Пенка для вмивання Images з Пептидами Міді, антивікової дії, для тонізування та пружності шкіри, 60g

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 23 трав. 10:35


На Кашалоті менше року
23 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

спробувала на собі. гарно очищає, після вмивання шкіра дуже м'яка та шовковиста. при використанні разом з сировоткою (є у лотах ) відмінно звужує пори та прибирає почервоніння.

Пенка для вмивання Images з Пептидами Міді та Гіалуроновою кислотою, антивікової дії, для тонізування та пружності шкіри, 60g

Пептид Міді в косметиці: підвищується тонус шкіри, вона стає свіжішою і підтягнутою. Крім того, Пептиди Міді уповільнюють старіння шкіри та оберігають її від прояву вікових змін.

Пінка для вмивання Images з Пептидами Міді надає комплексну дію на шкіру. Засіб видаляє чорні точки, звужує пори, зменшує зморшки та пігментацію, нормалізує вироблення Себуму та покращує синтез Колагену та Еластину.

Пінка видаляє з поверхні шкіри відмерлі клітини, надаючи легкий ефект пілінгу, а також сприяє зменшенню висипів, робить шкіру ніжною та м'якою. Матує, омолоджує шкіру та надає антиоксидантну та відновлюючу дію на шкіру.

Активні компоненти:

Гіалуронова кислота зволожує шкіру на молекулярному рівні, прибирає лущення та підвищує захисні властивості шкіри. Також Гіалуронат натрію нормалізує синтез Колагену та Еластину в шкірі, зменшує вікові та мімічні зморшки.

Ніацинамід - це водорозчинний Вітамін В3, поживна речовина, яка бере участь у багатьох клітинних процесах шкіри. Освітлює пігментні плями та постакне, покращує колір обличчя, прибирає тьмяність. Зменшує почервоніння, знімає запалення.

Амінокислоти Шовка - складова частина Протеїнів, підвищує еластичність шкіри, прискорює роботу клітин шкіри, зменшує зморшки, природним чином підтягує та розгладжує шкіру.

Умивання обличчя з очищаючим засобом від Images зробить шкіру чистою, вирівняє її колір, зменшить висипання та запалення. Пінка зробить шкіру м'якшою і ніжнішою, звузить пори і позбавить вас від чорних крапок.