Майбутнім програмістам

Чесно кажучи,  я трохи в шоці,  бо знайшла те,  про що могла тільки мріяти :smiley: 

Хочеться пов'язати життя дитини з програмуванням.  Пітону надаємо перевагу,  а коли це поєднання Пітона (те що батько любить/робить)  і Майнкрафта (те що син любить/робить) ,  то для нас це як 2 в 1.  Я в шоці,  що хтось додумався видати цю книгу :laughing: тепер навіть не знаю,  яку книжку треба купувати в першу чергу,  Пітон від ВСЛ,  чи цю від МВФ :joy:

18 коментарів

  • Коментар видалено

  • miros_ya 29 вересня 2017, 16:16

    Еее, вибачаюсь, зоооовсім не с тему книги. А якщо він у вас художник?:)
    Ви вже були на сайті, де зараз знижки на МІФ?

  • 2 коментарі
  • natasha_kb 13 грудня 2017, 19:26

    Просто программистов с каждым годом все больше становится, это все да, но мне кажется, что хорошего программиста и через 10-20 лет с руками и ногами. В моем окружение оочень их много, друзья, одногруппники, есть те, кто вроде и работает и получает более менее, но не стремится к большему, не развивается, вот таких и вытисняют, а есть и такие программисты, у которых каждых пол года ЗП растет на 1000$ больше и я вижу как он востребован, потому что он гениален, это конкретный человек, наш друг семьи. Да и тенденции такие, что только новые технологии появляются, потому это тот хлеб, который ещё очень долго будет актуален, это мое мнение))

  • knigi_detyam 13 грудня 2017, 19:32

    в том то и дело, что их много. Знаю ли я программистов? да они меня окружают по жизни. я знаю их зарплаты на сегодня, но знаю, что их стали сокращать потому что автоматизируют их работу. вот. это долго рассказывать. да с руками и ногами через лет 20, но не так уж и восстребовано. когда я училась на фин факультете - был бешенный конкурс, в банк без блата не брали, а сейчас зарплата кот наплакал, да и берут уже тех, у кого нет образования прямого или только после института. потому что работа автоматизирована. не надо знать счета и проводки, все сделает машина. надеюсь вы поняли к чему я))

  • natasha_kb 13 грудня 2017, 19:52

    А тех роботов кто будет делать? :joy:
    Я веду к тому, что если ты хороший специалист, не стоишь на месте, развиваешься, изучаешь новые технологии, языки программирования,то у тебя все будет хорошо. Программирование везде, и в автоматизированных системах тоже, и в обслуживании этих систем. Просто в будущем у работодателей будет больше выбор на рынке среди программистов, это да) В мое время престижно было идти на економиста, а сейчас сколько економистов есть, а работы на всех не хватает и в финансовой сфере так же. Одним словом, в любой сфере есть как очень востребованные люде, а есть и те кто в пролете

  • KarambOlechka 29 вересня 2017, 16:31

    Я теж в шоці) Де знайшли це "чудо"? Хочу своєму сину.

  • natasha_kb 29 вересня 2017, 18:34

    Випадково знайшла)) є на лабіринті, можна через посередника, і є на біз. юа 445грн

  • KarambOlechka 29 вересня 2017, 21:38

    Дякую)

  • Ekatrudenko 29 вересня 2017, 16:38

    О, нам тоже такое надо!.
    Киньте ссылки

  • BARLUN 29 вересня 2017, 16:55

    https://kniga.biz.ua/book/MIF/ скидки там до конца недели

  • natasha_kb 29 вересня 2017, 18:34

    Ціна звичайно кусає :confused:

  • reshuk 29 вересня 2017, 18:03

    Ооо и нам такую надо!!!

  • Irina_33 30 вересня 2017, 10:56

    А Ви подивіться в магазині гугл- там ел.версія -71грн.

  • 1 коментар
  • natasha_kb 30 вересня 2017, 13:00

    Я маю не пряме відношення до програмування, так як не працюю по цій спеціальності, але закінчувала комп.фаультет. Чоловік має пряме - програміст по Пітону) і так, є гра Майнкрафт, а в книжці на скільки я розумію програмування на мові Пітон гри Майнкрафт, або на прикладі цієї гри пояснюється програмування. Це треба дивитись дійсно електронний варіант книги, щоб зрозуміти яким боком там гра Майнкрафт)) Вік на книзі пише 10р., але це все індивідуально. Нашому старшому буде 8, але він однозначно ще не готовий до цієї книги. Треба вивчити ази по Комп грамотності, треба математику добре вчити, навряд и у мого є та база, щоб почати вивчати програмування. Це грошовитий хліб на майбутнє, але дууууже тяжкий.

  • Irina_33 30 вересня 2017, 16:19

    так там на гугл є частина книги, здається по 80сторінку- я передивилась . І мені так складно зрозуміти ,коли починати. Я чекаю,поки старший ввечері почитає(11р.) і тоді для себе вже визначусь- Чи потрібна) Я вже звертала увагу на неї( на якомусь сайті бачила в продажі бумажний варіант ,тоді ще дивилась на МИФ російський)

  • Irina_33 30 вересня 2017, 16:21

    А Ваш син грає Майнкрафт? Бо мій ні- є страх,що дам книгу і прийдеться до гри йти))) Я просто згадую свого першого чоловіка з цим Майнкрафтом(((( весь час там-це кошмар і залежність((

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу