Old Billy Goat, Miss Moppet and The Mouse. Після кожної історії ідуть невеличкі завдання, ми не виконуавли, оскільки потрібно було вписувати слова, але на тому етапі я вирішила не змушувати його писати, що він не дуже і любить) В кінці книжки словник.

  • OlhaD_SP 13 лютого 2018, 17:12 1

    интересно. спасибо!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу