♡ Парфуми Salvatore Ferragamo Incanto Shine жіночі 10 мл ♡

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 70 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 5 разів

Торги закриті


На Кашалоті 7 роки
22 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Блиск, шик, розкіш надає жіночому образу туалетна вода Incanto Shine від Salvatore Ferragamo. Презентована італійським брендом у 2007 році, вона стала улюбленцем модних, вишуканих світських леді.

Кожна фруктово-квіткова крапелька аромату Incanto Shine від Salvatore Ferragamo просякнута гламуром, модою й експресією. З таким запахом легко бути спокусливою, оригінальною та запальною. Інтенсивні й трохи владні парфуми вражають чоловіків у саме серце. Власницям туалетної води Incanto Shine від Salvatore Ferragamo варто звикнути до постійного зважування і компліментів, адже аромат може вигідно виділяти з натовпу.

Головний козир Incanto Shine від Salvatore Ferragamo — спокусливість, бездоганність і енергійність. Жінки, вибираючи незвичайні парфуми, використовують їх як секретну зброю, яка завжди досягає мети. Безмежна впевненість і сила наявні в образі дівчини, коли вона наносить магічний аромат на шкіру. Чуттєві, бентежні парфуми Incanto Shine від Salvatore Ferragamo привносять у життя гармонію й райдужні фарби!

Відгуки