Дикий робот , Пітер Браун/ в-во Віват

Почали з дівчатами обговорювати це видання)) Ділітся, можливо, хтсь вже читав англійською??? Мене книга дуже зацікавила)

Що буде, коли помістити робота в дику природу? На перший погляд, такий задум не може закінчитися нічим цікавим. Але виявляється, інстинкти виживання звірів і птахів близькі алгоритмам дій роботів. І в цьому випадку робот цілком може вписатися в життя диких тварин. Особливо, якщо цей робот — жінка…Розі, яка не може відчувати, запрограмована самовдосконалюватися. І це дозволяє їй подолати неприйняття світу живих істот, завоювати їхні любов і співчуття. Роман Пітера Брауна «Дикий робот» просякнутий драматичними переживаннями машини, яка не просто стала матір’ю для маленького гусеняти, але й узяла під захист усіх тварин острова, нехтуючи своєю безпекою.

 

Ось тут є огляди з ютубу:

https://youtu.be/CVttOwctLD0

https://youtu.be/uv4gwCEF9Lk

5 коментарів

  • Alisande 4 вересня 2017, 18:41

    Я самої книги не читала, але почитала відгуки на амазоні і goodreads. Склалося таке враження: книга написана простою мовою, для раннього розчитування на chapter books (80 глав на 300 сторінок - 3-4 сторінки на главу), сюжет - такий собі Мауглі для покоління кіберпанку. Амазон рекомендує вік 8-11 років, реальні читачі пишуть, що скоріше для 5-9. Несподівано багато насилля і жорстокості в останній чверті книжки, де автор описує війну роботів. Якось так.

  • IrunaP 4 вересня 2017, 19:34

    Мені подобаєтся)), звичайно ,що потрібно читати ))) Мабуть придбаю , якщо буде на Форумі.

  • Alisande 4 вересня 2017, 20:17

    Так, мені теж здається, що вам повинна сподобатись :) До речі, на ютубі є аудіоверсія десь половини книжки (40 глав) англійською, можна послухати, щоб скласти загальне уявлення.

  • Oksana_Kh 4 вересня 2017, 23:19

    Alisande, :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

  • Galinka_ua 5 вересня 2017, 09:13

    Интересная аннотация

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу