Книжечки - білінгви

Доброго вечора! У Братського є класні книжечки з текстом українською та англійською мовами. Ми не вчимо дві мови одночасно, тому в планах ці книжечки спочатку для читання українською, а згодом і вивчення англійської мови.  Розмір книжечок 24*24см та 25*25 см, крейдлвий папір, м’яка палітурка.

Розпочну з класної книги про маленького хлопчика Ромчика. Я просто закохалася в ці шкодні ілюстрації з першого погляду)))

"Малий Ромко загубив монетку, але журився геть не довго. Адже натомість він здобув дещо набагато цінніше. Книжка-картинка  розповідає про неймовірне в буденному й показує, як дрібка гумору та фантазії робить особливим звичайнісінький день"

"Пан Коцький, Міра і море". 

"Міра мріє про море, але ж воно так далеко! Одного дня до неї приходить незвичайний гість, і от уже Міра вирушає в дивовижну мандрівку. Які пригоди на неї чекають? Що трапиться з Мірою на шляху? Чи дістанеться вона до моря? Книжка-картинка українською та англійською мовами розповідає про дружбу, мрії й фантазії, а також про потребу вибору в захопливих та інколи непростих життєвих ситуаціях.

"Русалки"

"Соня й Ніка – найкращі подруги. Проте вони живуть далеко одна від одної: Ніка – на лівому березі Дніпра, а Соня – на правому. Щоб бачитися частіше, дівчатка вигадують таємну гру. Та часом котрійсь із них невесело. Що вигадає цього разу Ніка, щоб розсмішити Соню? У цій двомовній книжці-картинці читачі поринуть у світ безмежної уяви, властивий кожній дитині й кожному дорослому."

Такою красою радує видавництво Братське. Сподіваюсь, що у них будуть ще новинки)

7 коментарів

  • Agness 8 грудня 2017, 21:53 2

    Мені сподабалася Міра:-) така мила,заплющила очі і мріє:-)

  • 3 коментаря
  • Agness 8 грудня 2017, 22:48

    дитинство:-)- мені так часто хочеться туди повернутися:-)повертаюся в спогадах:-)

  • Antyk 8 грудня 2017, 22:51

    Він ходить до дитячого садочка, тому десь від 3 до 6 років. Для мене йому 3 роки)))

  • Antyk 8 грудня 2017, 22:52 1

    А там вже можна адаптувати по ситуації та віку читача)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу