Стан нової ( сток з Англії ) Burberrys of London з якісної еко- шкіри. Багато різних лотів.

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 12 трав. 21:40


На Кашалоті 9 роки
188 лотів

Укрпошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

ШАНОВНІ ПОКУПЦІ ВЕЛИКА ПРОСЬБА ПРОЧИТАТИ ОГОЛОШЕННЯ ВІД ПОЧАТКУ І ДО КІНЦЯ. ДЯКУЮ ,

Продам фірменну Burberrys нову ( сток з Англії ) без паперової бірки, але з іголочкою, виробництво Англія, Сумочка зроблена з європейської еко - шкіри . Сумочка каркасної форми, має одне велике віддділення, всередині має два карманчика, одне з яких на замочку, має зовні один карманчик , який закривається теж на замочок, сумочка закривається на замочок, на повзунках замочків вибитий бренд сумочки, також логотипи бренду вказані зовні впереді сумочки, на лейбі яка прикріплена на маленьку цепочку на ручці і всередині на карманчику., підкладка всередині міцна і якісна. Сумочка дуже елегантна і гарна. Покупкою зостанетесь задоволені. ЗАМІРИ - ширина по середині - 33 см., висота по бокам - 20, 5 см., ширина дна - 7,5 см., висота з ручками - 31 см. ЗАМІРИ зроблені зовні.

БЕЗ торгу, обміну і повернення. Пересилаю УП і Новою поштою за ваш рахунок при отриманні, товар тільки пересилаю, не підношу і не зустрічаюсь.

Наложним платіжем не відсилаю. На руці і плечі фото не роблю.

Всі запитання під час аукціону.

Комісію за не викуп не принімаю. Ставимо ставки обдуманно!

Оплати принімаю в сроки встановлені регламентом сайту. При оплаті враховуємо комісію банку. Оплата на мою карточку Приват банк.

Дивіться всі мої лоти. https://kashalot.com/aukcion/loty/?self_ref=top-nav-mylots

Гарного дня і вдалих покупок )))