Терезка з Медової печери

 

Нам вчора подарили чудову дитячу книжку "Терезка з Медової печери". Ця повість, відзначена першою премією конкурсу «Коронація слова», і розповідає про таксу Терезку, яка мешкає у Львові на вулиці Медової Печери. Поки Терезчиної господині немає вдома, удвох із сусідським псом Бровком вони мандрують містом і попадають у безліч цікавих історій.

Книга підходить для дітей молодшого шкільного віку. Проста мова, якою написано “Терезку”, відсутність складних багатокомпонентних речень, зворотів,  — легко сприймається маленьким читачем (слухачем). Також вона допомагає прищепити малечі елементарні навички спілкування, розвиває їхні моральні якості й світоглядні орієнтири. В книзі багато ілюстрацій, її приємно тримати в руках,  читати  і розглядати. Книжка складається із 10 невеличких розділів, росповідей на 62 сторінки.

Формат 24 х 21 см. Тверда обкладинка. Серія: Для молодших школярів.  Рік видання: 2014. Видавництво Старого Лева, Львів. Ціна на книгу близько 55-58 грн.

 

 


Теги: детские книги, книги для малышей, литература для детей

8 коментарів

  • kurdupelka 24 грудня 2014, 10:10

    Красота-то какая!

  • SvetLana_Toys_Games 24 грудня 2014, 10:31

    Красотааа! А можете фото иллюстраций и текста показать?)))
    Я не могу найти в продавалках это издательство. Мне очень нравится их книга про кошечек, но на сайтах дорого, особенно с доставкой, а СП всяких и -% как на другие издательства не найду.
    Вот их кошечки, если кому интересно))
    http://babytoys.ua/ukr/product/bila-sinya-ta-inshi-23256/

  • 3 коментарі
  • Anna_13 24 грудня 2014, 14:24

    @SvetLana_Toys_Games ++++

  • SvetLana_Toys_Games 24 грудня 2014, 16:13

    @Yaroslavochka о, спасибо!

  • Коментар видалено

  • olgap 20 лютого 2023, 21:42

    Доброго вечора. Не продаєте часом? Дуже хочемо купити :)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу