Книжка про любов. Відгук чи крик душі...

Куча емоцій від прочитаної книги. Напевно більшість мене не зрозуміє, та ця книжка надзвичайно близька мені... Лиш побачивши її я зрозуміла що потрібно її купити, для СЕБЕ, так як малому вона ще зарано. 

Десь на 5 сторінці по щоці потекли сльози... Хоча мені це не властиво. Та прочитавши про хлопчика який цінить кожну копієчку і як може допомагає мамі, поки тато на війні не можливо стримати сліз. А все чому? Надіюсь жодна дитина в цей не легкий час не буде обділена на свята... І розумію що я даю своїй дитині все що вона просить, а в кінцевому результаті ним не ціняться гроші, мамине здоровя і робота. Я хочу щоб моя дитина не була обділена в дитинстві, так як не знати що його чекає в подальшому житті. Та чи правильноце... Стає сумно. 

В книжечці описано як чудово хлопчик говорить з татом, який далеко на війні, та відчуває його. І знову я плачу... Чоловік поїхав в АТО коли Максімчик лиш народився. Чи важко мені було? Це не передати словами. Та важче було чоловіку там... на передовій, щодня втрачаючи друзів, ризикуючи життям він захищав нас. Так! Для нас він герой!!! Та чи була ця пожертва варта цього? Ще не відчувши що став батьком він попав в інший світ, близький йому, бо він кровний воєнний, та все ж...мені здається що йому й тепер важко зрозуміти це...не бачивши дитину більше року, а лиш смерті побратимів мозок сам перелаштувався на іншу зовсім сторону((( І навіть тепер коли від народження Максіма пройшло майже 4р, я не впевненна що він вернувся до нормального життя... А як же налагодити цей звязок між батьком і сином, який не бачив як він росте? Як робить перші кроки, вимовляє перші слова? Та я вірю, я як дитина вірю що дива бувають. Він ж повеинувся живим, а нажаль не всім так пощастило... Справді диво!!! 

Це не обзор і не заклик купити книжку, це швидше крик душі... 

Давайте в новорічну ніч всі побажаємо миру нашій країні. І щоб кожен СИН, ЧОЛОВІК, ТАТО чи ДІДУСЬ повернулись... ЖИВИМИ. Я вірю в новорічне диво. І я вірю що бажання здійснюються якщо дуже сильно  захотіти)))

16 коментарів

  • SanSanna 22 грудня 2017, 19:10 4

    Ви так емоційно написали, в мене сльози на очах. Нехай буде мир на нашій землі:family_mwgb:

  • Oljabka 22 грудня 2017, 19:48

    Дякую)

  • IrunaP 22 грудня 2017, 19:12 2

    Дякую за такий душевний відгук, давно хочу купити цю книгу!.
    Миру і злагоди Вам у Новому році!

  • Oljabka 22 грудня 2017, 19:49

    Купляйте))) не пожалієте точно.
    Взаємно)

  • knigi_detyam 22 грудня 2017, 19:15

    правильно вы все делаете. дети не должны ценить деньги, они должны радоваться детству. Да, я не думаю, что вы покупаете игрушку в ущерб еде или лечению, все делаете с умом, но поверьте, лучше Ваш сын будет помнить, что у него были игрушки, чем их отсутствие.
    Мужу нужно помочь, многие вернувшиеся не могут самостоятельно, а некоторые сознательно не хотят воспринимать реальный мир. Все у Вас будет хорошо.

  • Oljabka 22 грудня 2017, 19:49

    Дякую. Ми стараємось. Надіюсь новий рік принесе порозуміння в сімї і між країнами.

  • Svetlaja 22 грудня 2017, 19:22

    Дуже гарно написали. Така у Вас приємна українська.
    Все у нас буде добре..... і з часом Ви налагодите відносини і батько з сином теж. У сина такий прекрасний вік, якраз чоловікам цікаво з такими дітьми,будуть разом хлопчачими справами займатись. З наступаючими святами Вас !

  • Oljabka 22 грудня 2017, 19:49

    Дякую)))

  • Katya_Solo 22 грудня 2017, 21:49

    Так чудово і водночас сумно написати про таку важку тему. Співчуваю Ви це пережили особисто, але саме тому у ваших рядках відчувається душевність і тривога. Аплодую вам стоячи!!!! Отримала нереальне задоволення від прочитаного!

  • Oljabka 22 грудня 2017, 21:54

    Дякую за приємні слова...

  • natasha_kb 23 грудня 2017, 20:43

    Альона, нереально ти гарно написала, аж сльози в очах. Тяжка тема і хоч нас особисто не зачепило, але задіває всерівно за живе(
    Приєднуються до побажань миру і спокою і в країні і в кожній сім'ї!!!

  • Oljabka 23 грудня 2017, 22:46

    Я радію за сімї яких це не зачепило) і зі смутком слухаю історії подруг і зовсім не знайомих мені людей. Надіємось на краще, новий просто мусить принести МИР.

  • Alisande 24 грудня 2017, 02:07

    Так хочеться вас обійняти, хай і віртуально, і побажати злагоди і всіляких гараздів вашій сім'ї. Ми вдячні вашому чоловікові і його побратимам за все, що вони зробили і продовжують робити для нас. Хай новий рік принесе нашій країні мир, добробут і процвітання!

  • Oljabka 26 грудня 2017, 13:41

    ))))

  • LenaPPP 26 грудня 2017, 11:27

    Дякую Вашому чоловіку, дякую Вам за щирі і теплі слова. Миру і щастя Вашій родині!

  • Oljabka 26 грудня 2017, 13:41

    Дякую))) Взаємно☺

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу