Благодійна акція НП

Компанія «Нова пошта» виступила партнером акції «100 000 нових книжок – дітям». Разом з Фундацією Дарини Жолдак та видавництвом «Книголав» компанія допоможе поповнити фонди дитячих бібліотек по всій країні.

Мета акції — зібрати кошти на закупівлю 100 тисяч нових книжок українською мовою від найкращих вітчизняних видавництв, а також зацікавити читанням тисячі дітей.

Долучитись до акції може кожен охочий, придбавши акційну наліпку у мережі відділень «Нова пошта» по всій Україні. Вартість однієї наліпки – 5 грн. Виручені з продажу наліпок кошти підуть на закупівлю книжок для 500 активних бібліотек по всій Україні. Прикрасити свою посилку акційною наліпкою авторства відомого українського ілюстратора Ольги Селіщевої можна вже з 1 листопада.

«Освічена й ерудована нація здатна змінити майбутнє України, тому популяризація читання – один із пріоритетних напрямків у стратегії сталого розвитку «Нова пошта». Компанія підтримує наповнення бібліотечних фондів новими книжками та виступає партнером у видавництві ділової літератури. Механіка цього проекту проста – наліпку вартістю 5 грн легко придбати у операторів всіх відділень компанії, що розташовані у великих містах України. Ми заохочуємо долучатися до акції усіх користувачів наших послуг, адже зробити внесок у добру справу легко», - прокоментувала PR директор «Нова пошта» Лілія Загребельна.

Окрім закупівлі нових книжок, Фундація Дарини Жолдак надасть бібліотекарам інструменти для роботи з маленькими читачами: читальні, що зареєструвались в акції, отримають від Фундації набір вправ на розвиток навичок читання — Літературно-ігровий Практикум «Як приборкати Книжкозавра». Серед вправ — кросворди, ігри та цікаві творчі завдання, які вже були випробувані працівниками Фонда у «Книжкобусі» та декількох бібліотеках Києва. Після минулорічного Практикуму кількість читачів у бібліотеках-учасниках експерименту зросла на 30%, а самі вправи отримали схвальну оцінку батьків та вчителів.

5 коментарів

  • miros_ya 10 листопада 2017, 21:24 1

    Клас! Завтра приклю парочку!
    Шкода тільки, що потім ті книги зі штампиками "не для продажу/продаж заборонено" продаватимуть на Клумбі

  • BARLUN 10 листопада 2017, 21:31

    Нам дедушка еще на той неделе принес.

  • miros_ya 10 листопада 2017, 21:36

    Я на НП останній раз була місяць тому :)

  • Listra 10 листопада 2017, 21:30

    Просто треба писати Книжка для дитячого будинку. Я все розумію, що дітям це неприємно постійно бачити, але так хоч є шанс побачити книжку. Я колись пропонувала на Детдом.інфо зробити штамп і штампувати одежу, але так воно і заклякло. Хоча у випадку одежі, на городі можна і з штампіком попрацювати(, а дітям ще привезуть

  • innusya20 11 листопада 2017, 00:00

    Спасибо за информацию, надо будет спросить на нп такую наклейку.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу