Серія книг про" дівчинку - детектива",в-во Glowberrybooks

 

Покажу дві чудові книжечки, які зараз можна придбати на сайті в- ва до п' ятниці зі знижкою, за 90 грн кожна , замість 120!!!

Це серія книг ( три книги) про дівчинку - детектива, кожна книга- окрема історія. У мене син фанатіє від " Марійки Михайловоі"  Дяченків, та " Детектива Нишпорки", тому ці книги придбала не задумуючись))), нажаль однієї вже немає у продажу, закінчився тираж(((. Книги дуже цікаві, окрім детективної історії, у кожній книзі є багато історичних фактів, тому задоволення два в одному))), читання, та отримання корисних знань))). У книгах також є цікаві завдання, типу відшукати заховані, або зайві предмети на малюнку. Ілюстраціі, то окрема тема )) , Александров давно нам полюбився по книгах , які вже маємо: " Брехунель" та " Ремонт летючих чудес", іх розглядання приносить неймовірне естетичне задоволення)). Перепрошую за якість фото, син виривав у мене книги з рук)), і освітлення підводить, сьогодні дуже похмуро((.

Трошки фото , і анотації до книг.

Перша книга з серії про юну дівчинку-детектива 

Книга для тих, хто любить розплутувати історії та дізнаватися нові цікаві факти! 

Відважна дошкільниця розслідує викрадення нічного горщика зі старшої групи дитячого садка. Комусь може здатися, що цей злочин зовсім незначний та не вартий докладного опису, але тільки не Юлі з її друзями, серед яких є навіть справжній капітан міліції Садовников. Адже паралельно з пошуком викрадача діти дізнаються велику кількість достовірних та маловідомих фактів з історії, здавалася б, такої прозаїчної речі, як дитячий горщик. 

Книга з легкістю поєднує в собі енциклопедію, дитячий детектив та настільну гру. Інші пригоди детектива Юлі у книгах “Таємниця старої пекарні” та “Таємниця фальшивої монети”.

Третя книга з серії про юну дівчинку-детектива.

Відважній Юлі та її вірним товаришам капітану Садовникову та директору банку Грошовому доведеться поринути у світ нумізматики та розгадати таємницю фальшивої монети. На вас чекають захоплюючi пригоди та цікаві факти з історії грошей: ви зможете дізнатися, коли з’явилися перші монети та паперові гроші, яка країна є батьківщиною фальшивомонетників, як захистити свої гроші, отримати кредит на кредитну картку. Книга поєднує в собі енциклопедію та дитячий детектив — цей формат вже давно став улюбленим у наших читачів. 

 

26 коментарів

  • olhapoliakova 30 січня 2018, 18:13

    Доброго дня. Нагадайте, скільки років вашому синові :). Ви , здається, часто це пишете , але не запам'ятала. Моїй донці 3 роки. Взяла почитати Ремонт летючих чудес для себе, але донці дуже сподобалась книга , мабуть через ілюстрації:). Мабуть, весь зміст не зрозуміла точно. То тепер думаю чи потрібно нам такі книги, бо на сайті вік старший.

  • 12 коментарів
  • IrunaP 2 лютого 2018, 23:13

    )))) Приємного вам читання з донечкою!))

  • IrunaP 2 лютого 2018, 23:14

    Ще рекомендую книгу про Адмірала Брехунеля ,від Розумна Дитина, ілюстратор той самий і цікавий сюжет.

  • olhapoliakova 3 лютого 2018, 00:01

    Дякую, глянула адмірала - ціна космос:). І, думаю, поки сюжет складний. Чекаємо, збираємо кошти:::))). Ілюстрації просто супер)

  • Listra 30 січня 2018, 18:44

    ці книги нас двічі оминули, перший раз закінчились наявні на Арсеналі, другого разу, донька дуже просила іншу книжку, а потім переросла. Мені вони подобались, але якось не склалося

  • 1 коментар
  • Missis 30 січня 2018, 19:06

    Сколько страниц в книге, на 8 лет будет уже неинтересно?

  • IrunaP 30 січня 2018, 19:24 1

    48 ст, про " горщик може бути не цікаво", але якщо підійти з почуттям гумору, то може зацікавити, у книзі багато фактів з історіі " туалету", треба дивитись по дитині.

  • Missis 30 січня 2018, 21:14

    Дякую.

  • Finnka 30 січня 2018, 21:52

    гарні книжки! Ну і Михайло Александров один з кращих українськиї ілюстраторів.

  • IrunaP 30 січня 2018, 22:05

    Так, чудові ілюстраціі!)).

  • Tyrion 31 січня 2018, 11:12

    Шикарные книги.хоть сын и не оценил((но куплю еще о монете

  • Vira_Melnic 31 січня 2018, 19:12

    У нас все три (долго за третьей бегала). Сыну почти 6 лет, с удовольсвтием читаем.

  • IrunaP 31 січня 2018, 20:24

    От і я тепер про пекарню книгу шукаю, книги сину дуже добре зайшли.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу