Читальня від в-во Ранок

Ось таке диво я вчора забрала з пошти. Побачила їх я у Миросі і закортіло мені  купити синові. Упершу чергу тому що там улюблені його персонажі: всяка нечесть:grin: Та, мій син обожнює усе про страховиськ, динозаврів і вигаданих чудиськ. 

Ось ці дві ідеально підійдуть для любителів динозаврів і драконів. Драконе киш, за словами сина, йому сподобалася найбільше. Детальний опис ви можете прочитати у Миросі, тому повторюватися не буду. Покажу декілька сторінок.Ці книги розраховані насамперед для самостійного читання. І для зручності є така обкладинка-закладка. Усі книги із серії Читальня діляться на різні рівні. З представлених тільки Хлопчик і відьма другого рівня, решта - першого. Це помітно по кількості тексту і його складності. Шрифт великий. Ілюстрації специфічні, у стилі мальованих. Найбільше мені сподобалися у велеті Найменше - у синій коробці. Там таке враження, наче малювала я:grin: Проте їм є пояснення. У книзі ідеться про мальованих хлопчиком і вирізаних  динозавриків. Сюжет схожий на рукавичку чи теремок. Динозаврики один за одним ховаються у коробці, перед цим запитуючи хто у ній живе. 

Ілюстрації у Хлопчику та відьмі надто чорні. Думаю, так художник хотів передати атмосферу сутінок, покинутого парку і темного озера, в якому чорти водяться. Словом, книжечки зручні, цікаві і недорогі:grin: думаю, докуплю і інші з цієї серії.

9 коментарів

  • miros_ya 7 листопада 2017, 16:00

    О, дякую, Ви всі сторони описали:)
    Я собі Велета залишила, але не читали ще.

  • Marge_Simpson 7 листопада 2017, 16:24

    Ми всі 4 вчора прочитали) сьогодні вже по другому колу)

  • SanSanna 7 листопада 2017, 20:52

    Для 7 річного першокласника піде?

  • Marge_Simpson 7 листопада 2017, 21:49

    Чесно, я не дуже знаю що читають 7річні. Моєму тільки 4) і він сам ще не читає. Але судячи з того що якраз в 6-7 років діти починають читати, то думаю саме на них ті книжечки і орієнтовані)

  • Lesia_Bookhunter 8 листопада 2017, 18:46

    Всі хвалять ці книжки.. а я мабуть єдина, кому вони сподобались. Не так я собі уявляю книжки початково рівня читання :(
    Але за огляд дякую! :)

  • 1 коментар
  • Marge_Simpson 8 листопада 2017, 20:18

    Можна поцікавитися чому?)

  • Lesia_Bookhunter 9 листопада 2017, 23:13

    Я ж написала, бо я не так уявляю собі книжки для першого рівня читання. З українських видань, поки-що махаонівські маленькі енциклопедійки саме за рівнями мені найбільше подобаються. Але їх в продажу нема вже. А так як нічого подібного зовсім нема українською мовою, то й виходить, що люди хвалять.. А я сама роблю синові "перший рівень" ))) В нас російських таких є багато, і я по їхньому зразку, користуючись наклейками в зошиті складаю свої історійки з коротенький словами.

  • Marge_Simpson 10 листопада 2017, 10:54

    Зрозуміла) мій ще не читає. Так що усіх тонкощів у цій справі ще не знаю. Ми ці книжечки читаємо разом. Йому подобаються:grinning:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу