Книжечки до зимових свят

Мила розмальовка до свята Миколая  "Гостинці з Ялинового лісу“

Розмалюйте звірят, прочитайте казку, виконайте цікаві завдання, вивчіть англійські слова та спечіть смачне святкове печиво разом із мешканцями Ялинового лісу! 

Формат: 205х260 мм, м’яка палітурка, кольоровий друк.

“Ослик Марії”

Ослик – найбільший упертюх і нечупара в Назареті. На нього годі ди­витися без сліз. А скільки прикрощів він завдав своєму господареві! Та одного дня віслючок зустрічає дивовижну молоду жінку на ім’я Марія. Її доброта й турбота створили з віслючком диво. Але найбільше Диво ще тільки чекає на героїв і читачів цієї книжки. Зворушлива різдвяна історія шведської письменниці Ґунгільд Селін завоювала серця читачів у багатьох країнах світу.

Подорожуючи зі Святою родиною із Назарета до Вифлеєма, ослик зустрічає різних людей, стає свідком незвичайних подій та не раз рятує Марію, Йосипа й майбутнє Немовлятко. Він не тільки змінюється сам, але й стає свідком інших великих змін. А вони стаються з усіма, коло торкнулося сяйво різдвяної зірки.

Книжку видано в популярному форматі адвент-календаря з ілюстраціями Юлії Овчаренко. Класична святочна історія виходить друком українською мовою вперше, у вишуканому перекладі Галини Кирпи.

Формат: 170х260 мм, тверда палітурка, офсетний папір, 72 сторінки, кольоровий друк.

В  книжечці "Ослик Марії"  багато тексту, погортати й почитат можна на сайті видавництва.

“Медяник для Миколая”

Кожен із нас — і малий, і великий — щороку потай мріє зустріти Святого Миколая або принаймні знайти під подушкою омріяний подарунок від нього.Та часом святий потребує допомоги від нас! Адже йому так важко за одну ніч встигнути до всіх-всіх: і до мами з татом, і до хорошої Наталочки, і до вередливої Катрусі. Герої цих історій — сміливі і щирі серцем. Вони готові допомагати Святому Миколаєві і боротися із неспра­ведливістю, хоч не завжди за це отримують винагороду…

Формат: 170х200 мм, м’яка палітурка, крейдяний папір, 32 сторінки, кольоровий друк

І тут не обійшлося без поні) 

 

Коментарі

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Повернутися до Клубу