Наші книги

Люблю книги. Дуже-дуже. Вирішили посортувати свої книжечки і разом зробити невеликий огляд наших улюбленних історій.  Майже всі книги куплені в Ашані.

 

 

1. Принцесса Лілліфі. Видавництво "Перо". Книга в мягенькій, велюровій обгортці.  Буде цікавою для маленьких принцес. Гарні малюнки, добра історія про маленьку фею, яка їде на бал. Шукала ще книжечки про цю принцессу але українською їх не знайшла... Але знайшли мультик россійською про цю принцесу.

2. Розумні казки. Цю книгу нам подарува дідусь. Видавництво "OSE". На книзі написано, що її можна придбати тільки у представників цієї компанії - знаєте, ходять такі, впарюють книиги - от і дідусеві нашому... запропонували))) Мінус - моя донечка одразу якось перекрутила пружинку на якій книга тримається - дідусь зробив нову, бо стару відновити не вийшло.

Книга цікава тим, що вона розділена на дві частини - зверху більша книжечка - казка, знизу -  завдання до казки. Ми поки що вирішуємо тільки деякі з них - багато завдань для діток, хто вже починає читати.

 

 і зміст..

3. Одна з наших улюбленних - про кота Сплета - вони є в Ашані, вся серія. у нас такі - 

Іруся полюбляє розглядати картинки і слухати про пригоди Сплета. Особливо нам актуальна історія як Сплет не хотів йти до школи.. майже як Іра в садочок.

4. Віршики. Купляла в Ашані. видавництво "Апріорі". Дуже гарні віршики і ще кращі ілюстрації.

 

5, І , звичайно ж, тролі))) Купила поки що 3 книги з серії. Мені подобаються, доці нормально - слухає, дивиться, але я думаю, що все таки трошки на потім відкласти. 

6, Класика - Гидке качення. Ця казочка є у нас в різних збірках, але в цій книжечці приємні іллюстрації. Видавництво "Кредо"

7, І , звичайно ж , Колобок. Видавництво "Махаон". Приємний папір, гарні іллюстрації, як в книгах з дитинства. 

8, Наша улюблена - Мед для мами, видавництво "Абабагаламага". Історія про кролика, який шукав мед для мами. Гарна історія, цікаві малюнки і просто чудова, тепла книга

9. Для Ксенії. серія "Що я люблю" Трейсі Мороні, видавництво "Махаон". Є в Ашані, коштують 20 з чимось гривень)) Книжки напевно більше не для читання, а для розглядання. Хоча допомагають у процессі вкладання. ми її читали, дивились на малюнки, а потім лягали як зайчики.

10, Для Юлії. Новорічні книги. Минулого року ми обійшлись такими новорічними книжечками . Різдвяна історія для малят, видавництво "Мікко", про кролика Руфуса та віршиками - віршики відомі та колядки,. Ще були маленькі книжечки про новий рік та книжечки з наклейками - показати не зможу, тому що вони в бабусі. Планую цього року купити Снігову королеву "Абабагаламага" та Новорічну книгу кролячих історій "Махаон".

 

Ось такий огляд нашої бібліотечки. Показала, звичайно ж не всі, частина наших книг у бабусі. Сподіваюсь, що цей огляд буде корисним. На першому фото видно більшість книг, якщо кому що цікаво - додам фото. Дякую за увагу.


Теги: обзор, детская литература, детские книги, развитие ребенка, книги укранською

18 коментарів

  • TanyaMamaMatheus 12 жовтня 2014, 19:16

    Супер. Очень люблю книги)

  • TatiZ 12 жовтня 2014, 19:26

    і я... в мене правда мої книги витіснила електронна книга, так що в паперовому варіанті вибираю тільки дитячі.

  • Лена 12 жовтня 2014, 20:04

    Номер 3,7 и 8 - неплохие, пользуются спросом у доченьки - сегодня Колобка 2 раза читали , но остальные книги своему ребёнку не купила бы. Жаль, что нам таки дарят...

  • Ksenya_Vitaly 13 жовтня 2014, 09:14

    Какая библиотека))
    Подскажите пожалуйста книжечка "Пора спати" там рассказы или стишки? Кто автор? И еще 2 в правом верхнем углу не из этой же серии, они мне зрительно похожи. Нам надо что-то на укладывание

  • TatiZ 13 жовтня 2014, 13:23

    Дякую! Ксенія, додала для Вас номер 9.

  • Ksenya_Vitaly 15 жовтня 2014, 21:04

    Спасибо большое! Закажу точно на Миколайчика

  • Malvina 13 жовтня 2014, 09:40

    А какие у вас есть новогодние книги? Вижу, что у вас много книг на украинском языке. Очень ищу новогодние на укр. языке У нас, к сожалению, "Різдвяна історія" на русском:(

  • 1 коментар
  • TatiZ 13 жовтня 2014, 13:31

    @TatiZ ще згадалось - зверніть увагу на цю книжечку http://starylev.com.ua/index.php?route=product/product&path=72&product_id=161 - Хто зробить сніг , Видавництво Старого Лева.

  • Malvina 13 жовтня 2014, 18:16

    @TatiZ спасибо огромное и за 10 пункт и за продавца. Пропал наш бюджет:)

  • TatiZ 13 жовтня 2014, 20:21

    @Malvina я пока Вам ссылку сбрасывала, уже себе пару книжек отметила)))

  • kusik 13 жовтня 2014, 11:33

    класс:)

  • TatiZ 13 жовтня 2014, 13:27

    дякуємо)

  • Finnka 13 жовтня 2014, 11:38

    "Колобок" очень понравился.

  • TatiZ 13 жовтня 2014, 13:28

    Колобок дійсно класний!

  • Vitaliya 13 жовтня 2014, 15:50

    Ох уж этот кот СплЭт !
    У нас такие же две книги,зачитаны до дыр за две недели ...каждый вечер их читаем...Мне уже надоело ! Хотелось бы иметь все ,но Ашана нет ,а в других магазинах они по 45 грн.

  • TatiZ 13 жовтня 2014, 16:15

    Я вже Сплета напамять вивчила, вже на текст не дивлюсь... в Ашані бачила тільки ще одну з цієї серії, теж потрібно прикупити.

  • Vitaliya 13 жовтня 2014, 15:50

    Колобок оригинальный !

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу