А що я вам покажу?) Снігові феї - КМ-Букс

Ця книга - знахідка для діток, насамперед дівчаток, яким уже полюбились "100 казочок з Чарівного лісу" - Феї розраховані на трошки старших читачів, але написані у тому ж стилі.

Книжка - сяюча! На фото не передати мерехтливість обкладинки, але уявляєте, як сяє сніг, коли на нього світить сонечко? От і обкладинка так само) 

Це перше, що підкорює маленьку принцесу. Так вийшло, що попри всі мої намагання виростити дитину без прив'язки до її статі, наприклад, у нас не вживаються слова "ти ж дівчинка! це для дівчаток!" тощо, але росте Мирослава дівчинкою-леді. Обожнює ніжно-рожевий і бузковий (але не насичені відтінки), любить спіднички, плаття, і звісно ж, фей. Навіть власні крила має і чарівну паличку)))

І хоча ця книжка про фей, історії тут якраз такі, як мені і Мірі до вподоби - про хоробрість і винахідливість, справжню дружбу, вміння заглядати до душі, а не дивитись тільки на зовнішність.

Всі казки мають щасливе закінчення, що для мене зараз важливо - знайомити її з жорстокістю світу в казках ще зовсім не хочеться.

Взагалі, купити цю книжку варто і задля розвитку естетичного смаку - тут надзвичайні ілюстрації!

Втім, судіть самі:

І хоча в нас ця книжка уже з місяць, але я ще з самого початку вирішила робити огляд тоді, коли дочитаємо до кінця. Практично в кожній казочці Міра мене перебивала і задавала питання по змісту, щоб краще розуміти.

Також врахуйте, що тут чимало специфічних слів - деякі я пояснювала, деякі заміняла зрозумілими дитині синонімами, але для розширення словникового запасу корисно.

Мій вердикт - дівчаткам від 4-5 рочків - дуже рекомендую! 

10 коментарів

  • de_la_Fere 9 лютого 2018, 22:10

    Очень красивая книга. Ну очень !

  • Melisenta 9 лютого 2018, 22:14

    Вона дійсно дуже гарна! Купувала я її на букопті і бачила тоді тільки обкладинку і пару розгорток. Але подиаиламь що казки французькі в вирішила брати. Не прогадали)

  • MoyDimasik 10 листопада 2018, 12:50

    А можна ссилку сайту? Дякую

  • Melisenta 10 листопада 2018, 12:54

    Так, тільки поки нема в наявності https://bookopt.com.ua/snigovi-fei-zbirka-kazok.html

  • I_best 10 лютого 2018, 00:50

    Хороша книжка
    Можете ще глянути три верхніх в можму обзорі. Вони у нас самі зачитані
    https://kashalot.com/club/post-12286839/

  • Melisenta 10 лютого 2018, 09:57

    Дякую, дуже гарні у вас книжечки) теж буду мати на увазі)

  • miros_ya 10 лютого 2018, 17:04

    Дякую! За гарний та такий детальний огляд!
    Коли була вагітною дочкою, купувала Салатові, блакитні та жовтеньке одежинки; ніяких мімімі рожевеньких пелюшок! А зараз маємо леді, яка навіть жіночні-жіночні рожеві штанці вдягає раз на сезон:)

  • Melisenta 10 лютого 2018, 17:12

    От і в нас так само, до 3 років в нас рожеве в одиничних випадках проскакувало, а тепер... коли її одяг перу, то виходить 50 відтінків рожевого) а, ну бузкового ще з 20))) видно щось таки є в крові в тих дівчаток, що вже вдієш)

  • miros_ya 10 лютого 2018, 17:40

    О нііі, у неї це проявилося, коли лише вона змогла вже про це заявляти і виявляти )))
    Колись кілька днів підряд носила всі свої спідниці одночасно ))

  • Melisenta 10 лютого 2018, 17:51

    Оце так!)
    У нас десь до 3 років при виборі більше фіолетовий колір ішов, а от потім ще і рожевий приєднався) вдома ходить в спортивках, а поверх ще вдягає спідничку або плаття)))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу