ОГЛЯД КОНСТРУКТОРА BELA 10007. СЕРІЯ ТАЧКИ.

Сьогодні в нас на огляді черговий конструктор серії Тачки, від китайського виробника аналогів Лего – Bela. Це набір шпигунів: “Сирника” та “Холі Тіптронік”, та їхнього командного пункту.

 

 

Всього конструктор складається з 112 деталей, які запаковані в пакетики.

Серед пакетиків також знаходиться інструкція. Вона є доволі деталізовано і дозволить легко зібрати набір дітям вікової групи 6+.

Серед сторінок інструкції знаходяться також наклейки.

Процес складання цікавий. Майже всі деталі добре стикуються між собою.

Надруковані елементи не всі хорошої якості. В деяких місцях фарба повіддиралась, напевно через сусідні кубики, які були в пакеті. Проте це не є дуже суттєво.

Якість деталей доволі посередня. Також колірна гама деталей дещо розходиться з тим що очікуєш, і тим що намальовано в інструкції.

Наклейки клеїти доволі легко, вони нормально відриваються від основи і потім тримаються на кубиках. З їхніми розмірами все добре, ніде не вилізаються за межі кубиків чи щось подібне.

Якість виконання рухомих деталей дещо насторожує. Після того як поставити гак на місце, то стає видною маленька тріщина (білого кольору) на основі крана, в місці де тримається гак.

 

В процесі гри виявилась також ще одна негативна річ. Після падіння з висоти 20-30 см. поламалась деталька, що тримає дзеркало в “Сирника”.

Дивною також виявилась будова кубика з очима для “Сирника”. В середині кубик порожній.

Дуже поганої якості була фара для машинки. Вона містила домішки пластмаси іншого кольору, а також її форма була дуже невиразною (деталь прийшлось замінити аналогічною з Лего).

Також дещо дивним виглядає розміщення зброї, вона наче навмисне спрямована донизу.

Ціна набору в межах 90 грн. (трохи більше 4 доларів при курсі 1/20).

Вартість аналогічного Лего набору 8424 стартує з позначки 15 доларів.

Плюси:

Вартість набору Дві машинки в наборі Друковані елементи на кубиках Популярна серія серед дітей Мінуси:

Доволі посередня якість пластмаси Велика ймовірність того, що деталі поламаються при падінні Висновок:

Набір виявився доволі хорошим. Машинки з набору стануть хорошим доповненням до вашої колекції. Деталі тримаються доволі добре, отож труднощів при грі з ними не повинно бути.

Декілька фото готового набору:


Теги: конструктор, тачки, кубики, аналоги лего, bela

5 коментарів

  • KseniyaEf 28 січня 2015, 15:57

    Есть в наличии несколько конструкторов фирмы Bela, могу сказать свое мнение, на первый взгляд пластмасса не плохая, без запаха, хорошая копия, но Все разваливается после одной , максимум двух сборок. Не спец, может сам состав пластмассы не годится для конструкторов.

  • Sasha 28 січня 2015, 17:10

    Спасибо за подробный обзор! Согласна с каждым словом. У нас имеется половина коллекции. Мне не нравится, что некоторые детальки туго сцепляются между собой (иногда даже мне было трудно это сделать).
    Но есть у нас и настоящие машинки Лего. Ребенок играет одинаково и Бела, и Лего. Сейчас собираем полную коллекцию с тачками.

  • kusik 28 січня 2015, 17:18

    Мы только за оригинал! Никаких копий, это просто протраченые деньги зря (

  • LizaMarkiza 28 січня 2015, 19:08

    Я в случае с киндерами, когда они не держаться, склеиваю детали супер клеем. Можно и с конструктором в целях сохранности так поступить.

  • Oleg 28 січня 2015, 20:45

    Тут так не вийде, оскільки основна функція конструктора в тому, що його можна збирати - розбирати.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу