Навчаємось читати. Частина 3. Читаємо по складах та граємо.

Поки старший син у школі, а молодші сплять. Швиденько роблю наступний огляд (перший – тут, другий – тут).Читаем по слогам, Н.В.Курганова, «Клуб Семейного Досуга», 2014, третя книга з серії « Послушные буквы». Своєрідна, серед плюсів – чистомовки й наліпки (є рись), серед мінусів – місцями нуднувата, якась зарозуміла.Мурчик вчиться читати, В.М.Шкуркіна, «Ранок», 2009. Всього 8 сторінок, але є наліпки, старші хлопці її дуже любили.Читай склади і слова, Л.С.Романенко, серія «Вам, дошкільнята», «Богдан», 2010. Показувала в цьому огляді – https://kashalot.com/club/post-6008609/ Опрацьована на 100% з середнім сином. Сподобалась.Ціла серія «Історії з наклейкою» читаємо по складам: Цирк, Веселі історії, Тварини, Чарівний світ, видавництво «Віват» (він же Pelican), 2016. Не хотіла їх купувати, максимум одну, але молодший з боєм відвоював усі 4 в АТБ. Досі гадаю, що однією достатньо (але дитина не віддає :)).Цю книжку ми повинні були купити, бо там є рись. Тваринний світ гір, серія «Читаємо по складах», «Ранок», 2016. Мрію про альтернативну книгу, де будуть зібрані усі маленькі книжечки з цієї серії і без розбивання на склади, вийде дуже гарна енциклопедія про Україну (там і природа, й архітектура).Ще одна Ранківська книга. Снежная королева, 2010. Адаптований текст твору Г.Х.Андерсена. Я так розумію, що він співпадає з текстом серії «Оживи казку». Читали зі скрипом. Поки залишила для тренування молодшому. Досі не розумію тих букв в кінці, чому Б,О,Е,Т? Хоч би СНІГ, або ЗИМА…Читаночка. Хвалився кіт. Серія «Розумні книжки», «Махаон-Україна», 2010.

Котики на любий смак. Дітям дуже-дуже подобалась.Ще покажу декілька наших «читальних» ігор (попереджаю, це лише частина).

Ерудит. Склади слово (3 комплекти), виробник ТОВ «КФІ»Енергія плюс». Накупилася в АТБ, ще й англійську взяла. Найважче це зберігання. Граємо поки 1 комплектом, підозрюю, що до 2 й 3 не доберемось.Колись на ДР старшому сину подарували таку гру-асоціацію «Збігайка», в нас лише 1 частина Абетка від А до І. Пару раз використала в іграх, більшу частину часу пилиться на полиці.Геоборд нам на допомогу.Покажу ще наші P&P ігри. Дякую дівчатам з Кашалоту: Akvamarin, XTRAIL, Lesenka, завдяки їх СП та аукціонам в нас з’явились Звіробукви від Банда Умников, Уга-Буга та інші приємності.Далі буде…

P.S. Як я іноді пишу огляди :)

20 коментарів

  • Kosmonatka 2 вересня 2017, 12:07

    Оооо!! Дуже дякую! Прекрасний огляд, прекрасні посібники! З усього в нас лише є та біла брошурка по складах (вдала книжечка, так) та "Ерудит" (зберігаємо в рідній коробці). Особлива подяка за показ серій по складах - від Пелікану та Ранку. Усі класні!
    І дуже зацікавили останні ігри! Що то за картки, де машинка-дорога та "Поїхали"? І що там ще цікавого з карток у тих коробочках?)

  • 8 коментарів
  • Kosmonatka 3 вересня 2017, 10:10

    В неї якраз "В путь-дорогу", а я хочу "Поїхали".

  • Marys 3 вересня 2017, 10:22

    Так в Поїхали лише назва, усі машинки російською підписані, повністю переробленої немає (і навіть правила російською)

  • Kosmonatka 3 вересня 2017, 10:25

    ааа. Ясно.
    Просто син обов'язково читатиме з карток, а ми ще не починали російське читання.

  • Kaseta 2 вересня 2017, 17:57

    Дякую дуже за огляд! Дуже гарні корисні книжечки) Читаночка гарнюща така. Не бачила таку гру від Енергії, тепер дуже-дуже хочу)

  • 4 коментаря
  • Kaseta 2 вересня 2017, 20:03

    подивилась, ой і бджілки які цікаві) де б оту енергію тепер знайти подешевше))

  • Kosmonatka 3 вересня 2017, 08:48

    "Бджілки" супер, погоджуюсь! У нас і рахування, і складання слів. Дуже сподобались! Але теж проблема зі зберіганням.

  • Marys 3 вересня 2017, 09:29

    Наші бджілки в невеликому пластиковому контейнері (теж з АТБ) живуть, а "соломка" перемотана резинкою в пакетик складається

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу