Цікаво дітям про бізнес від ВСЛ

 

Хочу представити на оглад пізнавальні книги для дітей, які навчают фінансової грамотності. Придбала їх сину (10років) починав читати якось без особливого захоплення але, як кажуть: "Апетит з їдою прибуває)))" так і сталося і з моїм юним читачем. Закінчував швиденько першу книгу, щоб приступити якнайшвидше до другої .... цікавість вона така)))) 

Трішки про автора.... 

Перша книга "Пес на ім'я Мані або абетка грошей"

Розповід про те, як дівчинка Кіра знаходить пораненого пса. Виявилося, що пес уміє розмовляти!  Він відгукуєш на кличку Мані і знає все про гроші. Дуже скоро Кіра, прислухаючись до порад Мані, стає справжнім фінансовим експертом і допомагає іншим правильно розпоряджатися грошима. 

продовження розповіді в книзі

"Кіра й таємниця бублика"

Житя Кіри цілком змінилося після Того, чк вона врятувала пса- чудового лабрадора Мані. Пес умів розмовляти та навчив дівчинку правильно заощаджувати і розпоряджатися грошима. Ось-ось має здійснюватися мрія Кіри - і вона полетить до Каліфорнії. Але на шляху до мети несподівано виникають перешкоди, які не так легко подолати - адже для цього потрібно знати сім правил життя.... 

 

7 коментарів

  • Lerra 26 жовтня 2017, 00:44 1

    Дуже цікаві книги, Мій син декілька разів читав перший раз коли був в класі третьому дуже сподобалось, заохотив весь клас. Всі ходили в школі з книгами, напевно небуло в класі жодної дитини , що не прочитала цю книгу.

  • AnnaBeloded 26 жовтня 2017, 01:48 1

    Цікаво. А я їх продала . Їх було багато. Особливо Песмани . Якщо не секрет за с3ільки ви купили книги ??

  • chyprinchuk 26 жовтня 2017, 08:14

    Не секрет) купувала їх вже давненько, близько 100грн за дві

  • Orcfyf 26 жовтня 2017, 08:43

    В Эпицентре первая 60грн кажется, а я глупая не купила(((

  • chyprinchuk 26 жовтня 2017, 09:28

    Ничего страшного, будет цель еще найдете

  • YuTaLu 26 жовтня 2017, 14:37 1

    Дуже гарні книжечки. Ми також їх прочитали.. і дитина, і я, і мамма моя.. Вони корисні не лише дітеям, але й дорослим. Хто ще не читав.. Обов'язково прочитайте!

  • chyprinchuk 26 жовтня 2017, 14:56

    Дякую за ваш відгук,так вони чудові!!!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу