Новорічні обновки

За останній місяць наша бібілотека поповнилась новими новорічними книгами.

Всі книги дуже класні, деякі справили враження більше інші менше, але всі заслужили щоб бути прочитаними.

Давно шукала саме книгу від ВСЛ "Зимова книжечка" сона старого накладу і зараз її майже нереально знайти ні нову ні б/у, але довготривалі пошуки все таки дали результат, знайшла її у єдиному примірнику на одному християнському сайті і не роздуючи придбала. О вона просто нереальна що віршики що ілюстрації. Дивіться краще самі:

Наступна книжечка із серії про маленького Діда Мороза, давно на них дивилась, але через ціну не спішила придбати, але вирішила що однією все ж потрібно запастись. Мої очікування звісно мене не сильно втішили, тексту для нас вже маловато, але ось ці повномасштабні малюнки просто вау, історія цікава но простенька, на мою думку книга на років так +3. Але більше з цієї історії однозначно не буду купувати) 

Коротко про книгу: на Півночі де живуть всі діди Морози живе маленький Дід Мороз, і у той час, коли всі дорослі їхали у місто дарувати подарунки дітям, то маленький залишався у лісі і там дарував лісним звірям. І ось одного разу йому приходить лист від  звірів які мешкають у місті, чому він не приходить до них і не дарує їм подарунки. Маленькому Діду Морозу стало їх шкода і він пішов просити дозволу у головного Мороза, але той відказав тому що місто далеко, а він зі своїми маленькими санями просто туди не добереться. Але всі лісні звіри погодились йому допомогти і вони вирушають. Їхали вони довго, на шляху у них були різні перешкоди, через що вони дуже потомились, але ось вони побачили потяг і зрозуміли що місто вже за горою. Міські звірі зібрались біля ялинки і давно на них чекали ну і звісно дуже зраділи подарунка від маленького Діда Мороза. Після цього він пообіцяв що на наступний рік також до ниї приїде.

І наступна серія книг про сніговичків. Чудові веселі історії у віршованій формі. Ілюстрації також на висоті,я такі ну дуже люблю :)

Ми поки прочитали тільки дві. У одній розповідається про Зефірну гору де мешкали сніговикі і у них була фабрика яка колись виготовляла найсмачніші солодощі, але зараз вона стоїть зламана і вони вирішили її полагодити і на Новий рік знову як у старі часи прогостити все місто різноманітними цукерками. У другій розповідається про перегони на санях.Але пропоную краще переглянути фото)

Дякую що заглянули :)

18 коментарів

  • IuliiaD 26 листопада 2017, 16:26 1

    Класснооо))) а что за издательство снеговиков ?

  • Katya_Solo 26 листопада 2017, 16:28

    так згыдна книги шикарні!! сніговички в-ва "Эксмо" :)

  • Katya_Solo 26 листопада 2017, 16:28

    згідна)

  • nataliko 26 листопада 2017, 17:52

    Про маленького діда мороза мені дуже подобаються книжки, якби не ціна, то придбала б усі, а так читаємо в ел.варіанті.

  • Katya_Solo 26 листопада 2017, 18:34

    так згідна книга цікава, просто не на ваш вік, ми її реально прочитали за 3-4хв, а меншим діткам набагато цікавіше буде)

  • Oksana_Kh 26 листопада 2017, 18:45

    чудові книжечки)) в мене жодної немає))) Зимова книжечка є в нашій міській бібліотеці, треба буде взяти почитати))

  • Katya_Solo 26 листопада 2017, 18:49

    ок Оксанко візьми обов'язково її, віршики просто чудові, такі зимові і теплі, ми прочитали за раз))

  • Olyasya 26 листопада 2017, 20:16

    Дякую за огляд,серія про маленького дідів морозів класна у нас є вся.А от про сніговиків запишемо у віш лист....а я збиралась у грудні нічого не книжкового не купувати:thinking:

  • Karolina 26 листопада 2017, 20:21

    Какие снеговики милые)

  • Katya_Solo 26 листопада 2017, 22:44

    так вони такі мімімі і дуже легко віршики читаються, прям "льється" текст)))

  • nastojashaja 26 листопада 2017, 21:58

    Яка цікава "Зимова книжечка" від ВСЛ, не знала про неї) Про Сніговиків дуже сподобалась серія!

  • 2 коментарі
  • Katya_Solo 26 листопада 2017, 23:09

    так там у серії більше книг, але для нас вистачить і 3) А наші видавництва і так зараз молодці, але рос. їм не наздогнати))

  • nastojashaja 26 листопада 2017, 23:18

    Згодна, що наші видавництва молодці, тільки вспівай додавати нові книги у вішлист. Проте, саме зимових серійних книг не вистачає. У них ще все попереду)

  • Katya_Solo 26 листопада 2017, 23:22

    да є таке нажаль, ми хоч не сильно читаємо на рос. мові, але інколи як виходу не має приходиться)

  • natasha_kb 27 листопада 2017, 16:50

    Дууууже сподобались книжки про сніговика, неймовірно милі!!!! Це з лаби?
    І перша теж гарна і ніжна)
    З гарним поповнення вам!

  • Katya_Solo 27 листопада 2017, 17:06

    дякую Наталі! Про сніговичків купувала у нас на одному сайті, там була знижка на них) Мені вони також дуже сподобались і взяла) а віршики від ВСЛ це взагалі дуже красива книга, давно її хотіла, але ніде не було, будемо з неї віршики вчити тепер)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу