«Книга, яку треба прочитати до ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ» + привітання

 

Не іграшки, не гаджети, не мультики… А час, проведений разом. Саме ці миті будуть згадувати наші діти у дорослому житті!

Видавництво Час Майстрів та Фестиваль Святого Миколая у Чигиринідарує можливість наповнити родинні вечори теплотою надзвичайно доброї історії. «Книга, яку треба прочитати до ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ» – не просто чергова книжка. Це ті найцінніші 15 хвилин перед сном, які Ви зможете подарувати своїй малечі, знаючи, що Вона оцінить їх у майбутньому.

Придбавши книгу в межах благодійної акції «Книга від Миколая» Ви отримаєте її разом із особливим привітанням від головного Добродійника України. А головне – кошти від продажу будуть спрямовані на закупівлю «миколайчиків» для діток із сиротинців – тих, кому ніхто не читає дивовижні історії перед сном, однак отримавши подарунок від Миколая вони точно знатимуть – ДИВА існують і є люди, які про них турбуються.

Для того щоб замовити книгу у помічників Святого Миколая достатньо:

1. Надіслати замовлення, заповнивши АНКЕТУ та виконавши вказані умови: https://goo.gl/forms/AXZsniY72PFttJ1z1

Отримати свій пакунок з чудовою книгою.Приділіть час дітям за книгою! У Вас буде все життя, щоб працювати, а діти будуть маленькими лише раз!

#СвятийМиколай #благодійність

Коментарі

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Повернутися до Клубу