Канали українською на ютуб

До речі, як буде правильно – ютуб чи ютюб? Хто що думає про це? А тепер обіцяний список – канали українською на ютуб:

 

 

  1. Vinsee Channel: https://goo.gl/wCWc87 – інформаційний канал про світові новинки техніки, ІТ стартапи, фільми та ігри. Над проектом працює ціла команда, матеріал якісний, актуальний і цікавий. Це, без перебільшення, найкращий український канал у своїй тематиці. І звісно ж всі відео українською мовою!
  2. Відвідати всі країни / Visit ALL Countries https://goo.gl/FWELh3 – україномовний канал про туризм. Двоє українців, хлопець з дівчиною, подорожують і живуть у різних країнах Азії, а скоро і у США :) Все це відзнято і складено у цікавий онлайн серіал.
  3. Pad0n: https://goo.gl/h7Gcql – ігровий ютуб канал. Так звані летсплеї, в Україні набули дурної слави. Все це через не якісні заливання на відеохостинг різних нарізок від школярів. Канал Падона – протилежність, мабуть єдиний якісний і послідовний канал на цю тематику. Часто проводяться стріми з цікавими іграми.
  4. Мар’яна Янкевич: https://goo.gl/dLpJQk – про театри, кіно і свої подорожі Україною, разом з театральними діячами. Ну ви зрозуміли :) Детальніше було описано тут: “Неперевершена MariAm“.
  5. Трясця TV, канал про велосипеди: https://goo.gl/6MDhd0 – професійна зйомка і монтаж від Черкаських активістів. Основна тематика – велосипеди, але часто піднімають важливі соціальні теми.
  6. prima lezione, автор Ольга Булдіна https://goo.gl/IJPM5q – викладає відео уроки італійської мови та розказує цікаві факти про Італію,  на прикладі власного досвіду. Час від часу знімає влоги про своє життя, а ще знає як стати відеоблогером, але детальніше про це вже запитаєте у неї :)
  7. Літогляди Сущука: https://goo.gl/pYIz7c – український ютуб-канал про сучасну літературу. Автор дає якісну критику на популярні українські книжки.
  8. Марта Котова: https://goo.gl/BVLRMK – відео канал про покупки в Китаї. Огляди товарів і різні рекомендації.
  9. V. BAKALOVA: https://goo.gl/W0Zuul – харизматина дівчина, що знімає скетчі та влоги.
  10. DANA`S CHANNEL, автор Дана Яким: https://goo.gl/rw2b5n – відеоблог з різними скетчами, обігруванням життєвих ситуацій, іноді знімає короткометражки і колаборації, в яких приймають участь інші відомі відеоблогери України.
  11. Озвучка AdrianZP: https://goo.gl/0ztR9K – канал любительського, на рівні професіональним, озвученням зарубіжних роликів успішних проектів на YouTube. Також озвучує різні мультфільми і фільми.
  12. Оля Ба́лицька: https://goo.gl/mrMtNj – персональний відеоблог дівчини про життя і студентство.
  13. Канал Богдана Волинського: https://goo.gl/KqGnXL – знімає відео на побутову тематику, багато інформації про сад і город. Також викладає відео з рецептами, пропагує здоровий спосіб життя.
  14. Вова Мільченко: https://goo.gl/MhIZIe – специфічний канал із специфічним іноді трешовим контентом. Регулярна рубрика на каналі “Деграчат”, це мабуть єдиний український відеочат на ютубі.
  15. Саша Кайзер: https://goo.gl/vjta6e – неординарний авторський стиль влогу з натяком на філософію.
  16. Andrian Vityuk: https://goo.gl/b6JsAH – персональний влог українського підлітка, 14-тирічного школяра. Знімає свої поїздки, кулінарні рецепти та інше з власного життя.
  17. Серйозний і нудний, автор Денис Левицький: https://goo.gl/JK8DPK – сарказм та іронія українською. Канал, де людям без почуття гумору, буде важко і не спокійно.
  18. Ролан: https://goo.gl/F2XYBR – гумористичний канал, склейки кумедних вірусних відео з влучним коментуванням.
  19. Jerry Heil: https://goo.gl/hZcGVR – харизматична дівчина, що співає пісні, знімає бютіблог, веде розмови на різну тематику.
  20. Yuliana Kindratcka: https://goo.gl/EE9eWL – дівчачий канал на ютубі українською мовою. Багато різних дівочих штук, челенджів, влогів. Знімає своє життя дівчина з тернополя.
  21. TheLocalCrazy: https://goo.gl/wbOfLa – хлопець з Терополя. Дурачиться на камеру, знімає теги, влоги, челенджі та різні інші відео для ютуба.
  22. Phant0_om: https://goo.gl/UTcxo4 – огляди аніме, скетчі, короткометражки і особиста думка від студента, що вчиться у Польщі і має найвідоміші червоні труси :-D.
  23. Анка Корман: https://goo.gl/fAAEmp – відеоблог дівчини, що побувала в Японії. Цієї тематики багато, але вже ж канал не про Японію. Знімає теги, влоги, челенджі та інше.
  24. Yupiter Jupiter: https://goo.gl/OpyvXc – дівчина відеоблогер зі Львова, хотів би сказати, що основна тематика – музика, але це не так. Все таки це особистий канал на різну тематику.
  25. ВідеоДім: https://goo.gl/l7VV3a – огляди львівських новобудов багатоповерхівок. Дуже в тему на фоні останніх подій в Україні і великих переселень народу.
  26. Словник СловОпис: https://goo.gl/H7Pr7m – відеословник рідкісних слів в українській мові. Створенням та розвитком займаються студенти Київського університету імені Бориса Грінченка.
  27. Дядько Максим: https://goo.gl/Kwm4qj – україномовний канал про металообробку. Дуже потужний, один із найбільших любительських каналів на українському ютубі.
  28. OPENGAMER: https://goo.gl/Bvn65g – якісний ігровий канал з оглядами ігор, новинами з індустрії та новинами від українських розробників ігор.
  29. Поза грою: https://goo.gl/u3TgZl – влог про футбол. Курйози, новини світового та українського футболу, а також кумедні нарізки з матчів.
  30. Не україномовні, але про Україну і варті уваги “Україна без грошей“, автор Ярослав Гула: https://goo.gl/wAFfQL – канал про подорожі українськими містами з оцінкою їхньої туристичної привабливості. Особливість цього проекту в тому, що всі поїздки відбуваються без грошей!!! Єдині фінансові затрати, які дозволені – це ціна квитка на автобус чи поїзд.

P.S: Якщо ви знаєте інших українських і україномовних ютуберів, і вони не потрапили у мою збірку, то напишіть про них (назву чи посилання) у коментарях

P.P.S: Список постійно оновлюється, тому варто додати цю сторінку у закладки, щоб не загубити 

13 коментарів

  • Julka 30 грудня 2015, 20:25

    Дякую за корисну інформацію

  • Finnka 30 грудня 2015, 20:26

    Дякую!Корисні посилання!

  • Juserko 30 грудня 2015, 20:29

    ого, Вы их всех смотрите?) я раньше тоже каналов 30 смотрела, а сейчас подчистила до 15 самых любимых, т.к. просто не хватает времени все это смотреть) а правильно ютюб, по-английски читается именно так, но русскоязычное население часто называет ютуб)

  • lolatiny 30 грудня 2015, 21:19

    Нет, конечно, просто много ссылочек интересных в одном месте, надеюсь, найдете что-то себе по вкусу

  • Lesia_Bookhunter 30 грудня 2015, 20:38

    Дякую! Багато нового та цікавого!!!

  • Nikitolik 30 грудня 2015, 21:39

    Дякую! Дуже цікаво!

  • Vasilisa_3 30 грудня 2015, 21:54

    @@
    это вы пробовали описать ютьюб? или перепечатка?

  • lolatiny 30 грудня 2015, 22:11

    перепечатка, внизу есть клиабельная ссылка на ресурс, к сожалению, у меня нет таких обширных знаний и достаточно времени, чтобы оценить все каналы, но некоторые из них уже смотрю и мне нравятся.

  • Vasilisa_3 30 грудня 2015, 22:37

    так и СБ, где ж столько свободного времени взять ))))))))

  • eduardovna 30 грудня 2015, 22:02

    Дякую:)

  • Olala13 30 грудня 2015, 23:03

    Девочки подскажите где потом найти то что добавляет в закдаки ???спасибо .А смотрю я Самвела Адамяна с мастер шефа .хоть и говорит он на ломаном

  • marianna 9 лютого 2016, 14:17

    дякую, цікаво!

  • VIPuts 16 серпня 2017, 15:39

    Ось наш канал для діток! Будемо вдячні якщо попадемо до вас у список! youtube channel/UCb7wEQUw28d0Voj1ibNCgMQ
    (Назва каналу Дені Шоу) ваша система не пропускає посилання

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу