Цікаві картонки для малюків

Покажу наші улюблені картонні книжечки, які читаємо ще від 6 місяців) Одна з найперших у нас зявилася ось така книжечка. Син її шалено любив. Із цікавістю розглядав картинки навіть тоді, коли тільки-но навчився сидіти. Її цікавинка полягає у віконечках, за якими ховаються звірята. Так кумедно дивитися, як маленькі пальчики відкривають їх) У ній 10 розворотів, відповідно й 10 віконечок. Ця книга реально задивлена до дир) Зараз сину майже 4 р витягає її рідко. Та все ж буває. Я б рекомендувала її від 6 місяців (як і зазначено на книзі) і до 3 років. Купила її в книгарні Є. Про видавництво "Перо" мені нічого не відомо. Інформацію про нього можете почитати тут.Друга книга, яку я хочу показати, від Видавництва Старого Лева. Я про неї геть забула, коли робила огляд книг всл. Розгортаєш книгу і потрапляєш у себе вдома)Роздягаємося і роззуваємося, вішаємо одяг на вішачок і заходимо у гостинну. Яку я, на жаль, не сфотографувала) тому мандруємо відразу на кухню)Однак, мабуть, нам варто після вулиці помити руки. Тому ідемо у ванну)І наприкінець, можемо заховатися у своїй кімнаті)Син із задоволенням розглядав її. А нещодавно, вигадав собі гру. Брав чоловічка іграшкового і ходив ним по книжці, наче по дому) словом, рекомендую для діток від 1 року і до 3х. 

Наступна книга від видавництва Ранок. Із нею ми вивчали кольори. Кожен розворот - це колір веселки. Цікавинка її полягає ось у чомуТягнеш за краєчок, на який вказує мій палець, і вгорі показується звірятко певного кольору. Тобто, коли читаєш про червоний колір, висовуєш червоне сонечко , про помаренчевий - оранжева білка і т.д. Супроводжується це все цікавим віршиком. Саме через нього я вважаю, що ця книга прекрасно підійде і до 5 років.

От і ще одна цікава картонка від Ранок.Купили ми її зовсім недавно. Думаю, вказаний вік від 2 років, є доречним. Син і зараз часто її витягає. Такого типу було декілька, ми ж обрали про містечко. У ній є сторінки про місто, вокзал, торговий центр, будівельний майданчик і парк розваг.Саме так, тут теж є віконечка) І сторінка для хлопчиків)І, нарешті, остання книга. Не просто книга, а книга-схованка.У ній не просто цікаві загадки, а й цікаві відгадки) От до прикладу. Читаємо)А тепер відгадуємо)Дуже гарні і легко запамятовувальні віршики) Книга у нас десь з 1,5 року. Та й досі син її зрідка читає)

Це тільки невелика частина наших картонних книг. Я обрала для огляду тільки найцікавіші)

4 коментаря

  • Julja 25 жовтня 2017, 15:57

    Очень красивые книжечки

  • Marge_Simpson 25 жовтня 2017, 16:56

    Дякую:grin:

  • Oksana_Kh 25 жовтня 2017, 18:47

    Гарні у Вас огляди)) і книжечки гарні)

  • Marge_Simpson 25 жовтня 2017, 18:56

    Дякую)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу