Масажер для збільшення та пружності грудей Breast Massage

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 4 трав. 13:00


На Кашалоті 7 роки
129 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Масажер для збільшення та пружності грудей Breast Massage - доступна розкіш, що найбільше відповідає Вашому смаку. З застосуванням масажера Breast Massage Ваші груди будуть виглядати завжди чудово! Принцип дії масажера грудей заснований на знаннях традиційної китайської медицини з урахуванням нових досліджень,профілактичного охорони здоров'я та сучасних технологій. Вібраційний та акупунктурний масаж грудей сприяють поліпшенню циркуляції крові та лімфи в тканинах молочної залози, як наслідок, дозволяють досягти гарної пружної форми грудей, а також профілактики захворювань молочної залози. Прилад простий та зручний у користуванні. У пристрої є чотири режими різної швидкості (акупунктурний і три режими вібрації), які керуються за допомогою круглої кнопки, розташованої над кнопкою On\Off на ручці масажера.

Масажер Breast Massage із вбудованим акумулятором заряджається через USB - кабель (входить до комплекту). Для належного результату застосовуйте пристрій не більше 15 хвилин щодня

Використання масажера надасть Вам більше впевненості в собі, а головне - принесе справжнє задоволення, дозволяючи носити найсміливіші вбрання, в яких Ви собі відмовляли! Переваги масажера:

1. Ергономічний дизайн: масажер має форму "S", що нагадує лінії тіла, з гладкою та ніжною поверхнею та відмінним дизайном, що дозволяє комфортно себе почувати під час масажу.

2. Точковий масаж: сферичні горбки можуть масажувати акупунктурні точки навколо грудей, що сприяє покращенню циркуляції крові та лімфи у грудних м'язах.

3. Вібраційний масаж: три швидкісні режими масажу в комплексі з певним тиском і спрямованим рухом по грудях покращують пружність м'язів, підвищують їх тонус, і відповідно покращують форму грудей. Вібраційний масаж сприяє релаксації, а також профілактиці маститу та інших захворювань молочної залози.

Технічні характеристики: Функціональність: вібраційний масаж, акупунктурний масаж Матеріал: ABS Вага: близько 0.25кг Розмір упаковки: 13 * 23 * 6.5 см Живлення: вбудований акумулятор, зарядка від USB - кабелю кіінструкція англійською мові.ХарактеристикиОбласть застосування масажера Груди