Професійний щеплений секатор Grafting Tool з 3 ножами для обрізання та щеплення дерев

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 4 рази

Ставки приймаються до 29 квіт. 13:47


На Кашалоті 2 роки
202 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обмін протягом 5 днів

Про товар

Секатор для щеплення дерев – це професійний інструмент для садівників, городників, у тому числі початківців. Інструмент робить дзеркальний зріз на щепі та підщепі.

Всі знають, чим краще збігаються зрізи на підщепі та прищепі, тим вищий успіх щеплення. Головна відмінність секатора для щеплення від різноманітних спеціальних ножів це те, що місце з'єднання виходить щільним і зріз завжди однаковий. Фігурний ніж щеплювального секатора робить дзеркальні зрізи на щепі та підщепі. Щеплення ідеально щільно з'єднується з підщепою, що забезпечує швидке зрощення. Шанси приживання вищі, а працювати набагато легше. Щеплення рослини за допомогою щеплення секатора займає лічені секунди. Впорається будь-яка людина!

Залежно від виду рослини, що прищеплюється, ступеня одревеніння і товщини щепи і підщепи може використовуватися один з трьох змінних ножів з двостороннім заточуванням, які йдуть в комплекті: U-подібний, V-подібний і ?-подібний (омегаподібний). U-подібний ніж найбільш застосовуємо при товщині рослин, що прищеплюються від 7 до 13 мм. Використання ?-подібного ножа забезпечує найбільш міцне з'єднання щепи з підщепою, виключаючи ймовірність зміщення. Однак у разі щеплення тонких гілочок менше 6 мм не обійтися без V-подібної насадки.

СтанНовеВиробник  SonoКраїна виробникКитайТип інструментуСадові секаториФорма лезаПрямаДовжина леза23.0 (мм)Максимальний діаметр різу  10.0 (мм)Матеріал рукояткиПластмасаЗагальна довжина21.

Комплектація: щеплений секатор з трьома ножами (один встановлений у щеплений секатор і два окремо) та запасним упорним барабаном