Пілінг-скатка із екстрактом зеленого чаю Матча Laikou Matcha Peeling Gel, 60 мл

Стартова ціна - 90 грн

Бліц-ціна - 140 грн

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті менше року
9 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Ще 1
Повернення та обміну немає

Про товар

Для ефективного очищення та додаткового догляду за шкірою обличчя чудовим засобом стане пілінг-скатка на основі екстракту зеленого чаю від фірми Laikou. Даний косметичний засіб не пересушує і не пошкоджує шкіру, делікатно видаляє ороговілі клітини, зайвий шкірний жир, очищує і звужує розширені пори та інші забруднення. Зелений чай — бореться з набряклістю та тьмяністю, активно зволожує, підтягує шкіру, прискорює відновлювальні та обмінні процеси. Косметичний засіб покращує колір обличчя, надає гладкості та оксамитовості, підвищує пружність та еластичність шкіри.

Пілінг покращує мікроциркуляцію крові вирівнює та зміцнює структуру, прибирає нерівності та шорсткості. Пілінг-скатка розгладжує зморшки, пом'якшує та тонізує шкіру, виводить токсини та позитивно впливає на зовнішній вигляд та загальний стан шкіри. Очищувальний засіб захищає від зневоднення, сухості та прибирає відчуття стягнутості, перешкоджає віковим змінам та захищає шкіру від негативних впливів навколишнього середовища. Регулярне очищення шкіри за допомогою пілінг-скатки омолоджує та оздоровлює шкіру, живить корисними речовинами, надає красивого та доглянутого вигляду.

Спосіб застосування:

Використовувати засіб слід 1-2 рази в тиждень. Наносити гель-скатку потрібно на шкіру без макіяжу, важливо, щоб вона була сухою. М'якими рухами засіб розподіляють по обличчю і залишають на дві хвилини, після чого змивають теплою водою разом з утвореними грудками. Застосовуйте скатку перед нанесенням косметики - крему, маски, сироватки, щоб збільшити її ефективність.