Тренажер 3-рівневий масажер для спини та хребта

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 7 разів

Ставки приймаються до 1 трав. 20:48


На Кашалоті 8 роки
66 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Тренажер Мостик для спини та хребта, а також коректор постави 3 рівня гнучкості MAGIC BACK SUPPORT, призначений для розтяжки спини, для розслаблення м'язів спини і зняття навантаження з хребта. Найкращий тренажер для лікування болю в спині вдома та профілактики. Внаслідок його використання поліпшується кровообіг, постава, гнучкість, знімаються застійні явища, спазми, набряклість, біль, покращується загальне самопочуття.

Місток для спини MAGIC BACK SUPPORT використовується для лікування травм спини, для спортсменів після напружених тренувань, для здорових людей для профілактики незалежно від рівня спортивної підготовки.

Він розроблений у такий спосіб, щоб здійснювати безпечне та легке розтягування хребта, поєднуючи з масажем спинних м'язів. Має 3 рівні фіксації, які підбираються з огляду на ваші індивідуальні здібності, можливості та уподобання.

Використання:

Розмістіть тренажер під спину на твердій поверхні широким кінцем до зони копчика й акуратно приляжте так, щоб хребет потрапляв у проріз у центрі. Гравітація дає передній частині вашого тіла змогу легко розтягуватися і вгору, а навколишні м'язи почнуть розслаблятися, м'яко розкладаючи диски в хребті. Це легко та не викличе у вас жодних труднощів. Далі полежіть на ньому впродовж 5-10 хвилин. Для досягнення найкращих результатів проводьте таку процедуру двічі в день.