Любі казочки для найменшеньких

Обкладка тверда,сторінки з матового нетонкого паперу. Малюнки нам сподобались.Читали коли сину було 2 роки.Хоча і зараз,у 3,5 роки, інколи просить почитати.

Спочатку історії здалися дивними,але згодом звикли.Все ж таки це переклад з французької. Це не наші звичні казочки про колобка і рукавичку).

Історії по 7,5,4.. листки,ілюстровані з невеликою кількістю тексту на кожній сторінці.

Казочка про вовчика ласуна Лулу. Наш вовчик, прямуючи до крамниці,відвідує по дорозі всіх своїх друзів і гарненько пригощається.

Зайде до зайця  

до ведмедя 

до козулі 

Так наївся,що гудзик на штанях відпав    Бешкетне курча заховалося від мами-квочки,а вона його шукає 

Ось про котика тільки 2 сторіночки 

 Як сім'я поїхала на пікнік,але їм постійно щось заважало відпочивати.То накинулись мурашки,бджоли, а от і гроза.  З неба впало яйце і ненажерливий кіт хоче його з'їсти,але з яйця вилуплюється дракончик. Хлопчик просить батьків купити йому звірятко.Погортавши книжки,вирішує,що хоче дракончика. Але в магазинах динозавриків не продають і батьки дарують маленького песика Ось одна історія повністю​​​​​​​

 Історія про похіт мами з дитинчам на ринок.Поки мама розмовляла та купляла продукти,маленьке кенгурятко у маминій сумці все це смачненько під'їдало. Яке було мамине здивування, коли по повернені додому харчів у сумці значно поменшало). ​​​​​​​

 

 

 

 

11 коментарів

  • Julia704 31 січня 2018, 23:39

    Какие милые рисунки) класс, хочу такую книжечку! А где вы покупали?

  • 1 коментар
  • knyhomanka 1 лютого 2018, 00:14

    Я таку книжку брала у miros_ya
    https://speshka.com/sp/item-9161147/

  • Коментар видалено

  • Julia704 1 лютого 2018, 00:16

    Спасибо)

  • zagrebelena 31 січня 2018, 23:41

    Як чудово все показали) хочу таку книгу.

  • zaychik 1 лютого 2018, 00:04

    Дякую за огляд)

  • Oksana1987snig 1 лютого 2018, 00:55

    Будь ласка,вирішила трішки показати наших надбань,оскільки й сама дуже часто шукаю такі огляди перед купівлею книги.

  • JuliS 1 лютого 2018, 01:07

    Мені не дуже сподобалася ця книга. Малюнки дуже милі, а от історії своєрідні. Малого теж не зачепила. Про поганого кота історія його відверто налякала, хоча читали вже у 3,2. Деякий час просив читати про вовчика, про курчатко і про кенгуру - ці сподобалися. Чудернацька прогулянка теж йому не сподобалася... Трохи читали спочатку, а тепер відмовився читати цю книгу взагалі. До улюблених не потрапила.

  • Lyuli4ka 1 лютого 2018, 08:18

    С удовольствием пока читаем, сын любит рассматривать картинки, т.к. купила недавно и все новое всегда очень интересно)).. Нам 3,10, думаю, что книжечка для деток поменьше. Покупала в ашане (Кривой Рог) за 80 грн.

  • Oksana1987snig 1 лютого 2018, 15:09

    Деякі історії справді трішки чудні,але згадайте про семеро козенят,де вовкові розпороли пузо,напхали камінюк,зашили, і на останок втопили в колодязі.

  • OleiShu 24 березня 2021, 12:16

    девочки, спасибо что показываете такие чудесные книжки, о многих именно отсюда черпаю информацию.. А я к вам опять с тем же вопросом. Может кто то прочел уже и готов продать-подарить такую книжечку в хорошем состоянии. Хочу читать внучке. Уж очень запала в душу.. ищу и пока не удается найти...А может подскажете есть здесь сообщество-группа "Прочитанных Книжек" где мы можем обмениваться - покупать. Спасибо если кто готов поделиться опытом

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу