Пошаговые рецепты, рецепты

Подписаться
Пошаговые рецепты 6 июня, 20:56

Варенька з полуниці

Можливо практикував хтось таке? Назбирали багато полуниці,але у нас на 2-3 неділі відключили газ. Полуницю засипала цукром і у морозилку. Тепер питання, якщо через 2 неділі я це все зварю як варення, яке воно буде,вийде,ні? (Ну зрозуміло що додаввтиму ще цукор)

Кажу одразу я завжди так морожу на зиму полуницю,на 4 частини і засипаю цукром і у судочкі. Але зараз їх дуже багато,2 під верх забити полиці.

Полуниця вже замерзла.

Варіанти, готувать на кострі пічках, відпадають одразу!!!!!

Чи є сенс спробувати все ж зварить після заморозки у 2-3 неділі?

Shot_shot
Пошаговые рецепты 27 апреля, 14:28

Поділіться перевіреним рецептом варення із кульбаби

Кожного року милуюсь яскравими сонячними квітами кульбаби. Для мене це незмінний атрибут весни і тепла).

Не раз чула, що з квітів цієї рослини готують смачне і корисне варення (дехто називає це медом). Тож, шановні хазяйки, поділіться своїми рецептами і враженнями від вже готового продукту. Смачно?

Lena305
Пошаговые рецепты 1 марта, 10:35

У вас остался стакан кефира? Приготовьте замечательный пирог с вишней.

Вот:

Очень нежный и вкусный пирог с вишней, который давно полюбился всем моим домашним.

Да и гости никогда не отказываются от этой вкусноты. А готовится просто и легко!

Основные ингредиенты:

Кефир – 1 стакан (200 миллилитров)

Вишня (замороженная тоже пойдет) без косточек – 200

граммов

Мука – 1 стакан (200 миллилитров)

Irinka3007
Пошаговые рецепты 7 января, 12:56

Кто подскажет рецепт теста на пельмени

Ищу проверенные временем рецепты теста на пельмешки.Всем заранее спасибо

Irinka3007
Пошаговые рецепты 27 декабря 2016, 12:33

Красный бархат

Julia_86