Large роздільний купальник роз. 2 xl - 3 xl Багато різних лотів.

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 31 трав. 10:54


На Кашалоті 9 років
199 лотів

Укрпошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

ШАНОВНІ ПОКУПЦІ ВЕЛИКА ПРОСЬБА ПРОЧИТАТИ ОГОЛОШЕННЯ ВІД ПОЧАТКУ І ДО КІНЦЯ ДЯКУЮ !!!

Продам новий ( сток ) Фірменний .Large роздільний купальник з бірками і і пленкою на матні , але без власної упаковки , розмір не вказаний , приблизно роз. 2 XL- 3 XL , але читайте заміри. В бюстгалтеру є тоненькі вкладні паралончики , їх можна витягнути і він буде просто тоненьким без всяких додатків , бюстгалтер зав"язується ззаді на зав"язки і регулюються ними окружність під мишками , а також можна зав"язувати на шиї шнурочком , який є спереду між грудьми. Виробництво Бангладеш. Заміри зроблені зовні - Бюстгалтер - висота чашки по середині - 19 см., ширина чашки по середині - 24 см., замір"яла без внутріннього паралону ,, довжина спереді під грудьми від шва під мишками однієї чашки до іншої - 43 см.+ дві широкі зав"язки від під мишки і до заду - по 46 см. кожна . Плавки - ширина в поясі - 48 см., посадка - 28 см. Можлива похибка +/- 1 см.

Є багато оголошень з купальниками , а також з низами і верхами до купальника , можна підібрати за бажанням.

Будьте уважні!!! Колір НЕ завжди ідеально передається на фото - тому уточнюйте перед СТАВКОЮ!!

БЕЗ торгу, обміну і повернення. Пересилаю УП і Новою поштою за ваш рахунок при отриманні, товар тільки пересилаю, не підношу і не зустрічаюсь. Наложним платіжем не відсилаю. На тілі фото не роблю. Всі запитання під час аукціону.

Комісію за не викуп не принімаю.

Ставимо ставки обдуманно! Оплати принімаю в сроки встановлені регламентом сайту. При оплаті враховуйте комісію банку. Оплата на мою карточку Приват банку.

Дивіться всі мої лоти. https://kashalot.com/aukcion/loty/?self_ref=top-nav-mylots

Комбіную лоти безкоштовно.

Гарного дня і вдалих покупок )))