Кастор на всі лапи майстер. Теслює та шиє

Друга книга від вид.  Час майстрів

Вот закидайте мене тапками,  але я не у захваті від цієї книги.  Просто тексту маловато і все дуже сухо якось.  Перша книжка мені сподобалась більше,  там було до самих менших деталей опис і книжка перша якась тепліша і приємніша.  А ця залишила мене байдужою. 

Да,  тут також покрокова інструкція,  що і як робити,  але просто не зачепила.  Та й малий слухати не хотів,  я почала читати,  а він книжку закрив))))  я всерівно продовжила читати,  тільки він погано слухав. 

Книга корисна звичайно,  так як можна спробувати і собі таке зробити,  н-д син з татом захочуть зробити ящик для інструментів.  Але тут тоді і вік дитини відіграє роль.  Бо просто послухати,  то можна і з 4 років,  а так щоб ще й зробити,  то звичайно в більш старшому віці.  Та й головне,  щоб бажання було))))  у нас це зробити старший міг би з дідусем цієї ж професії,  тому як варіант спробують це зробити) 

Огляд вже був раніше,  але хотіла написати і від себе 2 слова,  і трохи фото:

22 коментаря

  • Michael 28 вересня 2017, 00:24

    Да, обзор уже был... Раза четыре)) Не расстраивайтесь. Нет таких книг, которые нравились бы всем.)

  • natasha_kb 28 вересня 2017, 00:29

    Да был, помню сама смотрела, пока моя ещё была в дороге, но хотелось написать за неё, да и фотки пожелала. Кто то, кто не увидел предыдущий обзор, может этот посмотрит)))
    Я понимаю, что вкусы разные, одним нравится, другим - нет, это все относительно. Лично мне ооочень иллюстрации нравятся, только ради них можна книгу покупать)))

  • miros_ya 28 вересня 2017, 00:42

    Обожнюю огляди-повтори, особливо Ваші! Тому що Ви пишете ВІДГУК! :)
    А ще, коли вперше показують новинку, то в коментарях ще мало думок, лише "ах, вах, хочу теж" :-Р
    Я погортала і захотіла саме цю книгу дочці :) Вона таку цікавість до всіх тих інструментів виказує (у нас вони, просто, скрізь лежать, напевно тому :)

  • natasha_kb 28 вересня 2017, 01:01

    У вас нетипова донька, а у мене нетипові сини :joy: в хорошому розумінні. Вот мені сподобались всі ті інструменти, правда українські назви трохи ріжуть слух, звикла російських назв. Діти байдужі, хоча хлопці люблять це діло)) навіть я ближча до цієї тематики ніж мої діти. У нас вдома є не тато-майстер, а мама - майстер, чоловік каже, що то гени (мій тато столяр і я трохи в тємі) :laughing:

  • miros_ya 28 вересня 2017, 02:29

    :)) При всьому при тому, наша дівчинка така дівчинка :) Вона перевдягається мінімум двічі разів на день (це, якщо, вона у чомусь дуже нарядному, бо повсякденний одяг - мінімум 3 рази), вона не визнає штанів, вона обожнює намиста і слідкує, щоб я теж була в ньому, ну і т.д :)

  • natasha_kb 28 вересня 2017, 15:14

    Це чудово, що принцеска, якій подобаються і хлопчачі забавки)))

  • Svetlana_O 28 вересня 2017, 07:44

    А мой сын её очень любит, мы каждый день её читаем, разглядываем.

  • natasha_kb 28 вересня 2017, 15:15

    Мне рисунки тоже очень нравятся, только текста маловато. Дети пока не сильно рассматривает, но это из за того, что много новых книг в последнее время, не успевают..

  • KateOv 28 вересня 2017, 08:02

    А ось мені ця книга сподобалася більше ніж перша! Я просто зачарована ілюстраціями! Для мене - це книга-натхнення! І текст, зміст якісь другорядні... Буває ж так: взяв у руки й тобі вже добре))) З першої частини, ми мільйон разів перечитувати "пирога", а к "квасолі" залишилися байдужими( До слова сказати, саме такий пиріг ми так й не надихнулися спекти, але пекли багато інших))) Ось так й з Вашим оглядом, їх було аж 4 (якщо вірити Михайлу), а захотілося прокоментувати саме Ваш))) Дякую за це й, власне, та за огляд-відгук! P.S. Друге видання мене ще порадувало тим, що виправило малюнки на обкладинці. Я розумію, що то така малесенька дрібниця, але кожного разу, коли я закривали книгу, в мене було питання: ну чому в середу Кастора пече пиріг, а малюнок взяли з оповідання про квасолю)))

  • 1 коментар
  • miros_ya 28 вересня 2017, 09:21

    Правила вживання «приймати» https://ukr-mova.in.ua/blog/dieslovo-prujmatu-pravula-vzhuvannya
    ;)

  • KateOv 28 вересня 2017, 10:35

    Я навіть не знала що такий був((( Брала участь у розіграші книги тільки тому, що хотілося швидше її получити))) але "не судьба")))

  • KateOv 28 вересня 2017, 10:42

    Чи то *не взяла участь?! Мирославо, правило якесь неоднозначне! На початку написано: "Зокрема треба говорити: брати до уваги, взяти участь, ... " І далі: "принимать участие в чем - брати участь у чому". Роз'ясніть, будь ласка) І дякую за лікбез)

  • Oksana_Kh 28 вересня 2017, 09:48

    Дякую за огляд! Я цю книгу хочу і куплю, мій син дужжже любить всякі інструменти))

  • natasha_kb 28 вересня 2017, 15:19

    Якщо любить інструменти, то книжка вам піде)) мої хлопці байдужі чомусь до теми інструментів. Вот коли Кастор буде автомобіль робити, або стане героєм з коміксів і буде боротися проти зла, тоді мої діти оцінять краще :joy:

  • IrunaP 28 вересня 2017, 10:50

    От і я давно вагаюсь на рахунок цих книжок))) Запитувала і у Оксани ,і у Мирослави)) пораду, чи вартує іх сину придбати))) Мирослава ,мене відмовила)).

  • 1 коментар
  • Oksana_Kh 28 вересня 2017, 14:03

    *в=і

  • IrunaP 28 вересня 2017, 14:19

    Так, я згідна)))

  • KateOv 28 вересня 2017, 14:47

    А я як раз вагаюся чи подарувати такого нашому другу хлопчику))) Мені він ТАК подобається,що я хочу подарувати його усім))))

  • JuliaAmalia 28 вересня 2017, 16:42

    А мне больше эта часть нравится и дочери тоже, первая не вызвала такого энтузиазма ,как вторая

  • Vitaliya 28 вересня 2017, 20:50

    Это шедевральная книга :)
    Нами прочитана дважды,одной соседской девчкой один раз , сейчас читает вторая соседская девочка. Была бы дома,читали бы много раз подряд :) Самостоятельно.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу