Насіння квасолі спаржевої Масляний король, Золота зірка, Пантера, Колібрі (термін до 10.2027 р)

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до завтра, 07:17


На Кашалоті 3 роки
73 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

Насіння Квасолі спаржевої Масляний король (10г)

Популярний високоврожайний ранній сорт кущової (висотою 40-45 см) спаржевої квасолі. Стручки жовтого кольору, зерна - білого, дуже ніжні на смак. Стручки без пергаментного шару, довжиною 12-15 см, соковиті. Посійте на початку червня прямо в грунт - не пошкодуєте!

Насіння Квасолі спаржевої Золота зiрка (10г)

Ранньостиглий (50-62 дня) , високоврожайний сорт зернової квасолі. Рослина кущова, висотою 35-45 см. Квітки великі, білі, зібрані в китиці. Стручки жовті, зерно біле, бочонкообразне, вміст білка - до 25% Використовують варені зерна у вигляді гарніру, добавок у вінегрети, супи, для консервування. Смакові і технічні якості чудові. Незамінний високобілковий продукт.

Насіння Квасолі спаржевої Пантера (10г)

Середньоранній сорт карликової спаржевої квасолі, від сходів до технічної стиглості 46-50 днів, до дозрівання 50-75 днів. Відрізняється дружною віддачею врожаю. Боби яскраво-жовті, завдовжки 12-14 см, стулки бобів без пергаментного шару, тобто безволокнистого. Для переробки, консервування та заморожування збирають недостиглі боби, в фазі молочно-воскової стиглості зерен. Вживають в їжу боби «стручки» квасолі у вареному, тушкованому вигляді, у вигляді окремих страв і гарнірів. Стійкий до антракнозу і бактеріозу.

Насіння Квасолі спаржевої Колiбрi (10г)

Ранньостиглий високоврожайний сорт. Від сходів до технічної стиглості 55-65 днів. Рослина компактна. Боби вузькі, довгі, 12-14 см, темно-зелені, численні, з високим вмістом білків і великою різноманітністю вітамінів. Стулки бобів не грубі. Недозрілі боби використовують у вареному і тушкованому вигляді як делікатесний гарнір, а також для консервування і заморожування.