Видавництво "РАНОК" ч.1

Вирішила і я поділитись нашою бібліотекою!Почалося з того, що не полюбив мій малий картки Домана (грається, розкладає, складає але що намальовано на них його не цікавило)! Тоді я пішла іншим шляхом і почала скуповувати книги картоні з гарними зображеннями(реальними)!І підійшла нам до вподоби серія книг "Світ звірят для малят" в-ва"РАНОК" .

 

Взагалі то їх є 6, але так швидко робила замовлення що якось одну опустила. Ще є "У лісі", думаю якнайшвидше і її придбати. Зображення мені і малому подобаються!Ще мені довподоби що на розвороті по 2 тварини і малий на запитання ДЕ Є ХТО? показує мені із вибраного!Почали навіть вже по книжці шукати відповідну тварину! Далі вам продемонструю кожну книгу в розвороті! 

"У домі" 

" На подвір"ї"

" В Африці"

"У небі"

"У морі"

Як бачите , в кожній книжці правда лише по 10 тварин з маленьким віршиком, але вони в нас у фаворі!!!! І кожна книжка має чарівну драбинку, яка легко допомагає відкривати сторінки маленькам ручкам, ну і знаходити відповідну тваринку!

 Пі.Сі.Строго не судіть! мій дебют в обзорі!!!!!


Теги: книги для детей, детская литература, ранок

5 коментарів

  • Alina_Yasakova 24 березня 2015, 11:07

    издавтельство Ранок очень люблю...были у нас серия книг "У домі" "На подвір"ї"...так читали.... аж зачитали ))))),потом грызли...склеивали скотчем, собирали по листику...вообщем ну очень популярными были у нас ети книжечки))))

  • mucjka 24 березня 2015, 11:10

    так, уже скотч пішов в хід і у нас!!!!

  • ролтмо 24 березня 2015, 12:39

    @mucjka и у нас

  • jjulie 24 березня 2015, 12:08

    В нас теж є одна така книжечка " в Африці". Малий у захваті від неї. Хочу купити всю серію

  • irriskka 24 березня 2015, 12:52

    Дякую) книжечки яскраві, ми такі теж дуже любимо)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу