Свавілля Укрпошти! Допоможіть!!!

Доброго дня! Звертаюся за допомогою до тих, хто мав справи з Укрпоштою або є юридично підкований!Поділюся з Вами моєю ситуацією. В моєму місті (в деяких населених пунктах такого немає, оскільки, знаючи від багатьох людей, операторів просто змушує вищестояче керівництво знімати ці кошти) оператори Укрпошти змушують платити відправників 3,90 грн з ПДВ при відправленні посилок, нібито за додаткові послуги. Я звернулась зі скаргою та питаннями у Громадську приймальню Укрпошти, щоб вони мені пояснили за що знімаються ці 3,90 грн і чи можу я відмовитися від цих сумнівних послуг. ведучи довгу перепичку мені все ж надійшов лист з поясненнями за що знімаються ці кошти і що я маю право відмовитися від даних послуг. Минув час.. Доказати щось в відділенні Укрпошти при подальших відправленнях посилок я не змогла. Тому я знову звернулася у Громадську Приймальню Укрпошти з проханнями надіслати мені офіційну відповідь. минуло вже майже 2 тижні. відповіді очікуваної немає. Проте, зявилася інша, більш серйозніша проблема. Через моє прагнення домогтись справедливості, постраждала моя мама, яка працює в нашому місті в цій же Укрпошті сортувальником.

 

Сьогодні вона позвонила до мене вся в істериці, що через мою скаргу до неї приїхали працівники з Умані з перевіркою. І тепер на неї вішають усіх собак! Роблять усе можливе ( звинувачують в усіх гріхах, що їм підсилу відкопати чи сфальсивікувати!!) аби в подальшому її звільнити (або ж просто хочуть налякати). Що буде далі - не знаю! І що мені робити - не знаю! Куди звертатися? як доказати, що вся ця біда почалася через мою скаргу!?? Як наказати винуватців? Про свавілля працівників і керівників Укрпошти не раз говорилося на просторах інтернету, в СМІ... І наше місцеве відділення не без гріха! ( Я знаю, що і в нас змушують працівників брати відпустки за свій рахунок і при цбому в ці дні повноцінно працювати, виписувати кучу газет в рахунок зарплати, оператори навязуть старим людям відправку листів Рекомендованим листом, поштарі, окрім газет, листів, пенсій та квитанцій, змушені носити продукти харчування та побутову хімію і продавати своїм клієнтам...) і т.д. Чи варто використати цю інформацію мені у боротьбі з свавіллям Укрпошти? і, якщо так, то як це правельно зробити? Як мені взагалі щось доказати і захистити свою маму? Дуже чекаю від Вас відповіді! м. Жашків Черкаська обл.


Теги: укрпочта

59 коментарів

  • Helena 3 лютого 2015, 11:40

    Очень Вам сочувствую и желаю удачи!!! Это отголоски совдеповской глилой системы, которую искоренить не знаю удастся ли....

  • NatalilataN 3 лютого 2015, 11:41

    сволочи какие - маму тягать..
    может 3,90 это за упаковку посылки?

  • 3 коментарі
  • Tanjushka 3 лютого 2015, 19:00

    @Anna12 і мені так пояснили, правда тільки на мою скаргу в десятий раз... а весь час ніхто навіть не намагався пояснити, просто усміхалися... оце так сервіс!

  • rasprodaga 3 лютого 2015, 21:56

    @Anna12 Девченки, у меня подруга работала на почте и рассказала, что скотч бесплатный. А им дают свыше указание, брать деньги(((( Беспредел........

  • NatalilataN 4 лютого 2015, 16:06

    @rasprodaga видать 3,90 идет какомуто руководству Укрпочты в карман..

  • seveneleven 3 лютого 2015, 11:42

    Честно говоря вам не надо было все это затевать если ваша мама там работает((( отыгаются сволочи...
    У нас была похожая ситуация, кум тоже писал жалобы, то с Киева позвонили и устроили такой разгром нашему отделеню, что теперь сотрудники с кумом здороваются за километр, предлагали вернуть все 3,90 за полгода ( у него это порядка 700 грн получалось) он ЧП и посылки каждый день по 10 шлет)
    Но видите у него там из родни никто не работал(((
    И кстати с меня тоже всегда берут 3,90(((

  • Tanjushka 3 лютого 2015, 19:01

    і з мене беруть, спочатку казали, що так програма вибиває, а потім за упаковку скотчем... маразм... не дешевий у них скотч:))

  • yemchenko 7 лютого 2015, 21:48

    Уважаю вашего куа. С меня тоже никто 3,90 грн не берет. Но здороваються за 1 м.

  • yemchenko 7 лютого 2015, 21:48

    @yemchenko кума

  • Natalo4_ka 3 лютого 2015, 11:47

    Я сама з Уман1, 1 в нас цих 3,90 вже давно не беруть!!!! Можливо це н1як не пов"язано з Вами,просто 1м потр1бно зв1льнити м1сце?

  • VikNik 3 лютого 2015, 11:57

    Пакую посылки сама, все время берут 1,5 за допуслуги, говорят указание сверху, чем помочь не знаю, но опять же это государственное предприятие,п росто так уволить не имеют права... Был опыт,когда на тгда еще госпредприятии уводили главбуха,она через полгода восстановилась через суд и ей возместили и зп за полгода и издержки судовые. Не сдавайтесь, пугайте судом, разборками!Держитесь!

  • Vasilisa_3 3 лютого 2015, 12:00

    как мило.
    мне когда то не принесли уведомление о посылке. я о ней ничего не знала- "подарок" от производителя памперсов либеро. так вот "третье" уведомление получила, побежала радостно на почту и оплатила "пролежавшую пять дней" посылку- 20 грн
    в посылке была несусветная ерунда, больше не стала покупать памперсы"дарители".
    Переписка в укрпочте была краткой "вы не пришли забирать посылку по первому уведомлению", никто никого не увольнял, не звонил.
    на теперешние "деньги" эта расплата за любопытство(а мне очень хотелось узнать что за подарочек) грн 60...

  • Anzhela_Hushan 3 лютого 2015, 12:06

    Дякую всім за підтримку! Що робити - поки не знаю.
    3,90 - це не упаковка! Це те, на чому заробляє не чесно Укрпошта!
    Питання про звільнення і перевірка пов*язана саме з моїм листом. його сьогодні бачила мама на роботі.
    А підставити і звільнити людину.. Гадаю, для них це зовсім не проблема. Кілька років тому там же само звільнили мого відчима. А все тому, що був занадто совістним і добропорядним. Він знав, що колись це з ним трапиться, адже такі люди їм не потрібні.

  • rasprodaga 3 лютого 2015, 21:59

    Как всегда..... под удар попадают честные люди(((((
    Просто система такая. Белых ворон у нас в государстве не любят.

  • Anzhela_Hushan 3 лютого 2015, 12:11

    Маму шкода. я лише хотіла домогтися справедливості. Не думала, що все може так обернутися. Скільки чула від людей, які виходили в цій ситуації переможцями. а в мене он як все трапилося. Мама молода. Ще далеко до пенсії. А от нову роботу в нинішній час буде майже нереально знайти. а в них ще донька маленька - 9 років. мама на емоціях винить мене.. і її можна зрозуміти.. словом, я у відчаї.. поки не можу зібратися до купи, щоб вирішити, як вчинити далі!

  • 6 коментарів
  • Mary_Popins 3 лютого 2015, 14:56

    @Vitaliya просто проводять через касу як повернення. Ну і собі гроші на чай)))) тут ж повернення на пошті немає під розписку))0

  • Viksya 3 лютого 2015, 20:58

    @Anzhela_Hushan Газеты и тв имела ввиду не местячковые. А всеукраинские. У Вас в городе должны быть представительства. Свое письмо можно разослать в редакции этих изданий. Также прикрепить к письму обращение к СМИ. Описать ситуацию, обратиться к главным редакторам. Есть много электронных сми по тиму корреспондента и украинской правды.

  • natka182010 3 лютого 2015, 23:43

    @Anzhela_Hushan Анжела вмене був сьогодні такий прикол ,в чеку вибита одна сума ,але сказали загальну суму більше на 3.90.я зразу не зрозуміла тепер прочитала ваш коментар ідойшло.як хитро зробили на томуж жашківському відділенні .звертайтесь до журналістів або в передачу .говорить Украіна.

  • Family_Style 3 лютого 2015, 13:03

    Девочки, эти 3.90 они имеют право брать за услуги , но не обязаны, а берут их на тех отделениях, где маленький оборот денежных средств за месяц. Они таким образом пытаются удержаться на плаву т.е создают важность и нужность данного почтового отделения, а то ж закроют и пытаются достичь любыми способами ( продажа мыла, бумаги и прочей фигни) спущенного им свыше плана ( негласно конечно же) по объёму денежных средств, которые должны пройти через отделение за месяц. В общем совдепия. Знаю о чем пишу , т.к есть две знакомые, работающие а разных почтовых отделениях моего города.

  • Viksya 3 лютого 2015, 13:09

    Все правильно, только не понятно, люди тут при чем? Жалко простых людей, которые должны сами закрывать эти дыры

  • Viksya 3 лютого 2015, 13:07

    Простите за опечатки калибровка на планшете сбита

  • Mary_Popins 3 лютого 2015, 13:11

    Якщо Ви приностите не упаковані посилки чи доупаковуєте на пошті, то Ви нічого не докажете!!!!!

  • Anzhela_Hushan 3 лютого 2015, 13:16

    Посилки я сама упаковую. Жодного разу мені їх не доупаковували. Просто брали, перемотували раз-другий скотчем з фірмовим логотипом і на тобі : в квитанції 3,90 за додаткові послуги.

  • Mary_Popins 3 лютого 2015, 13:18

    Якщо б я відправляла посилки один раз в рік. Тих 3,50 навіть мені було б стидноне заплатити..А так.... Нас вже всі знають на усіх відділеннях... Зараз друга тема є для спору на укрпошті.Требують приносити розкриті посилки! НО, перечитавши всі їхні статути - виявилось, зо в розкритому вигляді приймаються тільки посилки з оголошеною цінністю та закордонні посилки.
    Тому нас всі знають і ніхто ніяких претензій не висуває))) За виключенням новеньких робітників, но і ті вже всі нас знають!)))

  • Irina__T 3 лютого 2015, 13:22

    у мене перестали брати за ці додаткові послуги,я декілька раз зверталась в гром.приймальню,і все ніяк не вирішувалося.А зараз,або керівництво змінилося,або що,але не беруть.Я навіть на інше відділення ходила,щоб не платити зайві гроші.
    Бажаю вам домогтися справедливості і вийти переможцями з цьої ситуаціі!

  • Anna12 3 лютого 2015, 13:23

    наразі якщо питання звільнення стоїть так гостро ( а звільнять 99% ) зверніться за консультацією в прокуратуру та в міністерство по боротьбі з корупцією.

  • eLENKA_ 18 лютого 2015, 22:33

    +1

  • Anzhela_Hushan 3 лютого 2015, 13:32

    щойно розмовляла з вітчимом (до мами й боюся звонити), каже, що стоїть питання, що вона якусь посилку чи бандероль якось не правильно відправила. виходить як "скористалась службовим положенням". якщо за це не звільнять, то скоріш за все буде першим кандидатом на виліт під час скорочення! а вона там вже понад 10 років проробила. люди з більшим стажем у неї порад питають. Бо не дивлячись на мізерну зарплатню, вона добросовістно відноситься до роботи. І я це кажу не тому, що вона моя мама. Вона дійсно така людина. Якби ви тільки знали, що там за колектив... Ледь не щодня якісь п"янки, загули... вона там, як біла ворона, бо не хоче в цьому приймати участь. А тепер її можуть звільнити. І куди їй? В 45 років без вищої освіти, в маленькому містечку?Вона цього не переживе! Якби ж я знала, що все так обернеться. У мене на душі тепер така кака, хоч плач(((

  • Viksya 3 лютого 2015, 14:10

    Сказали А, говорите Б. А то и справедливости нет и маму уволят. На зад поздно, только вперед.

  • Mary_Popins 3 лютого 2015, 14:57

    @Viksya + 10000!!!!!

  • liya35 3 лютого 2015, 15:00

    УРЯДОВА ГАРЯЧА ЛІНІЯ 0 800 507 309 Спробуйте зателефонувати, раніше, після телефонної бесіди, вирішувались всі питання. Не соромтесь, розкажіть все, що знаєте. Я двічі телефонувала, та щоразу отримувала неймовірний результат.

  • Tanjushka 3 лютого 2015, 19:11

    це тільки для працівників укрпошти чи для усіх обурених клієнтів?

  • Viksya 3 лютого 2015, 20:58

    @Tanjushka Это линия для жалоб относительно любых госорганов

  • Tanjushka 3 лютого 2015, 23:17

    @Viksya дуже Вам дякую!

  • Anzhela_Hushan 3 лютого 2015, 15:16

    Велике дякую всім не байдужим!

  • Maryhanchik 3 лютого 2015, 17:47

    Эм... Я что то не понимаю... Если за пересылку люди перечисляют 10 грн то в них входит эти 3.60? Или пересылка за ваш счёт? Я просто на почте все пакую, поэтому с меня официально их берут.... А скажите, много вы теряете отправляя каждый раз по 3.60? Или это принципиально не платить? Просто маму жалко(((

  • Mary_Popins 3 лютого 2015, 18:29

    ну якщо іде мова за одну-дві відправки - то небагато. А от наприклад ми майже щодня 3-10 посилок.. От і получається кругленька сума в місяць...

  • Marylos 5 лютого 2016, 18:11

    Це і небагато, але минулого тижня, я відправила 20 посилок, і на кожній втратила по 4грн, знаєте якщо і далі так буде, то буде досить відчутно(((. Це получалась кожна по 14грн, а люди платили по 10грн

  • natka182010 3 лютого 2015, 23:54

    завтра теж буду відправляти,відпишусь скільки взяли по чеку і без нього

1 2
Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу