Домашні заготівлі на зиму, Домашні заготівлі на зиму, стор 2

Дівчатка, а давайте організуємо клуб анонімних господинь, які будуть ділитись своїми унікальними рецептами заготовок на…
Домашні заготівлі на зиму 11 вересня 2020, 19:56

Девочки, дайте рецепт сливового соуса

Везут мне 2 ведра спелых угорок. Спелые на соус идут? Мне бы к мясу на пробу сделать. В идеале без уксуса. Поделитесь своими, чтоб наверняка, а не с интернета непроверенные. Спасибо заранее.

yanusya_ua
Домашні заготівлі на зиму 27 липня 2020, 12:04

горчичный порошок

В процессе производства масла из горчицы остается шрот - это природный горчичный порошок. Не знаю как его реализовать, подскажите, где его можно использовать, кроме как натуральный горчичник? Пишут, что в кулинарии при приготовлении соусов, майонезов, консервации. Знает кто-то больше? Может рецептом поделитесь?

vit_amin
Домашні заготівлі на зиму 25 липня 2020, 17:17

Що робити з аґрусом?

Хазяєчки, поділіться досвідом. Які заготовки на зиму ви робили з аґрусу?

Lena305
Домашні заготівлі на зиму 5 липня 2020, 21:06

Вишня в собственном соку!

Девчонки,сколько сахара нужно на 1 кг вишни без косточки ,для вишни в собственном соку?

Alushka74
Домашні заготівлі на зиму 3 липня 2020, 08:47

Девочки. Уксус яблочный шестипроцентный на закатку пойдёт?

И ещё дома соль или йодированная или морская? Что можно на закатку? Или в магазин бежать? Лень:)

yanusya_ua
Домашні заготівлі на зиму 2 липня 2020, 13:15

Ваш самый любимый рецепт консервированных огурцов на зиму!

Поделитесь любимыми проверенными рецептами консервированных огурцов на зиму.

naaaaaaaatacha
Домашні заготівлі на зиму 24 червня 2020, 10:24

Пастила из шпанки??? Возможно такое?

Вопрос бывалым: стоит ли делать пастилу из шпанки? Если да, то какие нюансы? Если нет, то что можно сделать? Компот уже закрупили, варенье варится, а полведра еще есть)))

OlgaSheva
Домашні заготівлі на зиму 21 листопада 2019, 19:08

хто не встиг, той ще не запізнився, ностоянка з айви.

Вчора зробила ще одну порцію настоянкики з айви.Першу, зполовинили кума з чоловіком)Настоювалася 6 неділь, про неї просто забула, в першу чергу це чудовий аромат і ніжний смак, який можна регулювати кількістю цукру та води. Рецепт:4-5 середніх плодів айви;300 гр. цукру;0, 5 л. горілки 40 градусів.Айву помити, почистити від шкірки і від серединок, нарізати кубиками, додати цурок, напротязі 2 днів чекаємо допоки весь цукор розчиниться, постійно струшуючи емність з айвою та цукром.Потім додаємо горілку і настоюємо 4 неділі, настоянка готова. Процідити чезер будь-який фільтр, додати як забажаєти води, я не додавала. Смачного)) на першому фото - 1 день, на другому -…

Tata07
Домашні заготівлі на зиму 2 листопада 2019, 00:00

Хрюшкє капут !! Слабонєрвним несмотрєть!!

Доброго вечора зміючкі !!

Lolaya, мене зрозуміє , як ніхто інший )))

.

.

.

.

.

.

.

Lidok